73

Анонимен

преди 3 години

Само Ботев Враца!!!!!

72

Анонимен

преди 4 години

До 59 Левски никога не е казвал,че който ни освободи той ще ни и пороби,това са измислици на ***.

71

Гост

преди 4 години

Геят огнян герджиков обърна палачинката отначало твърдеше,че акциите са джиросани на Б.Борисов,сега каза,че това не било никакво джиро.Очевидно бат Бойко му е казал да не се меси ,където не му е работа.

70

Анонимен

преди 4 години

А сега Спийди да вземе акциите и да ги занесе на Сираков!Ама няма да е толкова тържествено като вчера,а и Божков ТВ без ББ няма гледаемост..

69

Анонимен

преди 4 години

Днешните политици да отидат пред паметника на Бай Радой и да му се поклонят дълбоко.Той беше"пулса"на общественото мнение във всички времена а не те.

68

4epa

преди 4 години

АМА ПОДЪЛ ОТ ДЪНОТО НА ДУШАТА СИ !!!!!!!!!!!! ЗАЛОЖИЛИ КАПАН !!!!!!!!!! АМА КОИ КОПАЕ ГРОБ ДРУГИГО САМ ПАДА В НЕГО !!!!!!

67

Анонимен

преди 4 години

Знам ,че съм невежа !За това ,да попитам :Джироса от *** ли произлиза ?!

66

Анонимен

преди 4 години

ф.клубовете,пак според същия закон, може да са сдружения и между частни лица с нестопанска цел.Затова отговорността е лична и се счита за частна.

65

Анонимен

преди 4 години

А.Д. може да е федерация от клубни дружества.А акциите са на приносител,член на частен спортен клуб.

64

4epa

преди 4 години

ТАРИКАТ ЗАЩО НЕ ГИ ДЖИРОСА НА НАСКО СИРАКОВ КАТО МИЛЕШ ЗА ЛЕВКИ !!! ПОДЛИ СТЕ С БОЖ - ЗА ТОВА СТЕ ОЦЕЛЕЛИ ДО ДНЕС !!!!!!! ПРИГОТВИЛИ СТЕ КАПАН НА БОРИСОВ АМА НИАМА ДА ВИ ОГРЕЕ !!!!!!!!!!!

63

Анонимен

преди 4 години

Според закона за младежта и спорта Ф.Клубове могат да са само капиталови дружества.А от това следва,че Ф.К."Левски" не е А.Д. и е сдружение с нестопанска цел.

62

4epa

преди 4 години

ПО ДЕЛАТА А НЕ ПО ДУМИТЕ ГИ ПОЗНАИТЕ !!!!!!!!!!!!!!!! ДАЛИ МИСЛЯТ ЗА ЛЕВСКИ БОЖКОВЦИТЕ !!!!!!!!!!!!!!

61

заю баю

преди 4 години

Как да ги джиросат на Сираков,като цяла България го видя как се подигра с феновете и името на отбора,показвайки оголените си задни си части на публиката!

60

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 60ФК Левски и Васил Левски нямат нищо общо, дори когато първото е кръстено на името на втория. Едното е клуб на ритнитопковци, другото е национален герой.

59

Анонимен

преди 4 години

Защо не ги прехвърлихте директно на Наско Сираков, ами номера....?!

58

Анонимен

преди 4 години

Няма срамен бизнес(работа),стига да си честен и да си изкарваш честно хляба.Друг е въпроса с политиката.Има ли честен политик,които може да излезе и да каже като Левски(защото това не е само ф.к.клуб а и символ):-" аз съм за чиста и свята Република?" А на тези които се притесняват за футбола,ще им кажа:-"Футбола е надживял няколко политически системи,защото е имало спортменство в спорта а не търговия с политическо влияние"(мръснa и нечестна политика) и ще надживее и тези срамни времена.

57

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 51Да, това е така, но тук играта на някои хора е да си представят колко зле ще стане за Боко, затова обясняват такива дивотии. На тия типове изобщо не им е зора за Левски, тях Левски ни най-малко не ги интересува.

56

Анонимен

преди 4 години

Не е нужно да си много умен бизнесмен.Има милионии хора по света,които всеки ден се"гърбят"за да си изкарват честно хляба на себе си и на семейството си,като плащат данъци и осигуровки за да имах Държава.Но какво правят политиците,за да гарантират честността им и честния им труд,се пита в задачата,чието решение е непосилно за нискочели.Познавам много хора които едва стигнаха до пенсия и зарязаха всичко,заради неадекватна и нечестна политика а не заради мързел,присъщ на самозвани.

55

гого

преди 4 години

До Р. ОВЧ.A собственик ли си на БСП? Не, тогава защо тролиш?

54

бай мангал

преди 4 години

До Тъпя браво ама то имало и по-крадливо от нас-политиците!така-така!и какво ние ромите спряхме да купуваме да търкаме билетета и хоп-нема пари за левски.май така се получи.ама да е жив и здрав кмета,че ни даваше социални помощи,та да си купуваме талони на лавка ,че да има и за левски!а сега суша-няма за ромите,няма и за левски.хи-хи-хи!