176

Анонимен

преди 3 години

Каскет а какво стана с къщата в Барселона?

175

Зюмбюл Карагьозов

преди 4 години

Някои олигарси в България бързо станаха дарители и хубави хора, другите тип Божков, Банев и стари муцуни от 90те явно наистина са мислили, че са избрани богове, вече бързо отрезняха и разбраха, че отиват в правовите Дубай, Казахстан и предимно Сърбия, там предимно дюнерите вървят добре, Гешев определено ги застави на място, още няколко като него и нещата тръгват с пълна сила.

174

роза

преди 4 години

Разбира се,че случаят Божков е серия от несвършващ сериал!Нали хората трябва да се забаламосват с някакъв шум и зрелища по медиите!Истинските далавери с големите пари се вършат тайно и задкулисно!

173

Анонимен

преди 4 години

Божков е по-умен и от тримата милиционери ,които се опитват да го изкарат престъпник.Отделно от това ,и тримата са престъпници ,по-големи от него.До момента той не е осъждан и нито един съдия не го нарекъл "престъпник".Реално всеки от нас може да е на негово място.

172

Анонимен

преди 4 години

Започвай да си вършиш работата, Каскет!!!Божков 11 години е вилнял под активната протекция на Бойко Методиев Борисов, в качеството му на министър-председател и всичките му подопечни финансови министри, включително безимотното маргиналче Владко Горанов!Хайде, независимата прокурорска власт да пуска качулките в министерски съвет и тия двамата да седят година в ареста до изясняване на обстоятелствата!

171

Дааа

преди 4 години

Гешев е завършил школата на Държавна сигурност в Симеоново. Той няма юридическо образование. Не разбира нищо от закони. Ако специализираният съд не изпълняваше командите му, неговото прокурорство щеше да е пълно фиаско.

170

Неадекватна информ.

преди 4 години

9 - 10 000 случая на ПТП-та.... Това какво общо има с Божков не е ясно...За миналата година са 600-700 смъртните случаи.....Има го на табели навсякъде в страната

169

Каскета

преди 4 години

Прокурорите не трябва да се правят на медийни звезди, а да работят това, за което държавата им плаща. А какво стана с Цветан Василев? Уж беше пращал някакви искания да Сърбия. За един прЕАтел питам.

168

Анонимен

преди 4 години

До ШшшПитайте Копейкин бил ли е в ОАЕ и дали е получавал пари от Божков!Изглежда затова го търсят,за незаконни пари.

167

Шшш

преди 4 години

А ГешеФ за каква Политическа кариера се бори с тези изказвания. Кога ще ареснува ген.Мутафчийски за всяване на паника а Влади за задкулисни договорки със Божков???Ко значи Девойката получила Ценни Указания?????? Значи само това което пише. Че Влади командва в Комисията по Хазарта щот иначе Божков щеше да се договаря със Девойката а не с него.

166

Анонимен

преди 4 години

народа се моли всеки ден на господ да свърши сериала на ужасите герби артистите му да отидат на правилното място

165

1

преди 4 години

До Анонимен-171,ти в "пик"може да прочетеш,че бойко не е бил никога пожарникар,а е бил само премиер,а ти негодник,както ви нарече той.

164

Анонимен

преди 4 години

И гешефф е част от сериала на Дебелянчо

163

Анонимен

преди 4 години

До ЕТоку-що гледах видео на Венцислав Ангелов,който каза,че Божков плаща на Копейкин да организира протести и притиска правителството,защото Божков иска да се договори с Бойко.Въпроса е обаче,ако Бойко се съгласи(договори),дали няма Бойко да стане жертва след това.Изглежда това е цялата история с "борба с корупцията".Ранъта(парЪта) прай борбЪта!

162

тодор

преди 4 години

А ти каква роля играеш в този серйал!!!!

161

Е

преди 4 години

Браво на Гешев!Най-голямата промяна в България от 30 години се дължи на него!Подгони едрите мутри!Всяко индийско безчинство се наказва моментално!Този човек ше остане в историята за ужас на мнозина хейтъри!

160

Анонимен

преди 4 години

тоя прокурор ли е или политически анализатор, по политическа линия ли "действа" или съгласно закона, ако така работи се дава не оставка, а се влиза в затвора,заедно с цялата шайка, на които пази гърба, поредния хрантутник, ама да четат с неграмотния си шеф история, там пише как свършват такива като тях.Как ще му харесват сигналите на Божков, като е назначен да не дава и косъм да падне от главата на началника му, ама не сме скачали преди 30г такива мижитурки да се намърдате, четете история и само история...

159

Анонимен

преди 4 години

Червпа е ясен на всички, отдавна.Но, вие...които все сте облечени в бяло...сте същите мутри.

158

Анонимен

преди 4 години

Току-що четох в ПИК,че роднина на Диков работи за Божков и е негова секретарка+любовница ,това обяснява защо Сашо се меси в тези дела и напира.

157

Анонимен

преди 4 години

Току-що четох в ПИК,че роднина на Диков работи за Божков и е негова секретарка,това обяснява защо Сашо се меси в твзи дела.