11

Der alte Spinner

преди 4 години

Продължение: И всички ние цитираме казаното от поетът: "И ний сме дали нещо на света..." И Бойко Борисов!!! Покрит с неувяхваща слава като най-добър държавен ръководител в Европа при извънредни обстоятелства (забравих румънците, нека и те да помечтаят). И така докато сънят свърши и всички ние се събудим ...

10

Der alte Spinner

преди 4 години

Солидарен с 1,2,3,5,7 и останалите! Министърът на икономиката на Германия обяви че икономиката им (най-развитата икономика в ЕС) навлиза в рецесия, това ще рече че развитието е в минусовата област, засега 0,1%, кривата продължава надолу. Но България и Румъния изведнаж се оказаха с положително салдо, те са водещи!!! Нека всички колективно да помечтаем: българската икономика става икономическият локомотив на ЕС и ще извади и останалите икономики от това негативно развитие. Следва:

9

Анонимен

преди 4 години

Без значение каква е новината, кой я съобщава, колко обективно се измерва, колко други институции я потвърдят, винаги, абсолютно винаги, ще има едни Умни хора, които да повтарят едни и същи глупости относно колко са зле. И те са си зле де. Вайкайте се, повтаряйте си необоснованите мрънканици и продължавайте да се сдухвате сами себе си. Останалите ще си живеем живота и ще ви се радваме тихо от страни :)

8

Анонимен

преди 4 години

А дали пак не са сбъркали цифрите????????? По-скоро да.

7

Анонимен

преди 4 години

Koгато си близо до нулата е по-лесно да отчиташ растеж. На практика никога няма да се доближим до другите. Просто сме по-близо до феодализъм и ранен див капитализъм.

6

Анонимен

преди 4 години

Разпродавайте самолетите за 1 евро и се спасявайте от загубите.Костов ще го пратим командировка да оправи Франция, Италия, Германия. Той ще им затвори фабриките, кремиковците и бегеа балканите.

5

Елемаг

преди 4 години

Тука няма работеща икономика,че да се отразят тия цифри...

4

Анонимен

преди 4 години

Докато всички(САЩ,ЕС,КИтая,Япония,Индия) не се върнат към "нормалното" ще е тежко

3

Leader

преди 4 години

Браво. Лидери на ЕС - България и Румъния. Съюзът го очаква светло бъдеще. Само да ни дадат и еврото. Ще сме тигрите на света. Българи и мамалигари.

2

22614

преди 4 години

ha хахаХАХАХАХАХ , ТОВА ДА НЕ РУБРИКАТА ВИЦ НА ДЕНЯ.

1

истина е

преди 4 години

При нас всичко е нормално ,защото сме били винаги под дъното !