19

Анонимен

преди 4 години

Ананиев ли е писал това??

18

Щерю

преди 4 години

Докторе, защо ме накарахте да си изплезя езика, а даже не го погледнахте? Просто за да напиша рецептата на тишина.

17

Миле

преди 4 години

Сулфата има много странични ефекти неприятни разбира се има същото със фосфат и е що годе ок. Ама сигурно по -скъпо...

16

Алистър

преди 4 години

"Трябва да бъдат спазвани и препоръките на Световната здравна организация и Европейската агенция по лекарствата." Значи да спазвам препоръките на СЗО, дето се тресе от корупция и скандали... дето основен спонсор е Б.Гейтс ? Еми нашия здравен министър си няма глава на раменете милото. Да го връщаме към епохата на неандерталците

15

Ананиев

преди 4 години

Тебе кой ще те лекува бе... с тази форма на ***.

14

Дулитъл

преди 4 години

да го пробва върху себе си

13

д-р Ох Боли

преди 4 години

Най-евтиният и с най-много странични действия препарат, препоръчван по едно време от СЗО за лечение на коронавирус. В много нормални държави обаче започнаха да го забраняват. Ние пък тепърва го въвеждаме.Основният му проблем е, че е кародиотоксичен, а повечето с коронавирус обаче са със сърдечни заболявания и това лекарство им е противопоказно.Отново се напънала планината и пак родила мишка.

12

северозапад

преди 4 години

Нещо не разбирам, досега няма открито лечение за вируса, а ние вече го лекуваме с още 2 лекарства.Да живее българския гений

11

Анонимен

преди 4 години

До ***, *** - КОЙ лекува вирус с антибиотик?90% от пишещите тук НАСТОЯВАТ да бъдат лекувани с антибиотици и са убедени, че това е единственото им спасение. Вече беше водена такава дискусия, доводи не се приемаха, желанието да ги има превалираше.

10

Анонимен

преди 4 години

До никойМоже ли "никой" да се самоопределя като "свободен човек"? Не за мен, за един приятел питам. Аз си знам.Когато твое поведение, намерения, действия, и дори мисли, създават риск за обществото, то се намесва отговорно овластено лице, което чрез заповеди казва как да се процедира.Ако хората бяха на 100% разумни и не бяха нагли по своята същност, то нямаше да има изобщо нужда от министри, управление на държава и всичко такова.

9

Анонимен

преди 4 години

Коментиращите, преекспонирате темата. Всеки един хуманен препарат, който е определен като лекарствено средство, се разрешава за употреба със заповед на МЗ. Получава разрешително за употреба при описани определени условия. В случая, по предложение на Медицинския съвет, министърът издава заповед за ползването на две лекарствени средства, като описва условията на употребата им и срока на възможността за ползването им.Това го има за всяко лекарство и не виждам какво толкова обсъждате?

8

никой

преди 4 години

Ананиев,с деменция ли си или си измисляш такава?!Срам нямаш ли,сван,страх...за акъл всички разбрахме че ти липсва,кой си ти че да забравяваш на свободни хора да живеят нормално,какъв си ти?!Н сериозно си се взел,стой си в къщи пред телевизора с бутилката и треперещата ръка с бъстун....амо имаш и малко достойство 9в което се съмнявам),ще си подадеш оставката ВЕДНАГА,на България и трябва нормалки и здравомислещи хора,не мумии.

7

Анонимен

преди 4 години

ДА ЖИВЕЕ НАШИЯТ УМЕН И СМЕЛ ВОЖД И УЧИТЕЛ, НАШИЯТ МЪДЪР НАСТАВНИК И ГРИЖОВЕН ВОДАЧ БОЙКО БОРИСОВ! САМО ПОД МЪДРОТО РЪКОВОДСТВО НА ДАЛНОВИДНИЯ ГЕНЕРЕЛ БОРИСОВ МОЖЕМ ДА ВЪРВИМ НАПРЕД И НАГОРЕ!

6

Анонимен

преди 4 години

счетоводката да си направи скенер на главата

5

Анонимен

преди 4 години

Неосигурените ще се лекуват ли бесплатно или ще се оставят да сеят зараза сред другите.

4

Пионерче

преди 4 години

До Активист на БСППравилно Комунистите само изтребление им е главата.

3

Анонимен

преди 4 години

Доживяхме - пенсиониран счетоводител със старческа деменция, да предписва лекарства за (уж) смъртоносен вирус! В България всичко е възможно - чувствам се в лудница на открито, честно!

2

Онаниев Кирчо

преди 4 години

Може и със ''Купроцин''.

1

Активист на БСП

преди 4 години

Че ни изтребят да бера лайката герберска!