309

Дядо Петър

преди 4 години

Колко ли щеше да предложи, ако беше прочел две книги?

308

Анонимен

преди 4 години

Бай *** започна изведнъж много да дава. Защо ли и откъде идват парите?

307

Край

преди 4 години

Герб и БСП са едно и също нещо. Герб е хард крилото на БКП а БСП софт. ДПС си е отроче на БКП. Патриотите са помощно колело.И сега ще ви покарат на избори да си изберете от тия буквички кой да ви пасе. Казвам ВИ защото аз това не участвам.Без мажоритарни избори прехода ще продължава до безкрай защото е кръгъл. Аз се казвам Край защото съм го приключил.

306

Край

преди 4 години

Е що само кръчмите с 9% ми лекарствата ми болниците. То по тая логика освободете от ДДС и масажите с хепи енд - и те правят туризъм.ББ е идеален пъдар на държавата ама мисленето не му е от силните страни.Той е със "силен характер" - сега така му викат на гьон сурата и на наглеца.

305

seira

преди 4 години

УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ = ЗАПЛАХА ЗА НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ!!!НАРОДЕ!!!!!

304

Тим

преди 4 години

Икономически това са правилните стъпки деферинциранно ДДС може да се помисли и за основното да падне също с два пункта от 20 на 18 процента

303

mm

преди 4 години

Аз пък искам да ми се намали наполовина ДОД.

302

1

преди 4 години

До Анонимен-316,пак те подгониха, турците и джендърите,но за комунистите не съм съгласен,та нали твоя бойко -комуниста предлага намалението на ДДС,но къде у тебе,толково мозък,че не разбираш,заради кого го прави,познаваш ли "бившата "му бориславова,която е най-големия печеливш ,от това.

301

1

преди 4 години

С една дума,хотелиерката бориславова,ще се възползва,най-добре подаръка си от бившия,не искам да го пиша така,защото са съсобственици,на дузина хотели.

300

Анонимен

преди 4 години

8% за книгата "Винету", 1% за всички останали, взети заедно.

299

Анонимен

преди 4 години

айде да са 5% за книгите а? Нали искаме умни деца, да се развиват, дайте възможност на тия хора да четат

298

Кажи на куката

преди 4 години

Че на престъпник не се отговаря, престъпник се бие! И като много е нагъл - биеш още. Докато му не избиеш овчиците и овчарките от главата!

297

Ония ми вика

преди 4 години

Немаш право да биеш! Аз му викам нямаш право да си там! Сезирам община Враца за тежко нарушение на градоустройствения план и предполагаема корупционна намеса за нарушаването на заключителните разпоредби за религиозните институции, що се отнася до улица Александър Стамболийски 8 - където един адвентист е на 20 метра от училище.

296

Схема

преди 4 години

Като купува ресторантьора хранителни стоки ще плаща 20% ДДС като продава 9% и автоматичко НАП ще има да му връща 11% ДДС. Чудна възможност за бърза печалба. Сега как ще скочи изписването на хранителни стоки през ресторантите и продажбата им без документи не е истина.

295

Анонимен

преди 4 години

А за лекарствата и стоките от първа необходимост кога?

294

ЧИТАТЕЛ

преди 4 години

В ценоразписа да се впишат и сегашните цени при 20% ДДС и други с 9% ДДС. Няма да им отърва !

293

Анонимен

преди 4 години

До Теорема - Щом комунисти,турци и *** пищят,значи се е случило нещо добро!Добро е, бъдещата им изборната победа остава виртуална!

292

33

преди 4 години

Ха, ха толкова може. Поклон пред лобизма. После да размахва измислен рейтинг пред гладните и босите, които ще ходят на ресторанти и увеселителни заведения.

291

пенсионер

преди 4 години

За пореден път лобистки закон на Бойко ,Пеевски и Доган- светата троица на България дето показа на практика и формира дефеницията за български политик - Нагъл ,Ненаситен ,***,Фабрика за ла *** !

290

Анонимен

преди 4 години

До ТеоремаАма пълни глупости ! Напротив само ръкопляскат комунистите от Герб и БСП и винаги тяхните ортаци в краденето ДПС ! Кои реват и пищят -само народа ,защото лакомията на тези комунисти е пословична ,30 години им ядем попарата а колко са единни когато си гласуват тяхните си превилегии, космически заплати и безброй глезотии....