65

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 4 години

В МОСКВЕ , НЕ СТИГАТ ХЛАДИЛНИТЕ КАМИОНИ ЗА ПОГРЕБЕНИЯТА...!ТЪРСЯТ ОТ БЕЛОРУС ....

64

Италиано сърбин

преди 4 години

До голата истина Истината ще излезе след време, когато пандемията позатихне. За Китай ще хлопне мандалото.

63

Ухааааааа

преди 4 години

Ама вие сериозно ли си мислите ,че раш.аците ще дадат достоверна информация кво става при тях.......?!!!Мили мамини наивници........ха...аха...ха ......

62

дърт

преди 4 години

А на кое место е по процент заразени спрямо броя на населението?

61

Крим не е руски

преди 4 години

дано станат първи..ха.ха.ха

60

Анонимен

преди 4 години

Разтовариха ли линейките в мАсква?

59

Анонимен

преди 4 години

Стига с тая Русия бе! Путин още преди 3 месеца каза, че имат ваксина и всички са ваксинирани. Това е просто СЪПРИЧАСТИЕ. Болните и умрелите са наужким болни и умрели.

58

факти

преди 4 години

В Русия преди тестваха наред ,дори и при най-малкият симптом.Направили са бързи и много достоверни тестове-до 96%.Сега- тестват наред-целта е по-бързо да се изолират болните.За различните стадия на болестта ,се приемат различни лекарства,ако е в началото,то веднага му се изписват и болните могат да се лекуват в къщи,което е най-добрият вариянт.Критичните случай в таблиците се обновяват периодично,а не всекидневно.Подобна практика имат и англичаните.Най-важни са смъртите случаи,там Раша е добре

57

голата истина

преди 4 години

Айде стига сте се упражнявали.Не може ябълки да се мерят с круши.Реалния показател за това кой как се оправя е смъртността.В Русия тестват наред а всеки с пневмония даже не го тестват а го пишат коранавирус-за тях е същото.Над 5 милиона теста на 147мил.жители.Ние с наще 57000 сме смешни.С 13 умрели на милион Русия е много пред запъда.Италия и Англия гонят 500,САЩ 300,Германия 100. България 16 - шампиони сме,но сме село в сравнение с Москва,Лондон или Н.Йорк където народа е на тълпи.

56

Факт

преди 4 години

На сайта worldometers към момента1. САЩ 1387407 заразени2. Испания 2695203. Русия 2322434. Великобритания 223060

55

Зозо

преди 4 години

До МммСя, няколко часа на проблем ли ще ги правим? :))))))))))))))))))))))

54

Ммм

преди 4 години

Не разбрах що *** изтрихте, сигурни не ви хареса критиката? Пак ще напиша, лъжете, не е на 2 ро ,а е на трето все още Русия.

53

Зозо

преди 4 години

Песков го е праснала короната, а с Мишустин какво стана?Оня късия в кое ли подземие се е мушнал? Да не е при Ленин в мавзолея? :)))))))))))))))

52

Тъпомер

преди 4 години

50,къде си видял да се радвам на Радев,и вълка козината си мени но нрава не,както и простотията си остава,личи ти по злобата.

51

Българин

преди 4 години

Защо не напишете истината - в Матушката се заразяват и умират само агентите на Запада и хората, симпатизиращи на опозицията!След като се разправи с тези неблагонадеждни елементи, Рассия ще започне да продава ваксината (която я има още преди 10 години), на гадните западняци и колхозниците ще започнат да се къпят в долари, пардон, юани, щото долара няма да го бъде, нали другари?

50

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 47Те от тия тестове могат да си позволят да правят дето даже Беларус им ги върна щото са ненадеждни? Или тия тестове, дето и да ги направят и да не ги направят не променят факта, че нарочно се крие бройката на критичните случаи да не би да има някаква обективна преценка колко е вероятно бройката на жертвите да е реалистична? Кога ще разберете, че освен ако една стъкмистика не е изпипана ОТ НАЧАЛОТО ДО КРАЯ и около нея и други неща не са изпипани, лъжата ли личи отдалеч?

49

Анонимен

преди 4 години

До ТъпомерТи наистина го чупиш! Виждаш добре членството на Борисов, но не виждаш това на Радев! Толкова ли си задръстен, че не знаеш, че определени длъжности преди години се заемаха само ако си "член на БКП". Това не оправдава никого, но е факт. И "класации" се пише с двойно "и". Образовай се малко на български!

48

Анонимен

преди 4 години

До Зозо Ми то Зозо и у нас е така и у нас умират много хора от средната възраст и без корона, особено при това тотално плюскане и затлъстяване на хората.Там може да няма възрастни, но има млади хора и много деца, дори на морето се вижда това.

47

Пешо

преди 4 години

Под ръководството на Путин, Русия най-после ще стане първа в нещо.

46

Анонимен

преди 4 години

До Веско Прав си отдавна забелязах че там могат да си позволят да правят достатъчно тестове за да имат достоверна картина. У нас понеже не можем или не желаем да правим достатъчно тестове остава горчиво впечатление за манипулиране на числа.