214

Умник

преди 4 години

А знаеш ли Бойко, че тия млади доктори които сега са най близо до болните са специализанти с чисто 650 лева. Затова утре образованите и докторите ще избягат. И мутрите в ресторантите ще те лекуват

213

Анонимен

преди 4 години

ако за да компенсира може да вдигне данъците на лекарствата, храните, учителите, лекарите. да се знае че мутрите управляват и всички са им длъжни!

212

Bibi

преди 4 години

Недоумявам, как може милиони хора да са толкова страхливи и податливи на зомбиране!!! Нима от тук нататък така ще живеем този живот, в страх и подчинение? Абсурдно е това!

211

Анонимен

преди 4 години

Сега и Владко стана доказан лъжец тъй като се съгласи да се промени ДДС-то, а уж нямаше да се променя нищо докато той е финансов министър. Всичките от *** (НС, МС, ГЕРБ и останалите партийци) са лъжци професионални, изпечени, безогледни, безсрамни. За тях думите са нищо, въздух, който вятъра отвява със следващия си повей Ей така се управлява държава лъжа му е майката .

210

Анонимен

преди 4 години

До ГаляНай-накрая ще се окаже, че в която и да е сфера Бойко има я роднина, я приятел, я "бивш". Ейййй, то човек да не вземе да свърши някаква добрина. Все виновен излиза.

209

ГЕРБ = Мафия

преди 4 години

Основна дейност на мафията са хотели и заведения. Няма изненада, че мафията си намалява ДДС-то.

208

Анонимен

преди 4 години

Вчера привечер направих едно кръгче из квартала, София - Младост 2, минах покрай 5 заведения с тераси.Персонала носеше маските, като лигавник или въобще не ги носеше, ръкавици никъде не видях да използват, за растоянието между масите си е същото. Най-претъпкано беше в единственото заведение в парк 100 години София. Там даже и маски нямаше персонала, но не вярвам някой чиновник да се престраши да го провери. Собственика му е сина на бившата кметица от ГЕРБ. Сръбската скара и Смайл на Кипрян също

207

Галя

преди 4 години

Бившата на Борисов Цветелина Бориславова има основен бизнес в тази сфера и това намаление може да е жест към нея :)

206

Не може да бъде

преди 4 години

До Анонимен 220: Ама наистина ли ще свалят ДДС и за книгите? И то на третия мандат на Бойко?Това не може да е случайно! Явно Бойко е решил, след Винету да прочете още една книга.

205

Анонимен

преди 4 години

До Христо Христов"И ще компенсира с вдигането му за книгите?"Току що обявиха, че ще го свалят точно за книгите. Бойко ви знае и кътните зъбчета. :)))))))Особено на руските хибридки. :)))))))))))))))

204

Нищо ново

преди 4 години

Това е то пожарникаското управление на Бойко и гербаджиите. Нищо не става докато тези, които чакат нещо от дътжавата не успеят да стигнат до Бойко. А за какво има министър на туризма, министър на икономиката, министър на финансите, това е неизвестно.А тези, които нямат достатъчно пачки в портфейлите си нямат шанс някой да се сети за тях, докато не излязат на някой площад за да ги видят. А здравният министър Ананиев (който изобщо няма медицинско образование) налага забрани, както му е на сърце.

203

seira

преди 4 години

УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ = ЗАПЛАХА ЗА НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ!!!НАРОДЕ!!!!!

202

Анонимен

преди 4 години

До АнонименДо 211Навярно си прав, ама и царя докара голобради спецеалисти, които ги осигурихме, доживот да не им се налага да работят, че и хотелчета имат.

201

аноним

преди 4 години

До 168 Пеевски притежаваПеевски не притежава! Пеевски е пионка на хора извън светлината на прожекторите, хора в сянка! Докато сами не решат да се обявят - няма как да узнаем кои са!? Ако Пеевски не слушка, ще го хвърлят на кучетата! И майка му няма да го спаси! Вижте Ветко Арабаджиев, Николай Банев, има и други! Времето ще покаже!

200

Хан Крум

преди 4 години

Такъв АВТОГОЛ си вкара големия център нападател. Така стъпа на килимчето ..... Без да се усети го вкараха в спиралата. Сега ще види какво значи искания за ниско ДДС от всички и от всякъде!!!

199

НЕКОЙ

преди 4 години

По този случай кръчмите да вдигнат цените с 50%.

198

1

преди 4 години

До Анонимен 211Нито едното, нито другото. :))))Между другото, аз не съм казал, че Горанов е единствения кадърен, или че е най-къдърния. Аз само се бъзикам с тукашните капацитети, които си мислят, че те разбират повече от него. Аз поназнайвам нещо от държавни финанси :))) и като цяло досега не съм видял ЕДИН (1) сериозен коментар по темата (освен моите си де, ама аз така или иначе не се напъвам да пиша особено сериозно).

197

Анонимен

преди 4 години

До208 или там 1 - Гарантирам ти ,че в БГ има поне 1000 икономисти ,далеч по- кадърни от сегашния , а пък за момчета и момичета ,които работят в големи фирми в чужбина просто е излишно да коментираме ..ти или си на хранилка при сегашните ,или просто не знаеш къде се намираш

196

Анонимен

преди 4 години

ЕЕЕ-Мутрата лъсна в целия си блясък! Майната им на хорицата, мафиотите да са добре....

195

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 204"Тиякога ще започнат да осигуряват служителите си на реалните заплати вместо на МРЗ и така да ощетяват държавата."Така като се замислиш тия хора получват повече пари.