14

Вуте

преди 4 години

Защо не им спряхте топлата вода когато бяха на режим?

13

Анонимен

преди 4 години

Ми да си купят бойлери.Половин София са на бойлери дори и тия с ТЕЦ.

12

Анонимен

преди 4 години

Такава е съдбата на крепостните селяни.

11

Беееее

преди 4 години

Щом седят а не отидат да подпалят топлофикация да страда стадото...

10

Придирчиви

преди 4 години

Абе човек, преди няколко години стената на хвостохранилището край Челопеч поддаде и десетки тонове вода с As, тежки метали и такива от II, III, V и VI група на Пероидичната система се изляха в река приток на Марица. Добре че миньорите реагираха навреме, но хвоста се утаи на дъното на реката... Ти се безпокоиш за изпуснатия шлам от каменните въглища. За кои метали става въпрос? Аман от "винкели"! Вие 7 месеци карате без вода, сега ревете за топла вода! Ще я топлите в тенджерите и кофите!

9

Обяснявам

преди 4 години

Кмете, беше се скъсала дигата на шламохранилището. Запушват пробива и то става използваеме до следващя пробив, защото недай си боже, дигата е с нарушена здравина. Има специалисти хидролози, те срещу заплащане ще установят каква е здравината на бента: възстановена, нарушена и както казват хората от изп. власт и политиците: "и така нататИка"...

8

Тодор Живков

преди 4 години

Топла и вода и парно в апартаментите имаше при социализма.Сега при капитализма печалбата на 5 човека е по-важна от водата на 50 хиляден град. На ви сега демокрация. Скачайте още с двата пръста, а после си ги сложите където слънче не огрява.

7

seira

преди 4 години

УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ = ЗАПЛАХА ЗА НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ!!!НАРОДЕ!!!!!

6

Нено Димов

преди 4 години

Аз бе, аз съм виновен ...

5

Анонимен

преди 4 години

Важното , че имат студена вода. Без топла може да се живее.

4

Анонимен

преди 4 години

един бойлер е 200лв.и какво ни занимавате с простотии

3

Анонимен

преди 4 години

Да седят без вода и да гледат телевизия от там ще им кажат кой е виновен. Във никой случай да не се хванат за ножовете и да не идат да обесят кмета на един фенер и шeфа на водното и шефа на теца.

2

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Вода може и да няма,но това не е...важно.Важното е как...усърдно ЩАБ-а брои...заболелите от ВИРУСА и мерките,които едва ли водят до нещо...полезно;там е...силата на правителството на Б.Б. от Б.

1

истина е

преди 4 години

*** държава с мафиотско управление !! До края на света ще сме си така !