24

Анонимен

преди 4 години

Сега, моита като седи от два месеца на паркинга понеже не я използвам, за изоставена ли се води или?

23

sofeto

преди 4 години

До do sofeto"обществено място"(улица, площад, "обществен" паркинг, път, магистрала)ястно ли е, питам?

22

Анонимен

преди 4 години

Трябва и глоби към собствениците да се въведат и да се отдържат автоматично при плащане на данъци. Солени глоби. Така че да им е по евтино да я дадат за скрап за 300лв.

21

до 14

преди 4 години

хайде стига с тоя запад, как пък ги знаете тамошните закони пък нашите не знаете.

20

do sofeto

преди 4 години

и къде го прочете това, да те питам. Единствено без ГО се спира от движение автомобила.

19

sofeto

преди 4 години

Всяко МПС дали е без "Гражданска отговорност", "Пътен данък" или без "Годишен технически преглед" подлежи на премахване от обществено място и собственика се наказва с глоба по закона за движение по пътищата. Но от десетилетията безаконието цари у нашенско и на всички е удобно така !

18

Годжи

преди 4 години

До бааа гоКато си решил, ще си я караш на село, а няма да заемаш място на живущите, които се чудят къде да паркират! Аман от бай Ганьовщина....

17

Краси

преди 4 години

До АнонименНа Запад нямат кмет-комунист,учител по руски език.

16

бааа го

преди 4 години

Как така ако колата 1 година е без ГТП ще се счита за изоставена, аз може да съм решил да не я използвам за 5 години?!

15

До 15

преди 4 години

Докладвал съм няколко пъти до община "Младост" - София, и снимки на изоставени коли съм им пращал, но не само, че не си ръдват пръста, ами не благоволяват и отговор да пратят!

14

Докладвайте

преди 4 години

До 10 - за да се вдигнат ги докладвай в сигнал до общината или с приложение, например Гражданите. Мързелива работа са от общината, вместо сами да обикалят и набелязват изоставени.Наистина трябва да го направят срока на 1 година неминат преглед, иначе над 2 години ръждясва и пречи.

13

Анонимен

преди 4 години

Аз ли да ви уча? На запад ти залепят лепенка и след 30 дни ако не сте си преместили бараката идват, вдигат и право за мачкане ...Не ми благодарете

12

Софиянец

преди 4 години

След като Столична община не прави нищо за построяване на обществени надземни и подземни паркинги за населението, поне да изчистят улиците от изоставени трошки и така да освободи малко места за паркиране!

11

Реалист

преди 4 години

Тези изоставени автомобили вероятно не са трошки, а катастрофирали автомобили, чиито собственици нямат още пари да ги оправят. Принципно средната възраст на автомобилите в София с 11 години и трошките са рядкост.

10

Реалист

преди 4 години

В България има регистрирани около 2,8 милиона леки автомобили, от които на територията на Столична община (град София, 34 села и още три града), са регистрирани около 600000 леки автомобила, от които около 240000 лични леки автомобили. 4000 автомобила захвърлени на улицата е много малък процент от общата бройка.

9

Крайно време

преди 4 години

Крайно време е да се вдигнат трошките от софийските улици! Браво и го направете бързо!

8

до 3

преди 4 години

Така е при Бойко Борисов, хората карат и хвърлят и нищо не карат щото нямст пари Едно време колата беше икона, бяха кът да, чакаш 10 години взимаш нова жигулка, после караш 10 г и пак нова лада. ....ся от 4000000 возила в Бг 3,2 милиона са над 10 годишни.

7

Анонимен

преди 4 години

германците още 90 те го решиха, кск се отърваха от консервите на ГДР, за всеки Вартбург или Трабич по 2000 и 1500 евра ако купиш нова кола и старата на скрап. Оставиха само колекционерски.

6

Анонимен

преди 4 години

Нищо не са за град с над 2 милиона жители, друг е въпроса защо общината нищо не прави.

5

Шоп

преди 4 години

До 4 и 5:Какво ви дразни вас? Хората разкарват бричките от улиците, какво има дразнещо в това?