76

мдаа

преди 3 години

Ще изкарат че Милен му е препречил пътя. Така ме блъсна едно *** отзад преди 15 години докато чаках за ляв завой в най-лявата лента , но се оказа син на шеф от полиция или пожарната и така нагласиха протокола .

75

мдаа

преди 3 години

Виновни са китайците за некачествената дрога ,но не полицията като . страна в търговския процес с наркотици, както виждаме от телевизията

74

Една жена

преди 4 години

Виновна е майка му,след като му е създала този живот в лукс,да му бере грижата!Скъпи коли,прищевки и т н ,а *** ще взема наркотици,това е от свободия,той няма никаква цел,харчи пари и не му пука

73

Няма значение

преди 4 години

А що не се блъсна в някой стълб *** , че да се претрепе той, а се блъсна в колата на Цветков?

72

Гербаджия

преди 4 години

Трябва да го вкарат на топло за много дълго време, възможно по-скоро. Момчето е в абстиненция вече. Трябва му българска наденица в затвора..

71

Анонимен

преди 4 години

А кокса защо не е руски? Щеше повече да пасва! Аз съм на мнение, че зад тази далавера лично стои Путин!

70

Днес бг

преди 4 години

Еми Българския кокайн е много по скъп от Китайския!

69

Анонимен

преди 4 години

Чета и гледам с каква завидна упоритост се мъчат да извъртят нещата и да му спасят *** на този убиец.Просто е подло спрямо паметта на Милен Цветков, как се гледат тези хора в огледалото, как спят?Жалко е, наистина е жалко, че свестните хора изчезват от разни кристиановци.Бог да прости Милен Цветков!

68

Анонимен

преди 4 години

Бил е толкова надрусан, че не е бил зад волана, а горе, горе, горе на черешата....

67

Адвокадо

преди 4 години

Китайски кокаин.... ама разбира се. Че от къде другаде. И сигурно си го е поръчал по Али Експрес . Директно от Ухан . Един прилеп му го доставил. Няма нашенски дилъри замесени. Няма виновни. Насила го накарали да се надруса и непознат мъж в черен костюм натискал газта докато малкия плахо се съпротивлявал . И сега заради това нелепо обвинение нема да може да завършу ученето си и да стане българския Елон Мъск на Балканите .Пускайте го . ..... докато мама ви пуска по нещо в джобчетата .

66

Знаех си!

преди 4 години

Колата на Милен Цветков била черна и трудно се забелязвала! Сега като е в един по-добър свят, кой ще плати щетите на жипката на Кристиянчо?Ама то май не е жипка! Кю7 ако го пуснеш офрод ще даде фира на първия камък.

65

ДДРОнег

преди 4 години

журналята- ж-у-р-н-а-л-я трябва често да повдигат този въпрос, за да защитят честта си, да защитят себе си и нас, и да има няк'ва справедливост !!!Но това няма да се случи, след 5-10години делото ще приключи, убиецът ако е още в България ще получи условна присъда, а през това време ще си живее живота изобщо няма да се коси, че е отнел човешки живот !!!

64

Анонимен

преди 4 години

Повтаря се историята:Тримата танкисти в германския танк Аудигър, друсани с амфетамини, тръгнали да превземат света.

63

Анонимен

преди 4 години

Германската армия благодарение на дрогата превзе Западна Европа през 1940 година.

62

Анонимен

преди 4 години

До 54Сега, аксесоари върнеш казармата, по-скоро ще имаш колелата н тате, дето още повече се мислят за големи мъже. А и последните годии, беше много леш тая казарма. Ставай, бягах, мети, козирувай и ... 5 патрона изстреляни, а останалото беше, да висиш на пост в студа. Не че нещо, ама ако хукне някой, нито мога да стрелям, нито имам нужните патрони, ако са повече... И з цялата казарма един враг не грущъъм ах, а толкова се надявах ....

61

Анонимен

преди 4 години

"Според експерти 22-годишният младеж може действително да не е видял спрелия автомобил на Милен Цветков."Защото е бил, извинете ми обноските, "надран кат cвиня". Това не е оправдание. Ако не се беше надрусал, нямаше да е така. Аз защо не карам със 120 по светофарите и не убивам Милне Цветков или други хора, нищо че карам от 20 годишен, въпреки че редовно си пийвам? Защото не карам, като съм пил!!!

60

Засега

преди 4 години

Най-големите адвокати на обвиняемия са умниците от прокуратурата. Умишлено дават всички козове в ръцете на защитата. Така е, като са завършили Магнаурската школа в Симеоново и други прочути полувисши институти.

59

Анонимен

преди 4 години

Забранете китайския кокаин! Така никой повече няма да го взима!

58

Анонимен

преди 4 години

Адвокатите на тези крадци на еврофондове ще донесат вода от 9 извора за да защитават този убиец! Гражданското общество трябва да остане будно!

57

Анонимен

преди 4 години

И от къде е купил кокаина.Намерихте ли дилъра?