45

Анонимен

преди 4 години

Има логика, фактически не е вярно, но логично. Защото безработицата расте и като си безработен не можеш да плащаш наем и за да не плащаш наем си купуваш жилище. И така е логично при ръст на безработицата да се купуват имоти. Още някои месец ще издържи брокера от статия и ще е напълно безработен и той и ще види, че теоретично е логично, но фактически срамна работа няма и ще продължи да оперира с мотиката.

44

Батко Асен

преди 4 години

Къде е тази земя за жълти стотинки?И аз искам

43

Анонимен

преди 4 години

не знам ама ромски бизнесмени масово купуват къщи и земя в провинцията за жълти стотинки...в същото време етническите българи се втурват да купуват панелни апартаменти в бетонните комплекси в софия и още два-три големи града,вземайки кредит за 30 години.а сега преценете кой българите или ромите инвестират по-умно!

42

Анонимен

преди 4 години

В криза най-сигурно е да имаш налични пари - в кеш или по сметка. И след като имотите ударят дъното да си купиш нещо прилична цена.

41

Анонимен

преди 4 години

никой нормален западняк от средната класа не купува жилища кутийки в бетонните джунгли на градовете.само наш бай *** си мисли,че да инвестираш в гипсокартонка в малинова долина е доста престижно.въпросът кой ще се хване на въдицата.провинцията е демографски катастрофирала.остават ромите...но ромите категорично отказват да живеят в апартаменти-искат къщи!

40

Анонимен

преди 4 години

Към днешен момент жилище не бих купил. Имам си. Отдавна си играя с фондове, криптовалуди и акции. Жилищата не са доход за мен. От чакащи да паднат цените изплатих вече чудесен апартамент 180м2 с тераси 60 м2 и гледка към Витоша с 3 гаража, финализирам и кредита за къщата скоро. Не съм изненадан, че има кой да купува- доста технологични компании имат невиждан ръст от над 40% за няколко месеца. Служителите на подобни и без това са редовните купувачи, нормално е да чувстват сигурност и да купят.

39

Трольо Тролев

преди 4 години

До АнонименСкоро ще разбереш реалната стойност на "инвестицията" си и за колко ще я даваш под наем, ако въобще има на кого ;)

38

Анонимен

преди 4 години

преди години купих апартамент в панелен блок в младост 1.няма такъв ужас...масово не се плащат сметки,а пощенските кутии преливат от предупреждения за плащане на дължими суми към всичко,което можете да си представите.не се знае кой наемател,кой наемодател,кой собственик-пълна каша.постоянно се мъкнат на горе на долу куфари,нон стоп някой се изнася и нанася...просто ад!сега искам да го продам и да се отървя от него,но почти няма желаещи да го купят!

37

Анонимен

преди 4 години

Глупости. 🤭

36

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 9На наш трольо с двайсетте акаунта гроздето му пак кисело.Като няма смисъл да инвестираш в имот, защо апартамент, купен за 105 евро през 2007г., сега се продава за 200к? Само че пак няма да го продам, имотът сам се изплаща от наем, а теб ще те изчакам хубавичко да втасаш, докато ти притрябват работа, образование, и здравеопазване за деца и внуци.

35

Додо

преди 4 години

***ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ***

34

???

преди 4 години

Защо лъжите с тази статия?

33

Анонимен

преди 4 години

С Платени статии няма да ви тръгне бизнеса, алчни търтеи. Свалете цените с 50% и тогава може да говорим.

32

Анонимен

преди 4 години

Интересът дали вече са се сринали надутите цени се е вдигнал,а не сделките

31

Анонимен

преди 4 години

До Анонименточно така изглеждат покрайнините на сао паоло в бразилия,където живее бедната работническа класа на минимален наем... а в софия това са най-елитните квартали.да не говорим за париж и берлин,където имигрантските райони изглеждат в пъти по-добре от изток,борово и лозенец...

30

Анонимен

преди 4 години

Имотите ,няма да се сринат с 30% , ще се сринат поне с 50 %

29

Комисион

преди 4 години

Хайде, че не останаха. ТОП МЯСТО, на 15мин пеша от бъдеща метростанция и на 5 мин от Факулетету. ЛУКС, акт 16 2030

28

Анонимен

преди 4 години

До МенНа повечето талибани в нашата родина S&P500 не им говори нищо, за това си мислят, че да инвестираш в имот с ипотека и да го отдаваш под наем е турбо печеливша инвестиция.

27

Анонимен

преди 4 години

Как може да пускат такива стаии ,смятат хората за *** ! В държави като Германия Испания, Франция , Италия , САЩ и др , вече има спадове с по над 30-40 % , обаче панелката в Люлин , Младост, Обеля държи цена , че даже и може да поскъпне ....В другите държави сигурно нямат експерти , не правят анализ на пазара , а нашите тук как определят цените - на ръка ли гледат ? Същата работа е с колите . В Англия отчитат спад от 99.7 % , обаче нашите джамбази написали едни големи цифри ,абе майтап

26

Мен

преди 4 години

Най удачната инвстиция не е имот а S&P500. 27% нагоре след кризата. Имотите са надолу. Точка.