80

Помнете ми думата

преди 4 години

Някой ден след години,На тази особа ,жалките същества които я подкрепят,Ще му построят мавзолей както на времето на Георги Димитров! Като този който Евгени Бакърджиев Не можа да събори от раз! след 1989 г -:) Та на тоя Не бих му сложил НИКАКВО ЦВЕТЕ КЪДЕТО И ДА Е СЛЕД ВРЕМЕ! Не бих му "посадил" даже и МАГАРЕШКИ БОДИЛ!

79

Анонимен

преди 4 години

Забелязва се сигурно, хаотично движение по коридорите на "Дондуков"-1.От Дубай,Васил Божков в прав текст обяви,че държавата ни се управлява от хунта.Как се живее под "ботуша" на въпросната групировка,всеки средностатистически българин и всички под неговата "летва" всеки Божи ден,го чувствуват с празния си джоб и на места с мизерното си съществувание.Явно, "вървим" към Чили от времето на Аугусто Пиночет. Гласувахме за родолюбци,а то какво излезе!? Значи сме *** гласоподаватели! А!?

78

Анонимен

преди 4 години

Обвинен в лотарията с търкащи билети при туй произведени в чужбина на бройка с някаква изработка от което следва че са внос съответно с митническа проверка,такса,ставка бройка,килограм,тон,след туй печатане на кръгли суми в числа обявени за награди разбираемо в левове как национална валута за играта,а щом е лицензирана лотарията с име,знак,информаци,основание,разрешение,организатор се изписват съответно билет,серия,графични кодове за сравнение с отчет за плащане,цени и др.уточнени от КХ и МФ.

77

По-точно

преди 4 години

не му се влиза в ролята на обвиняем, който дава обяснения.

76

Анонимен

преди 4 години

Идва видов ден.Щеш-нещеш,ще трябва да влезеш в обяснителен режим,заедно с цялата шайка около теб.

75

БАНКЯНСКО ГОВЕДО

преди 4 години

ПРОДАВАМ КЪЩА В БАРЦА

74

Анонимен

преди 4 години

Борисов за Божков: Не влизам в обяснителния режим на обвиняемиЩОТО ПРОКУРАТУРАТА НИ ЗА НИЩО НЕ СТАВА ИНАЧЕ ДА СИ ЗАТВОРНИК ВЕЧЕ

73

Анонимен

преди 4 години

Лошото е,че обвинителя не търси обвиняемите където трябва.Ама нали те си го избраха.Когато народа се събуди и ви потърси сметка за всичко откраднато,за мизерията до която го доведохте и за прогонването на 2 милиона българи от страната,тогава може и да заживеем по-нормално и по-щастливо.

72

ББ КАПО ДИ ТУТИ КАПИ

преди 4 години

КАТО Е ОА КАН ДО УШИТЕ - НЕ ВЛИЗА В "ОБЯСНИТЕЛЕН" РЕЖИМ. КОГАТО ТРЯБВА ДА СЕ ПЪЧИ ОБАЧЕ, С ЧАСОВЕ ЛЪЖЕ, ЗЪБИ СЕ И СЕ ОПИЯНЯВА ПРЕД МИСИРКИТЕ. СЕГА ЩЕ ОТГОВАРЯ! ЗА КРАЖБИТЕ В ОСОБЕНО ГОЛЕМИ РАЗМЕРИ,ЗА ТОВА, ЧЕ НА ОНИЯ 20% НИ Е ЯСНО, ЧЕ Е ГЛАВА НА НАЙ-ГОЛЯМАТА ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА,С ДРУГИ ДУМИ МАФИЯ, ЗА НАСАЖДАНЕ НА СТРАХ И УЖАС СРЕД "ПРОСТИТЕ" И "ЛОШИЯ МАТ'РЯЛ"С ТРУПОВЕ, КАТАФАЛКИ, МОРГИ, ЗА ПРОДАЖБАТА НА НАЦИОНАЛНИТЕ ИНТЕРЕСИ И НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ И ТАКА ИЛИ ДО ЦСЗ, ИЛИ ДО 4-ТИ КИЛОМЕ

71

Анонимен

преди 4 години

Ти и без това си закъснял с "обяснителният режим". Отдавна на всички е ясно що за птица си. Но всичко си има начало и край.

70

Анонимен

преди 4 години

То е добре ,но да се каже че не знал

69

Анонимен

преди 4 години

Щом ти станеш обвиняем, ще ти се налага!

68

Анонимен

преди 4 години

Ще ти се наложи,Баце.Щом и бившето ти приятелче Цветанов го активираха срещу теб.

67

Баце

преди 4 години

Неблагодарници,заради вас карам без заплата и закусвам филия с мас!!!

66

Анонимен

преди 4 години

Долу Мутрата!

65

ха ха

преди 4 години

Не влизал в обяснение! Смешен и жалък и то по-голям крадец ,който е алчен за още пари ,но нещо не може да ги прибере! Ето това е трагедията му сега.

64

Анонимен

преди 4 години

Ще влезеш скоро , като Божков си поотвори още устата сега само пробва

63

Край

преди 4 години

Демек *** си капаците набори, лъвове и лъвици както и вие ***

62

Анонимен

преди 4 години

Баце, сутрин като се погледнеш в огледалото, виждаш ли Пеевски?

61

Kolchak

преди 4 години

То всичко у БГ- то се е пооплело , но все нещо правилно трябваше да се почне. Например назначените за малки , средни или грандиозни капиталисти да почнат като всички нормални българи да плащат задълженията си към държавата. Икономиката да си върви по икономическите закони. Българите се нуждаят от повече държава , от повече справедливост , от нормални заплати и пенсии .Посоката е точна . Дори само за това нашият премиер заслужава поздравления.