15

Анонимен

преди 4 години

Много ги смятате ,но ще Ви излезе грешна математиката.Която фирма е вземала пари от държавата хайр не е видяла.В последствие ще има проверки ,търсене на кусури и всичките пари ще бъдат върнати в двоен и троен размер.Пишман ще станете ,че сте си помисляли да вземете пари и съм сигурен ,че друг пет няма да го направите.Това не е държава за да се отнасяте с нея като с партньор.

14

Пижо

преди 4 години

Само да обърна внимание на тези, които нямат калкулатори. "Възнагражденията" за 8 ЧАСОВ ТРУД и вероятно милиони лв. изработени от работниците, възлизат на .. 314.56 лв.!!!!! С 314 лв. благодарение на осигурения от правителството робски труд, 39 738 служители трябва да платят режийните и да нахранят децата си! Не като безработни, а като пълноценно работещи хора! При това в тези 314 лв. НЕ влизат удръжки! Нито е ясно колко от тази слума ще бъде удържана от работодателите,нито как ще се разпределят

13

GG

преди 4 години

Чакайте бе, не бяха ли само Лудогорец с помощ ? За какви 160 хил говорите ?

12

F&B department

преди 4 години

Спасява ми у я вече ни съкратиха без съд и фалира гъзара преди да е почнала кризата.

11

Анонимен

преди 4 години

аааааа, това не е вярно, питайте другарката "загрижена" импексова и "независимата"!

10

Анонимен

преди 4 години

Пак лъжи..определени фирми до власта им подариха много много милиони

9

Истина

преди 4 години

12 милиона, а можеше да дадат 120 и да спясят доста повече и пак нямаше да е критично за държавата. Определено тази мярка помага, но не е достатъчно добра и правителството не можа да оцени ситуацията! Трябва ни нов строй.

8

Анонимен

преди 4 години

Лудогорец 6040 също взеха и дариха. Те са като разпределителен хъб. Трябва ЕС на тях да даде всички пари и те да ги разпределят/даряват.

7

Ф.С.В.

преди 4 години

Резултатът от схемата 60/40 е плачевен -от подготвени близо 1.5 милиарда лева за схемата са се възползвали само--- (НОИ) е превел компенсации на 3356 компании в размер на близо 12,5 млн. лв--или казано само 12 милиона лева- всички други са изгонени на Борсата-Чудя се на Държавата -как си помислиха че БГ алчняка Бизнесмен ще дава от джоба си 40%?? Та на НЕГО ВЪОБЩЕ НЕ МУ ПУКА ЗА КАДЪРНИЯТ РАБОТНИК- ПОСЛЕ БИЗНЕСА В БГ НЕ ВЪРВЯЛ!!??

6

Анонимен

преди 4 години

Поредната измама за крадене на пари от техни хора. Нито една закъсала фирма няма достъп до парите, защото има изискване за платени всички данъци. А всички закъсали бавят плащането на ДДС.

5

Анонимен

преди 4 години

"3356 компании в размер на близо 12,5 млн. лв."Средно, това е под 4000 лв на компания. За едни повече, за други по-малко.Безспорно е помощ, но си го представете на практика, как ще се отрази. Дори и за няколко служителя за колко време ще стигне? Единствено нормално работещи си компании имат някакъв шанс.

4

Анонимен

преди 4 години

Това са подадени искания. На сайта на НОИ има тези на които изплащат, а те са 2000. Крият колко ни върнаха! Поредна лъжа на тролсачева

3

Анонимен

преди 4 години

Не знам за къв *** с държавни пари ще се спасяват работници на немски завод,било то и такъв намиращ се на наша територия?

2

Работник

преди 4 години

Превеждат по сметката на шефа по тази програма. Той обаче не ни плаща 2 месеца заплата, вика нямало как. А той си ги прибира тези 60 процента от държавата и ни заплашва да сме мълчали. Голяма грешка. Трябваше да са по сметките на бачкаторите

1

Т.е.

преди 4 години

спасяваме фирмички със средно 16 човека персонал? Това не ми се вижда нито правилно, нито удачно. И с тях и без тях, все тая.