109

Анонимен

преди 4 години

и колко са жертвите в сравнение с гоолямата демокрация

108

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 113само за последните 15 години руснаците нападнаха Грузия и Украйна.Направиха и опит за преврат в Черна Гора. Точат се на Армения и Молдова.Опитаха се да отровят един български бизнесмен (поне за един ни е известно).Добре ,че напоследък специалните им служби са тотално посмешище и с убийствата много много не им върви.Лошото е ,че руският елит се отнася най-зле към собствените си хора.

107

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 113"Тя не е направила на никого нищо лошо"Тук вече си се объркал и то достаааааа.

106

Анонимен

преди 4 години

Русия е една много изстрадала държава в последните 150 години,мисля,че антирусизма е крайно грозна проява,подобна на антисемитизма през ВСВ, но Хитлеристките концлагери свършиха за 4-5 години,а Русия продължава да е под натиск,обиди,заплахи.Не искаме Русия да страда,тя не е направила никому нищо лошо,изпитвам огромно съжаление към руснаците,те залужават много повече и по-добър живот!Надявам се,Русия да тръгне напред и им пожелавам всичко добро от все сърце за в бъдеще!

105

100%

преди 4 години

Коронавирусът влоши психичното ни здраве...

104

Анонимен

преди 4 години

Пандемията за Русия е като Чернобил за СССР. Следствията и последствията ще бъдат същите както преди 30 години. Не Путин ами и Господ да сложат да управлява Русия резултатът вече е предизвестен. Обратното броене за Русия е пуснато.

103

СЕРЕГЕЙ

преди 4 години

До АнонименКОЕ ТОЧНО МУ Е НОВОТО НА ПЕЩЕРНИЯ КРЕМЪЛСКИ КОМУНИЗЪМ В ЗАДУНАЙСКАЯ? ТИ СИ ОБИКВОВЕН ЗАДУНАЙСКИ КРЕПОСТЕН СЕЛЯНИН С РУСКО САМОСЪЗНАНИЕ,А АКО БЕШЕ ЧОВЕК...НЯМА КАК ДА РАЗБЕРЕШ...

102

СЕРЕГЕЙ

преди 4 години

СТЪКМИСТИКАТА НА ДРУГАРЯТ ПУТИн ще реши проблема сразу. Останал е кожа кости и джигер,вече няма яко ботокс,като преди коронясването.

101

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 100Какво става другарю, нещо ти секна мерака да обясниш за прекрасния социализъм?Иначе, другарю, мен ме настъпваха некадърници, които не можеха нищо, но понеже бяха партийни послушковци ми се брояха за шефове. Настъпваха ме и неграмотници, които ми четяха морал, докато правеха свинщини. Настъпваха ме и сатрапи, които поддържаха "реда" като искаха да се бъркат в личния ми живот (когато отвориха досиетата ги видях всички кои са и всички ги наредих. Законно и ефикасно. :))))))

100

хахахаааа....

преди 4 години

До Анонимен 103Кажи го на Бойко Борисов

99

да бе

преди 4 години

До Гледай Космоса2Илон Мъск ще приземи луната до ФАЩ за да могат шерпите по лесно да копаят с кирки и мотики,нови работни места за Афро хамериканците!

98

анонимен

преди 4 години

до 104 Амааа хич не " позна"! -:) Тоя ще падне от някой прозорец.Когато падне от такъв другарят ти Борисов! -:) Абе ей.На големи "демократи: се пишете.А не помните историята си бре?!

97

Анонимен

преди 4 години

И тоя ще вземе да падне от някои прозорец

96

Анонимен

преди 4 години

Тавариш ,спасение има махаме ботокса и взимаме другаря колхозник Лукашенко само тои ще я оре тая целина

95

Браво на Путин!

преди 4 години

Не се притеснявайте моля.....

94

Анонимен

преди 4 години

до96Ок.Направо ме открехна щом си живял през"лошият социализъм"!-:) И го МРАЗИШ ДО ДЪНОТО НА душатаси ! За всеки нормален човек.соца си беше строй като строй! Явно само за тебе е бил комунизъм"!През годините установих.Че хора нормални като мен.Са могли и ще могат и МОГАТ да живеят нормално при всеки нов строй! Но хора като Теб лично.Умеещи да МРАЗЯТ.Всеки строй ще им УБИВА! Не ми казвай че сега си ОК!-:) Социализма го мразеха хора.Настъпени ПО НЯКАКЪВ НАЧИН от комунистите! ТЕБ КАК ТЕ НАСТЪПИХА?

93

Анонимен

преди 4 години

В момента най-голямото предизвикателство пред Путин е да скрие колко големи са пораженията от вируса, иначе току виж хората изгубили вяра в лъжливите му приказки.

92

Анонимен

преди 4 години

Руският петрол си тече по тръбопроводите в Европа чак до Германия.На теб ли да вярвам, или на руските аналитици, които твърдят, че Русия е изместена на европейския пазар от саудитите? И че се чуди къде да си пробута Urals петрола?

91

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 95Аз съм поживял в КомунизЪма и го мразя от дъното на душата си. Кажи, за какво искаш да говориш?:)

90

Анонимен

преди 4 години

До 80. За да си твърдо против Путин малко момченце.Трябва да помниш и СССР? Няма да те питам,защото Гаранция че Все още не си бил плануван да се раждаш! -:) И само да те попитам.Как може да мразиш нещо което Нито помниш Нито познаваш? Или така сме "надъхани" от демокрацията и само това знаем? Мили дечица.Учете си уроците И не се занимавайте с " политика"! Нито сте и на годините! Нито я разбирате! -:)