6

Анонимен

преди 4 години

Колега N3, заповядай да видиш скиците на ул. Искър, точно срещу нашия гараж и да ми покажеш подземния/те паркинги. Разписахме им всичките документи, защото и без това всичко в района е окъкано и няма никога да живеем там. Върху един скат ще се строят 5+1 етажа. На юг нямат прозорци до 3ти етаж, защото ще е стена, сянката от сградата ще е до нивото над сегашния ни гараж. Аз смятам да забия колчета, защото новодомците ще имат поне 10-15коли. Подземни има САМО в нови ГОЛЕМИ комплекси.

5

Да фалират

преди 4 години

Да фалират всички строителни фирми !!!

4

Да фалират

преди 4 години

Да фалират всички строителни фирми !!!

3

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 2Не знам за къде говориш, но във Варна специално всички нови сгради биват строени най-малко с подземен паркинг.

2

Анонимен

преди 4 години

Не е проблема, че няма купувачи! Има млади семейства, местят се хора и т.н. но проблем е , че нови сгради са върху терени, където е имало къща с двор. Прави се отстояние 9,95м (10м по закон) и се строи 5+1 или 2 етажа и няма къде да спреш, водят се спорове за паркоместа, буквално няма "въздух" за хората. Тераси по 60см, мазе 2м2 и пр. Това кара хората да правят компромиси, напр. заради района и изобщо е много дълга тема. С две думи лоша градска среда се строи напоследък.Качеството е друга тема?

1

Ай

преди 4 години

Ай строителни предприемачи, как ще плащате кредитите за блоковете, като няма кой да купува. Ще вземе да ги глътнат банките ако не намалите цените на половина.