16

Анонимен

преди 4 години

Мърморенето е национален спорт. Не виждаш ли как се надпреварват в коментарите кой ще измисли най- оригинално мърморене. Вторият ни национален спорт е даването на акъл, за което също се съзтезават в коментарите.

15

Интер.....

преди 4 години

Пак мърморене. А какво искате?Цените на телевизорите да паднат до 20лв. парчето? Отново ще се мрънкя, че не са без пари,като във Венецуела.Питайте Мадуро как стават тези работи преди годинка.Той ще ви светне.

14

Анонимен

преди 4 години

До 5Зависи от това кой коли парички има :) Аз лично давам кредити и скоро ще обирам къшички .. хииихии ;)

13

Анонимен

преди 4 години

До 13Зависи за кой народ говориш. Трошляци те с по 800 лева заплати никой не ги брои...

12

Анонимен

преди 4 години

Започна се! Утре ще има умрели от глас, ще започнат масови набези, ще има застреляни крадци на всяка улица! Гответе се!

11

Анонимен

преди 4 години

Според брокерите в момента народът купува имоти. Явно дрехи, обувки и техника не са му интересни ;)

10

The Ghost

преди 4 години

И що така ми изтрихте коментара? Защото написах че потребленито пада, а цените на тоалетно-хартиените кренвирши гони 10лв. ГоУма цензура е този сайт.Може да обидиш на воля всеки политик, но едини кренвирши не мога без да наречеш @#$&@$

9

Анонимен

преди 4 години

Ами, безстрашните, които не се страхуват, купувайте техника масово. Ако не можете кеш, на лизинг. Живее ви се, действайте!

8

Анонимен

преди 4 години

Разумния човек сега дори и да има пари си ги кътка, защото не знае какво следва. И без това се оказа, че даваме пари за безумно излишни неща, които седят заварени по шкафовете.

7

Анонимен

преди 4 години

И що така?

6

ПорЦелан

преди 4 години

Аз купих пералня в края на март. Счупи се старата Кенди, над 20 години. Беше интересно че пишеше примоция дъра/бъра остават 20 часа, а на другият ден пак остават 20 часа. Заведох жената в магазина, тя я хареса, аз я платих и на другият ден вече я ползвахме. Примоцията наистина свърши. Сега струва 850, аз я платих 770. Цените нищо им няма не са по-високи от Европейските, ама май вече всичко си имаме.

5

Натали

преди 4 години

Тъкмо се зарадвах, че цените били спаднали, а то се оказа, че човек вижда има спад в покупките. На Нормално. При пандемия никой няма да се юрне да купува с пари дрехи и техника, освен нещо спешно. При мен теИ условия за и аз няма да се запасявам с дрехи и уреди без да знам какво ме очаква оттук нататък. На И без това да парите, които отделя за тези неща отиват с повишението на храните, лекарствата, дезинфектанти те.

4

Анонимен

преди 4 години

Септември, като се разгори вируса отново и излезем в още по-дълга карантина, направо ще забравим за бизнес и възможност за покупка на, каквото и да било. Въобще не е момента да се харчат пари за неналежащи предмети, защото нее ясно с каква песен ще сме на есен.

3

Анонимен

преди 4 години

Eпа свалете цените си, по-високи от европейските, ***

2

А

преди 4 години

Епа това е само началото на кризата. Сегашните нива на продажби ще ви се сторят охолни, след три месеца.

1

Черно бяла техника

преди 4 години

Промоцийки нещо, няма ли да има? Примерно два хладилника на цената на един? Не, че на някой му трябват два хладилника вкъщи, ама нали има пазарна икономика, алъшвериш, търсене предлагане.