26

Щерю

преди 4 години

Стоят си в дома, ядат ориз с клечки, пият саке - и си слушат Хитачи-тата...

25

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 22Даването веднага се вижда, а какво се дава насреща от населението - не. И 2800лв да дадат в България, пак ще се шмекерува с мерките и пак ще има недоволни защо някой получил повече

24

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 32В коя? За дрогирани под път и над път, избиващи другито по пътя, за стигнали до нечовешко поведение и отношение в коя страна става въпрос?

23

Анонимен

преди 4 години

Колко самоубийства и психично болни в тая държава!

22

Zaja

преди 4 години

Няма начин да сравняваш японци с българи. Различни култури. Но си приличат по дисциплината - и двете нации знаят , че когато заиграе тоягата трябва да си налягат парцалките. Относно парите - когато японците се гърбеха от работа и станаха втора сила в света българите и българките си бъркаха по дy*ките. Айде със здраве.

21

Анонимен

преди 4 години

В Япония скоро интензивните отделения ще се обслужват главно от роботи. За тук ... няма да кажа нищо!!!

20

Анонимен

преди 4 години

Да друго си е да отидеш до тоалетната и да ти мие дупето с водичка и да ти се нагрява седалката и да имаш дистанционно в седалката за още 100 екстри

19

Анонимен

преди 4 години

Няма икономика, ама потънаха в дън земя 7 милиарда?? Без да се направи нищо за само 2 месеца извънредно положение!

18

Анонимен

преди 4 години

Да ама Япония не е на Балканите... тук всеки е голям тарикат и знае по-добре.

17

реалнафантазия

преди 4 години

Затова тази страна е трета в света, а ние сме последна дупка на Европа. Просто различни светове. :)

16

Байфидан

преди 4 години

Това да го прочетат тези, които мрънкат срещу строгите мерки. Но да се замисли *** и за това как спазва дисциплина и как го правят по другите разумни държави.

15

Анонимен

преди 4 години

*** за какво ви са тестове като вече се разбра, че маже да е положителен теста и да не си болен, а може да е отрицателен и да си умреш. Както стана с втората лекарка, която почина. Да не говорим, че някой ги интубират и после умират от интубацията - така е реагирал организма, може и на се подобриш.А иначе ако искаш да плюеш винаги ще се намери защо. Българинът обича да плюе.

14

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 10Въобще прочете ли статията или си плюеш по дефиниция? Това за което критикуват нашия щаб виждаш, че и Япония го прилагат. Не правят масови тестове както зоват вождовете ти. А само на хора със симптоми. Не щаба, а матреала трябва да сменим в България. Защото, офцъта с "умолявам Ви" няма как да я спреш. Само яки огради и КПП-та. Тя иска да е свободна бе! Не като китайци, корейци, японци и германци. И после, ама те що са богати. Щото дошъл месията и ги опрайл. Шъ знаеш.

13

Грипав

преди 4 години

Ремдесивир нищо не лекува. Няма качествено изследване, което да показва, че помага срещу каквото и да било. Но пък е скъп.

12

Да сравняваш

преди 4 години

Япония с други държави, е все едно да сравняваш компютри с компоти. Япония е 100 години напред в сравнение с всички европейски държави.

11

българин

преди 4 години

До: номер 11Аз работя за България.За да може ти и другите като теб да живеят!

10

българин

преди 4 години

До: номер 8Не съм казал такова нещо. Не ми слагай чужди думи в устата!

9

Анонимен

преди 4 години

българин, те правят роботи а ти какво правиш? присвояваш евросубсидии и купуваш колите им отпреди 20 години втора употреба ли? много си велик, знаят го всички

8

Анонимен

преди 4 години

В България най-добре е да сменим членовете на щаба с грамотни хора.

7

Ром'с

преди 4 години

В Япония не се разговаря по телефона в метрото,трамвайте...на се решават сделки на Токйската борса), не се разговаря в метрото има спец вагон само за жени ...,но половина носят маски. При работни среди то стоят на 1-1.20 един от друг... полицайте ти се усмихват и и помагат-показват.....Въобще там е все едно сте на друга планета.Впечетлен съм от Япония и бих се върнал още един път да видя това което испуснаха-Фукдзияма, ,Сирикава...