11

Imj

преди 4 години

Бери ти ягоди за 20 лева на ден в България, *** ***

10

Анонимен

преди 4 години

Кой плаща на този френски адвокат?

9

Абе...

преди 4 години

Не е ли в правото на всяка дуржава да решава кой и защо да допуска или не ??Ако пред дома ти дойде тумба...длъжни ли сме да ги пуснем ??Защо търсят преводач за хора уж живели във Фр години ?? Не вдяват ли някоя дума??..Стига с тази условна коректност , нека се знае..някои...не стават , тези същите не ги искат, от тях....хм...ползата за обществото никаква.

8

Анонимен

преди 4 години

Нещастници ..къде боси през лука,ще берите ягоди тук щом имате желание за работа

7

Възрастен

преди 4 години

Ако ,,просешката тояга" беше още от преди 70 години все така ,,просешка"както днес,а не бяхме живели в ,,изобилието на недоносчето социализъм,щяхме да сме на нивото на Дания,Австрия,Бенелюкс и другите от нашата черга.

6

Анонимен

преди 4 години

Ама то трябваше и тук така - идваш от чужда държава, беж в Армеец под карантина, после да те тестват дали си носиш вируса, и чак тогава да те пускат да щъкаш в страната. А не заразен от самолета, бам във влака или автобуса и нищо неподозиращите ти спътници получават бонус Корона, и после ще се чудят къде може да са се заразили.

5

Леле до две

преди 4 години

Какви небивалици говориш. :) поздрави от френско ;) Впрочем, да попитам, какво се радвате, че ги върнали в България. Аз пък искам всичките да дойдат във Франция, че ми омръзна да ме наричат расист като си кажа мнението за тях :)ако са ромале, де- че снимки не виждам :)

4

Повярвах

преди 4 години

Аха българи в кавички...Електората трябва да се спаси на всяка цена

3

До 2

преди 4 години

Ами смей се. Само че, не само в България, а и в останалия свят законите с мерки за извънредно положение са написани на коляно. Пълни са с пропуски и неясноти. Доста правителства включително и българското ще плащат по искове на хора, които се осмеляват. А ти си се смей.

2

Анонимен

преди 4 години

Адвокатски надежди говежди. А парите прибра ли, или ще работи безплатно?И фирмата дето ги набира, и тя си е прибрала комисионната.Когато се държиш като офсъ, и щете доят, и ще те стрижат.А външно ги предупреди, ама уфсъта, гледа другите уфси и тича пред тях да са не мине.

1

Петров

преди 4 години

БокУ от една страна докара страната до просешка тояга и кой където може обикаля да работи за жълти стотимнки щото "бизнесмените", приятели на БокУ и толкова не дават у ас. От друга, ромиту не се съобразяватс нищо щото знаят че американците плащат на НПО та да ни промиват мозъците как неграмотните и мързеливи "български граждани" били дискриминирани щото не им дават пари всеки ден.