44

Анонимен

преди 4 години

До Христо ХристовАХАХАХАХАХА. Хибридката обяснява на останалите как да се забавляват. Ами, "забавлявай се" и ти, но нещо само в една посока, явно и за "забавлението" ти диктуват. Хахахахаха

43

обективно

преди 4 години

Разбира се не оправдавам тези жени,които прибирайки се, са се развявали насам,натам-те трябва да бъдат наказани.Но вижте и тези,които в почивните дни ,хукват от един град за друг,без основателна причина.Ако толкова се притеснявате за ,,източването на здравната с-***",то повечето от работещите навън имат международна здравна осигуровка,важаща за ЕС,която плаща здравните разходи и в БГ ,а ако нямат ,то вероятно си плащат такава в БГ.Вие пробвали ли сте да влезете в болница без осигуровка?

42

обективно

преди 4 години

Защо някой се дразнят ,когато се говори ,че работещите в чужбина подпомагат икономиката.Това е факт.Аз си спомням една реч на бившият президент на Еквадор-Рафаел Кореа, изнесена е Испания на еквадорското общество там,където в обръщението си той заяви-,,Братя и сестри,благодаря ви ,че трудейки се тук и изпращайки пари на близките си,вие спасихте икономиката"!Каква разлика,от тези,които се наричат,,патриоти" само заради факта,че поради някои лични причини ,не точно патриотични си стоят в БГ.

41

Христо Христов

преди 4 години

До Котки/39Пич, прав си!Но виждаш какво е обществото - пускай пердето и се забавлявай, дразнейки ги с постове на тънката граница на цензурата от редакцията.

40

Анонимен

преди 4 години

Нещо 5000 лв. глоба, арест?Или ес на урсула не дава?!ПП. Белене беше точно за такива асоциални субекти, но дойде демокрацията на плоскочелия сeлянин желев, в която асоциалността се превърна в ценност.

39

ааа

преди 4 години

Тове се случва непрекъснато от началото на годината - идват болни от чужбина и пътуват с публичен транспорт. Утре се прибира една позната от Германия с автобус. Уж не е болна, но кой знае. Така че няма нищо особено в тази новина, това се случва ежечасно.Друг е въпроса, ако тези двете са знаели, че са бонли. Тогава трябва да ги подведат под съдебна отговорност.

38

И как точно

преди 4 години

ще открият пътниците в автобуса? Тръгва от София, няма данни за хората. Единственият начин е пътувалите сами да се обадят, ама не видях и час на тръгване, та да се сетят. И ще се обадят ако искат.И каква отговорност ще понесат безотговорните елементи?Никаква и безплатно лечение

37

Тук всичко може

преди 4 години

До Ром'сСтига бе, тия са от ваште! Ква столица те тресе?В София карат заразени и болни от провинцията, защото докторите там си биха камшика!Всичките заразени?!?! Ръкопляскане?!?Прибират се джебчийки и ХростоТутки - от скъпата боя! Те в чужбина нищо не плащат, за това не им се полага там лечение.

36

Котки

преди 4 години

До 48 анонименДа, не съм перфектен и да, често вероятно съм лицемер, ама не мисля, че съм злобен. Тогава визирах онзи коментар, който казваше как всички биха постъпили като тях и видях, че са му дали плюсове и се ядосах, съжалявам...

35

Котки

преди 4 години

Искам да кажа, че преди всичко трябва да се пазим един друг и да се грижим един за друг. Държавата като не може да се справи какво ни остава? Да плюем по коментарите е забавно и носи известно удовлетворение, признавам си и аз няма да спра да го правя, защото ако трябва да сме честни е приятно. Обаче не води до нищо конструктивно и е време и най-после да създадем това "гражданско общество", което само се оплакваме, че го няма.

34

???

преди 4 години

Тези защо не ги съдят за опити за умишлено убийство, а ако някой от заразените от тях почине и за умишлено убийство?

33

Х

преди 4 години

Тези двете трябва да са съдени за държавна диверсия, след като ЗНАЯТ, че са заразени и се мъкнат по самолети, автобуси с други хора, таксита и кой знае по колко магазина още ходиха. Контактните ще са стотици! Няма да издирят всички и някои ще се чудят откъде им е дошло. Сега откъде накъде държавата ще ги лекува безплатно? Да им наложат глобата и после сметката от лечението. Всеки месец ми удържат поне 200 лв. осигуровки, за да могат такива майм...ни да се развяват. Да те колко са внесли в БГ.

32

Ром'с

преди 4 години

Да, за разстрел са, правилно. Както и тези столичани които не спазват... и сидят на пейките и те са за разстрел и тези които си ходиха за Великден и... ходеха в Банско...за разстрел, а то само ромите виждате,а не виждате Ганьовцитеи затова ще сме в калта още20 години и щраусите не си извадят главите от пясъка и да не делят хората на роми и бг,а на законопослушни и нарушаващи законите.!

31

Котки

преди 4 години

Сори, тази тирада беше само за онзи, които каза, че всички биха постъпили като тах и тези., които са му сложили плюсове.

30

Котки

преди 4 години

Абе коментиращи, вие на тяхно място бихте се крили също? И казвате че всички биха, не не биха, аз не бих! Някои от вас само мрънкат и нямат грам гражданско самосъзнание и социална принадлежност, кога ще разберете, че не живеете във вакуум? Вчера похвалих 2 деца, че са проявили гражданска съвест в коментарите и са дарили на болница, бях оплют и заринат а минуси. После мрънкате, че нямаме гражданско общество. Нямате право да се оплаквате за нищо.

29

D

преди 4 години

За разтр*ел са. Даже и затвора ще им е малко. Ама то може нарочно да е, защото на правителството нещо малко му дойдоха случаите и сега не могат да влачат субсидии от Европата

28

До 36

преди 4 години

Да, сигурно всеки щеше да търси начин да се върне, но това не оправдава лъжите и факта, че са минали на летището с измама, а после са се качили в автобус, вероятно заразявайки и други в него, после и такси хванали. Разказвали са се из България. Можеха още на летището да съобщят, че са с положителни проби, да дойде линейката да ги вземе и така да приключи драмата

27

кой е виновен

преди 4 години

и вие да бяхте на тяхно място и вие така щяхте да действате. болни сте в Холандия там ви бият шута и какво хващате самолета да се спасите тук е безплатно за цикламата. Така че КОЙ е виновен? май онзи КОЙ дето сега и благодетел се пише и дарения прави взел 10 милиона и хоп 100 хил дарение

26

Анонимен

преди 4 години

Муахахахаа....пътували с такси от София до Хасково тия римлянки? Муахахаха....даже не могат да лъжат като истинските римляни. То ще им излезе 500 лева до там. Да не са луди да дадат 500 лева за такси да ги замъкне до Хасково....

25

Хо

преди 4 години

Ето сега е момента да се приложи глобата от 5000 лева. Също така трябва да се включат и разходите на държавата по издирването на другите пътници. Отделно всеки заеазен пътник трябва да може да съди ако е бил заразен.