42

Драскач

преди 4 години

Нормално.Никаква работа нямат там. Идват въоръжени в чужда държава. Няма въобще какво да се разисква. Всеки биха го опандизили за такова нещо. В която и държава да се опиташ да влезеш така, въоръжен и да предизвикаш престрелка, не може да очакваш да ти се поклонят и да ти опънат червен килим.

41

до 14

преди 4 години

" Венецуела гради КОМУНИЗЪМ - ВИЖ КОЛКО УСПЕШНО- ИНФЛАЦИЯТА ЗА МАЙ 2019Г Е ПАДНАЛА ПО 1 000 000%, А МИНИМАЛНАТА ЗАПЛАТА ДЕКЕМВРИ 2019Г Е УВЕЛИЧЕНА 350%- ДО 15 ДОЛАРА НА МЕСЕЦ- ТОВА Е КОМУНИЗЪМ, ДРУГАРИ- ДА ЖИВЕЕ МАДУРО. " Пич,данните са такива защото се намесиха САЩ. Това е вследствие на американските действия. Така се сваля правителство,по "демократичен" начин. Смачкваш народа и после идваш като победител да раздаваш хамбургери и Кока-Кола.Ама, на сульовци като теб повече не им и трябва.

40

до 21

преди 4 години

Паспорти намериха и в руините от кулите близнаци на 11 септември. И то точната бройка на всички терористи от самолетите. Бре, бре, да не повярваш ;) Туй ЦРУ, бе тц..тц...тц..

39

До 27

преди 4 години

Ами може и да ти се вижда странно, че си носели документите за самоличност.А сега си припомни, по добре, как щатските власти намериха документите за самоличност, на онези "терористи" които се блъснаха със самолетите в кулите на 11 септември.CNN се спукваше да ги показва месеци наред, NG направиха купища с пропагандни филми които излъчват и до днес.

38

Славка Веницуелева

преди 4 години

терори, амери,напълниха памперса

37

Ако

преди 4 години

"Терористите" бяха 20,а не 13 да са бутнали Мъдурко,ама не е имало място в лодката!Поне дрогата дано е била качествена!Поредната -пунта Мара!

36

ПЕНКО

преди 4 години

НЕЩО КАТО -"КОЙ Е ПО -ПО- НАЙ "!?!? ДАЛИ СПЕЦНАЗ И ГРУ -ЩЕ НЕУТРАЛИЗИРАТ - "СЕКЮРИТИ-ТИТИ" И ЦРУ !!!!!!??????

35

Анонимен

преди 4 години

Всеки, който се опита да нахлуе неканен в чужда държава, въоръжен при това, има право да бъде наричан терорист. Това, че е от държавата, където пият белина и дезинфектанти, не им отваря всички граници

34

Анонимен

преди 4 години

Американски терористи има по цял свят. Само че никой от "демократите" не смее да ги лови. Американските терористи са внедрени в правителствата на всяка страна по света, в медиите

33

Анонимен

преди 4 години

Ако Мадуро живееше в България щеше да обяви Радев, Малинов, Сидеров за кремълски терористи.

32

Анонимен

преди 4 години

България има опит със залавянето на западни шпиони !Питайте братята които пребиха френските командоси !!

31

Анонимен

преди 4 години

Мадуро на Путин е задържал американски "терористи" !!!

30

аз

преди 4 години

До House M.D.щото са на заплата при американското НПО, не като теб при комунистите-скотовъди!

29

бай ганю

преди 4 години

терорист е някой който тероризира другите а тук няма започнат и установено доказан терор

28

Как могат...

преди 4 години

... да наричат терористи тези хубави, миролюбиви хора?Възмутен съм до дъното на душата си, умната си, красива душа!

27

Анонимен

преди 4 години

Дори и американските "терористи" си носят прилежно документите, в случай че при престрелките се наложи да се идентифицират като чужди граждани. Комунистите пак счупиха тъ*омера.

26

kirasirrav

преди 4 години

тези са от американските ,,ихтамнети", горе-долу вършат същото като колегите им от руския вариант, само дето са под други знамена и лозунги :)

25

Анонимен

преди 4 години

До ТикваЗабелязваш ли определена и установила се тенденция? До 27.02.2014 г. им се получаваше почти винаги и почти всичко (изключение 08-12.08.2008г., Цхинвал). След брилянтната операция на Путин в Крим, нещата с цветните революции, арабските пролети, майданите все по-често завършват с фиаско.

24

Краваромраз

преди 4 години

ФАЩ=световен терорист и окупатор!

23

House M.D.

преди 4 години

Защо думата"терористи" в заглавието е в кавички?