27

Анонимен

преди 4 години

Предлагам да я кръстят Милен Цветков! Та дрогите, които си купуват коли да внимават!

26

Магомаев

преди 4 години

До 22 Как Данаилов ще е известен само в България бе? Той се снимаше и в италиански сериали! "Октопод" , "Дело по съвест" , и все с ключови роли.

25

Министерство на исти

преди 4 години

Члениваната форма на думата "чук" е цензурирана....Мда, днес махаме всички прилагателни, утре всички съществителни, да се готвят всички глаголи :)

24

дед Мароз

преди 4 години

Направо да я кръстят Майор ДеяновТъкмно и музея на петолъчката, сърпа и *** е наблизо :)

23

Анонимен

преди 4 години

Глупости. Данаилов е един добър местен актьор но нищо повече.

22

ПроСоТо

преди 4 години

това е глупаво!..Ст. Данаилов си беше ПРОСТО ЕДИН АКТЬОР,при това АКТИВИСТ на бкп ..!НИЩО ПОВЕЧЕ!!!!!!Това,че е играл "Майор Деянов",..и другите милиционерски роли в "бг киното" НЕ ГО ПРАВИ ТОЛКОВА ЗНАЧИМ,че чак и да кръщават територии на него!...бсп са опита да са дистанцира от миналото си,но СЪЩИНАТА й май е останала СЪЩАТА....ЗА МОЕ СЪЖАЛЕНИЕ........и м/у другото:-"Ламбо" НЕ беше "велик актьор"!!!..-Той беше красавеца и любимеца на "Партията".Само люде с ОГРАНИЧЕНА визия могат да

21

Котки

преди 4 години

Само ако е заедно с Митко Бомбата и двамата са с картечници.

20

Анонимен

преди 4 години

а на Георги Димитров не може ли

19

Анонимен

преди 4 години

Стефан Данаилов е бил добър актьор но известен само в България.Такива актьори имахме дузина ,но на никой нищо не е кръстено,причината е само една,не са направили правилната партийна кариера!

18

Анонимен

преди 4 години

Започна се!От тук нататък улици,булеварди,площади ,градове и села ще носят имената на политиците на прехода!Бончев бил 2мандата районен кмет и получава улица на свое име!

17

Българин отново

преди 4 години

С какво този "велик актьор" е бил по-добър от Спас Джонев, Йордан Матев, Апостол Карамитев, Димитър Буйнозов и други? Да продължавам ли?

16

Анонимен

преди 4 години

По нагло от това здраве.

15

Анонимен

преди 4 години

Нека мине малко време,да се изпишат имената и на любовниците!ЛЯГАШ -РОЛЯ ВЪВ ФИЛМ, така направиха кариера доста актриси

14

Българин

преди 4 години

А колко години беше партиен секретар на Народния театър?

13

Абе...

преди 4 години

До ИстинаДа, така е. "Героизмът" на майор Деанов беше да убива не чужди, а БЪЛГАРСКИ войници и полицаи в "На всеки километър". Хора, които са пазли реда и държавността по онова време от комунистическите агенти на чуждата Съветска държава.

12

Тако Пеков

преди 4 години

Да си млад и зелен, както и да е, може и да си кумунис. Ама на дърти години да мааш червения байрак е пълна деградация. Затова наш дядо Стефчо се уяде и пропи... Виж "Водка Деянов" добре звучи.

11

Активист на БКП

преди 4 години

До ЖороЕстествено ,че ще върнем имената на улиците и площадите на нашите другари паднали в боя с монархофашистите ! Слава ! Слава ! Слава !!!

10

Жоро

преди 4 години

До С КАКВО Е ЗАСЛУЖИЛ Аз пък предлагам да прекръстим площат Нар.Събрание(безмислено понятие) с чисто българското "Яташка Среща".

9

гошо тъпото

преди 4 години

ИС

8

С КАКВО Е ЗАСЛУЖИЛ

преди 4 години

Освен, че соц. носталгиците се разтяпят при вида на образа му явно спомняйки си с умиление годините по времето на соца, когато са си износвали дрехите по 10 години и после от кръпките са си шиели "нови", а въпросния е бил гледан като писано корекомско яйце, пътувал па западните страни и играл в пропаднали скучни пропандни филми за съветизацията на България и в последствие 30 години депутат (нищоправещ), който умря като пияница пръснат от чревоугодничеството си. И всички му се изредихте да му...