64

Анонимен

преди 4 години

Няма нищо, важното всички да са уплашени и послушни.... и да не пропускат да гледат щаба

63

бай онзи

преди 4 години

ми браточка, тия хора не могат да работят дистанционно е отговора - искаш ли да си значим - научи се да правиш продукт, който хората искат, не ти да си поточната линия ...

62

Анонимен

преди 4 години

Ай стига с тая дистанционна работа.Как работник на поточна линия, строителен монтажник, шофьор, камериерка в хотел и още много подобни, ще работят "дистанционно"?

61

Ха ха

преди 4 години

Май започваме да виждаме глада, който победи страха от чувалите с трупове. Плашилото отиде на заден план, а ментора му ни нарича наглеци и ***. *** като гледам снимките май се е огледал в огледалото.

60

ДО ognyanz

преди 4 години

Рецесията може да се разглежда преди всичко като обедняване на населението от което следва свиване на потреблението. До този момент такива признаци не се забелязват. Забелязва се само увеличение на добрите хора -дарителите, които всеки ден даряват стотици хиляди и разбира се многобройният парк от нови коли, независимо, че са купени втора ръка. На обикновен булевард трябва да минат 40-50 хубави коли, за да се види една малко по-старичка. Това противоречи на обедняването,следователно рецесия няма

59

Пеевckи

преди 4 години

Това е злостна клевета! Моят бизнес не търпи никакви загуби!

58

Дискриминация

преди 4 години

Да удара е жесток но само за бизнеса и нормалните хора,хиляди търтей чиновници и държавни служители не страдат и продължават да източват бюджета,кога ще се сложи край на тази подигравка?

57

ognyanz

преди 4 години

До Пълно с нови коли: Къде е рецесията? Чети Уикипедия:"Рецесията може да се разглежда като период на временен спад в икономическата активност и производството". А коли има всякакви, повечето внесени като "втора ръка".Но имаме и милион и 270 хиляди пенсионери под прага на бедност. Преброено от финансовият министър преди Нова година за коледни добавки. Бойко не пропуска да се бие в гърдите за такива "подаръци".

56

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 4 години

Криза ли ?!В Общината ни се изливат реки от бетон.Това са крадени от нас пари.Какво ли щеше да бъде без криза ?Пази Боже !

55

Пълно с нови коли

преди 4 години

Поне в България засега не виждам никаква рецесия. Излезнах навън и видах за 5 минути над сто страхотни коли. Не изброявам тези над сто бона. Това ли е рецесията ?

54

SS

преди 4 години

Искате и ли не живота ще ви принуди да станете препъри за да оцелявате!Но епидемията не е свършила,и няма да свърши скоро.Икономиката е в рецесия.Който е бил предвидлив,ще оцелее.Чакат ни трудни дни.

53

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 44Ама разибра се само вие *** знаете за какво става дума,разбирате от всичко,и Бил Гейтс и чист като детска сълзица. Ваксинирайте се вие разбирачите и умниците,ние тъпанарите ще се въздържим.

52

Нищо ново

преди 4 години

Тези, които имат проблеми е време да научат как се получава нещо от Бойко и гербаджийската дружинка. Ще получат тези, които се организират да да излязат на протест пред прозорците на Министерския съвет. Другите все едно че ги няма.Бойко винаги действа пожарникарски, това може.

51

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Села,къщи и...дворища колкото искате.Гладни няма да останете.Ако чакате Боко да ва...храни,с неговите...мерки,сте загубени.

50

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 45 А де, да се чуди човек? Но отговорът е ***, защото самооценката е едно, а реалните постижения нещо съвсем друго.

49

Анонимен

преди 4 години

А "Галър Интернейшънъл Москва" на Андрешко и Рашко какво казва? Защото аз вярвам само на тях.

48

Анонимен

преди 4 години

Пределно ясни новини. В IT сектора сме, проектите в някои области скочиха с 450%, а в други са замразени до края на годината. Още февруари казахме къде ще има търсене- стрийминг платформи (огромен скок на акциите на Amazon и Netflix), хазартни игри, онлайн платформи за поръчки на храна. Например- eBag не могат да смогнат от огромен обем поръчки. Някои заведения- също. Резюмирано- ако имаш акъл, тъсиш ниши, в които да насочиш експертизата на бизнеса си. Ако е различна от търсенето, учиш се.

47

Анонимен

преди 4 години

Населението на планетата ще се редуцира до под милиард, замислете се колко от вас произвеждат нещо наистина необходимо, и въобще колко от вас произвеждат нещо. Ще има тотално сгромолясване на цели отрасли от икономиките. Тая истерия беше първото камъче от разрушаващата се кула.

46

Факт

преди 4 години

До АнонименЧета постовете и си мисля: колко много умници има, а държавата е на последно място. Що тъй?==============Ми щото в управлението не те подбират по акъл - там умници няма

45

Анонимен

преди 4 години

Чета постовете и си мисля: колко много умници има, а държавата е на последно място. Що тъй?