16

69

преди 4 години

Вече и господ не може да го спаси, та дори и ББ...

15

Мафия БЕТ ООД

преди 4 години

Букмейкъри, лотарии са все хазартна дейност. Само че собствениците и на клубове са или собственици на букмейкърски компании или съ-собственици и си перат парите.Сега има силен лобизъм за да няма РУНД 2 срещу тях от следващия Кабинет.

14

Анонимен

преди 4 години

Пазете дякона от мафията.Мисия невъзможна откак отбора попадна в ръцете н МВР през 60 те.Управляван от престъпника Чорни и адвоката на мафията Батков.

13

Анонимен

преди 4 години

Спас Русев ли ? Смях!!! Този отдавна трябваше да сполети съдбата на Божков ! На Левски не му трябват мръсни пари ! Пазете Дякона от мафията!!!!

12

Анонимен

преди 4 години

До СХЕМАТА Е ЯСНАбукмейкарите били новата национална лотария,хахахаха голям *** си.Букитата ги е имало много преди националната лотария ще ги има и след нея

11

dah takkar

преди 4 години

до 11ти като неможеш да печелиш от залози,проблемасие твой.То уговорени мачове със сигурност има,това всеки го знае

10

СХЕМАТА Е ЯСНА

преди 4 години

За не разбралите - букмейкърите са новата национална лотария.А честит ви нов мафиотски васалДа притежаваш футболен клуб и редица компании със футболни залози ти гарантира двойна печалба. от една страна баламурниците се лъжат и ти снасят хиляди левове на час, от друга страна спокойно манипулираш резултата чрез собствения си отбор.За данъци от печалби и дума да не става. Всичко се изнася в чужбина!

9

Анонимен

преди 4 години

Кога Каскета ще спаси Спас от своето присъствие!?

8

Анонимен

преди 4 години

шшшшшшшт

7

Хасан Мутафчийски

преди 4 години

Тоя назначения за собственик първо себе си да спаси, па после Левски.Апропо, един път му видяхме валса - нотинг спешъл, сега се навира пак, белким пак някой държавен дивидент да изкярят... не от любов, тъй да знаете..

6

dah takkar

преди 4 години

до 5кото розбереш за някой уговорен мач ми пиши във фейса dah takkar че да го игрем с кинти

5

Сливаком

преди 4 години

Рекламното място отзад на шортите все още се продава.

4

АнонимеН

преди 4 години

ДАЛАВЕРИТЕ С УРЕДЕНИТЕ МАЧОВЕ ПРИКЛЮЧИХА А ТЕ БЯХА ОСНОВНОТО КОЕТО ДЪРЖЕШЕ ЖИВО НАПЪЛНО ФАЛИРАЛИЯ ОТ ИЗТОЧВАНИЯ ХОЛДИНГ ПЪТИЩА ИСКАМ ДА КАЖА ЛЕВСКИ :DБОЖКОВ НЕ САМО, ЧЕ НЕ ПЛАТИ НИКАКВИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ НА ЛЕВСКИ НО И ГО ДООСМУКА КАТО МУ РАЗПРОДАДЕ ЦЕНИТЕ ИГРАЧИ ЗА ДА СИ ВЪРНЕ ВЛОЖЕНИТЕ ПАРИ ПО ПОКУПКАТА МУ!)ДОКАТО БОЖКОВ Е СОБСТВЕНИК НА ЛЕВСКИ ЗА НЕГО ЖИВОТ НЯМА ДА ИМА А САМО СМЪРТ!

3

наркмачето

преди 4 години

айхахахахахахахах тоя пак ли ще ни спасява, екстра ще има за дрга

2

хахаха

преди 4 години

И тази седмица ли ги продадоха и купиха ?За кой път вече си сменят собствеността ?Другата седмица кой ли ще ги купи отново ?УолСтрийт Герена

1

ЦСКА

преди 4 години

Е нали ги спаси вече..................................... закривай обора.