32

Баи

преди 4 години

Предлагам да го заменим с - хуан гаиардо , да не вземе да зарази парламента

31

полу-анонимен

преди 4 години

До Анонимен 29За кой вирус говориш? Защото SARS-CoV-2 е открит в края на миналата година в Китай.

30

Рошав Джонсън

преди 4 години

Вливаха ми кислород, но пък нямаха фризьорска машинка. Резултата е на главата ми

29

Соросоид

преди 4 години

Британците както винаги са шашмаджии и лъжци.Да потърсим ли статиите отпреди месец, където ОФИЦИАЛНО пишеше, че нищо сериозно не се е случило с Борката, че е в добро състояние на духа, че дори не е в реанимация, че скоро ще бъде изписан.Вярвате ли още в измишльотините Скрипал, българския чадър, българската следа в атентата срещу папата и какви ли не фантазии на болните им мозъци?

28

Анонимен

преди 4 години

Не мога да схвана идеята на това заболяване - вирус който е известен с мутациите си от 70 години и лекуван успешно при хора и животни разбива тотално целия човешки свят и всички, химици, физици, лекари, и др професии сякаш е чума през 3 век след христа. Нещо не е както трябва-че само преди 20-30 години са го лекували успешно. Има и лекарства и комбинации от елементи и масла има и практики за лечение - какво става че такъв театър правят. Ако беше наистина сериозен вече да ни няма-организирани сме

27

Щерю

преди 4 години

"Само 17 дни след като беше изписан от болницата Джонсън стана баща." - пък преди това има негови още 5 деца, на които какъв е бил?

26

Така,така

преди 4 години

Той и задокеанският му колега прилага същата терапия, но:1. Предварително си затваря кислород в бутилки - да не се бави, като му потрябва и2. Слага и малко дезинфектант (съотношението е строго секретно) за да намали лежането по болници от 1 седмица на 2-3 минути!

25

А

преди 4 години

Ако можеха да му влеят и мозък, щеше да е още по-добре !

24

Анонимен

преди 4 години

Вливали му кислород ли? Че това доказано ли е научно?

23

Анонимен

преди 4 години

дебббилите в Бг не вярват, то си е грипче и пневмонийка.

22

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"но пък, браво на човека, толкова благодарен на медицинския персонал, че си кръстил първородното на тях"По-скоро 5-6-7-родното от единствената, която не му е законна съпруга, а 20г по-млада дърЖ***нк@

21

Анонимен

преди 4 години

"ВЛИВАНО МУ Е НЕ ЛИТРИ КИСЛОРОД А ЛИТРИ ПЛАЗМА ОТ ОЗДРАВЕЛИ ПАЦИЕНТИ СЪДЪРЖАЩА АНТИТЕЛА КОИТО СЕ БОРЯТ С ВИРУСА!"Сто процента. Литрите кислород (въздух под налягане) ни ги вливат медиите. Като нищо е изгърмил запасите от плазма като за няколко човека за да си спаси скъпоценния ***.

20

..

преди 4 години

"ВЛИВАНЕ на кислород"!??!?!Някой може ли да обясни, как се влива кислород на човек?Даже некадърния писач, сътворил това заглавие, съм сигурен, че не знае, че е написал глупост!

19

Анонимен

преди 4 години

Борка,дядо ти да е не е руснак,че така не типукаше за другите?Нямоло Бог,,аа?Само леко те перна за сега,Може и да повтори тарикат.Ще видим.

18

Джонсън

преди 4 години

А вие простосмъртни свиквайте да живеете с вируса.

17

az

преди 4 години

Утре се очаква Англия да стане държавата с най-много починали в Европа. Добре ги зарадва тоя сънародниците си. За него кислоредче за другите чувал и дупка в земята.

16

Анонимен

преди 4 години

тоя е пълен хипар и пънкар едновременно. току що се е събудил, излязъл от палатката и някой му нахлузил костюм:) доста премиери на британците помня, ама такова чудо не е имало. но пък, браво на човека, толкова благодарен на медицинския персонал, че си кръстил първородното на тях. у нас е абсурд да се случи, политик да е благодарен на простолюдието.

15

Анонимен

преди 4 години

Джонсъно се спаси,обаче 30 000 придобиха имунитет.

14

Анонимен

преди 4 години

Борката и той почна да се вкарва във филми.

13

SWAN

преди 4 години

Циркаджията да е бил болен? ... Ха, Ха - не вярвам :))) - Супер-Хипер болен, но оздравява бързо, Жена му бременна, но се чуди дали да се тества /сигурно не го прави защото пести от държавния бюджет!/ - ЦИРК - като вземат да умират циркаджиите, тогава да пишат пак!