519

Ако Онанимен

преди 4 години

Стига се величахте. Досега нищо местесвършили великите микробиолози, вирусолози и др...

518

Скептик

преди 4 години

Пичове, разберете се къде, кога, кой, кого, от какво, с какво е излекувал. 6 въпроса за всички чисти случаи дето нямат по 2-3 тежки придружаеащи и ще хванете нещо.Ама това си е сигурно за Професура. Само че преди това трябва да е Докторантура, преди това ...много други работи дето може и да са чисто административни.

517

баце

преди 4 години

Кутията на Пандора ... N-ти епизод с поредното изтървано произведение на изкуството. Що барате там дето не трябва да се бара .

516

Онанимен

преди 4 години

546, имам достъп до една от най-добре оборудваните микро-биологични лаборатории в България - тази в сградата на Биологичния факултет към СУ. Специализирал съм първо в Холандия, а после - в Австрия и Германия (потоците от двете държави учат и защитават докторат пред един и същи професорски състав). Магистратурата ми е от Холандия, докторската степен - Австрия. Учил съм толко много, колкото книги ти наведнъж не си и сънувал.

515

Анонимен

преди 4 години

"...Това се вижда и под микроскопа - вируса,..." - Телефона ли използва за микроскоп, то го видя вируса или гледа снимки от уеб-а?Аман от рапони

514

Онанимен

преди 4 години

В България вече имаме случаи, които са лекувани от корона вируса в началото на заразата, а сега (м. Април, Май) влизат отново в болница. Има и смъртен случай. Толко със стадния имунитет, проповедван от доцента.По-лошото е, че като доцент трябваше да отчете, че вируса ще започне да прави леки мутации, т.е. дори някой да го е изкарал, с мутация, вируса ще преодолява новоизградените антитела.Това се вижда и под микроскопа - вируса, който е заразил втория път, е с лека мутация.

513

Доцентааа

преди 4 години

Много му харесва на Доцентааа, да се появяваааа.Каквото и да стане, той винаги го е предвидиииил. И всички са му признателни за неординарните му виждания.Сета е мнооого търсен, а това е добре дошло за частната практика на така наречения доктор СМЪРТ.

512

Анонимен

преди 4 години

Каквито и изменения да има-остава основният проблем-това е вирус,който медицината "не лекува" и който си стои и не се кани никъде да ходи.Изкарват го много хора,повечето, всяка държава го отчита-безсимптомно.Смъртността не е над 1%,най-често се говори за 0.5%. Сега ако се самонавивате, можете да си решите,че е и 50%, но това си остава за вас. Истината е доста различна. Грешката е криенето и мишкуването в опит да избягате на нещо, от което не можете.Вие сте си избрали това, но не го налагайте.

511

Онанимен

преди 4 години

Първата грешка на доцента е, че не отчита видоизменената РНК структура на вируса. След като не я отчита, изводите, които прави, са сходни с практиката МУ с вируси.От тук произлизат 2 грешки:- практиката на доцента не обхваща 100% от вирусните заболявания в света;- ако беше погледнал под електронен микроскоп вируса и оригинала, щеше да разбере, че този, който ни удари, е биологично оръжие. С биологично оръжие няма как да се борим с конвенционални методи, т.е. неговите изводи за стаден имунитет

510

Онанимен,

преди 4 години

"536, както казах, *** без образование няма как да разбере каквото и да било. Не разбрах само дали си полу-грамотен и за това имаш самочувствие да пишеш, или си изцяло неграмотен и пишеш заради самото писане."Да, идеално ти пасва.Бягай сега и остави специалистите - вирусолози, да сочат пътеките. Ти си гледай твоята си работа.Дано скоро ти мине пренапрежението, че явно много ти е дошло лежането на дивана и денонощното информиране от НОЩ.Върви, потичай на стадиона, разходи се в планината.

509

Онанимен

преди 4 години

За тези, които си мислят, че с google-ване ще станат лекари, вирусолози и каквото там психичната им болест иска: няма да станете. За да станете професионални вирусолози и микробиолози, имате обучение (със специализациите) от около 10 години.

508

Анонимен

преди 4 години

До Онанимен,Това беше за 528, не за теб, сори. :))))

507

Онанимен

преди 4 години

536, както казах, *** без образование няма как да разбере каквото и да било. Не разбрах само дали си полу-грамотен и за това имаш самочувствие да пишеш, или си изцяло неграмотен и пишеш заради самото писане.Сега разбра ли?

506

Анонимен

преди 4 години

До ъъъДо след малко (но под друг псевдоним?).:)

505

Онанимен,

преди 4 години

голяма гьоч си съ творил, наистина.Бегай да се лекуваш. Не от вируса, той не се лекува с препарати. При психолозите намини, докато не си станал за психиатър.

504

Анонимен

преди 4 години

До 530Я се опитай да си формулираш поста в едно изречение, че не ти се разбира какво искаш да кажеш.

503

Онанимен

преди 4 години

За тези, които се ме срещали в сходни теми в dnes . bg, сигурно помните, че ви дадох номера на патенти на корона вируса, който ни удари, заедно с пълното описание на РНК структурата му. След това ви цитирах и протеини, които в оригиналния вирус ги няма, но за които е документирано (!) дори през коя година са били добавени. В примерите ви бях дал двата протеина за респираторни заболявания и пневмония.

502

Онанимен,

преди 4 години

Няма какви аргументи да "дадеш", понеже нямаш такива.Виж там от някой лелински сайт - лелите паникьорки може да са измислили нещо. Карай на готово, като не можеш да сътвориш твоя идея. Не забравяй да я пуснеш тук, да се посмеем, че скоро не са ни радвали с циркаджията Плевнелиев.

501

ъъъ

преди 4 години

Мерси за информацията, и за психоанализата също. Определено в България не ползват, поне не масово, тия медикаменти, но също имаме много "излекувани". Приключвам тоя спор едностранно, че имам да "мисля".

500

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 528Появяваш се и няма никакви аргументи. Май това което говориш се отнася до самия теб.