16

Анонимен

преди 4 години

Това е някакъв цирк, с извинение... Сигурно имат 4-5 болни и не могат и с тях да се оправят. Егати майсторите!

15

Анонимен

преди 4 години

а пък оня домусчиев веднага на 2 ден го приели в болница,въпреки,че е нямал и той изявени симптоми?! защо той,а не тя? тази болест иска наблюдение от 1 ден!

14

ъъъ

преди 4 години

На мен ума ми не го побира - жената е лекар инфекционист, и въпреки това умира по начина, който е предвиден от щаба за редовия българин, т.е. почувствала се е зле преди повече от седмица, самоизолирала се и се е лекувала вкъщи незнайно с какво и от какво, постъпва в болница в крайно тежко състояние и умира. Едва вчера са направени тестове на семейството й . Разбирате ли за какво безхаберие става дума, щом дори и човек от първа линия не е получил адекватна диагноза, лечение и превенция.

13

бе ти добре ли си

преди 4 години

До до 1Една женица се бори за живота ни,и си отива по един *** начин,и ти си седнал да умнееш по форумите!?Толкова ли няма грам човещина в ръбестата ти глава бе,***!?/Баси невероятната простотия!!!!!!!

12

Анонимен

преди 4 години

До ГогоСамо малоумщината ти не може да се скрие

11

Анонимен

преди 4 години

Отиде си един дисциплиниран човек заради безхаберието на най-ама най- най- хвалената държава, която хвърли медиците ни в пандемията без необходимите елементарни защитни облекла.

10

АнонимеН

преди 4 години

КОРОНА ВИРУСА Е МНОГО СИЛЕН!НО ИМА И БАБИЧКИ НА ПО НАД 90 ГОДИНИ ГО ИЗКАРВАТ ВСЕ ЕДНО Е НАСТИНКА!!!И АЗ МИСЛЯ, ЧЕ ИЗКАРАХ ПОНЕ ЕДИН ОТ ЩАМОВЕТЕ МУ И БЕШЕ ПРОДЪЛЖИТЕЛНА БОРБА ОКОЛО 2 СЕДМИЦИ!ПИХ СОК ОТ КАСИС! В 100 ГРАМА ПЛОД ИМА 1600МГ ВИТАМИН С ! ЗА СРАВНЕНИЕ ВЪВ 100 ГРАМА ПОРТОКАЛИ ИЛИ ЛИМОНИ ИМА 40МГ ВИТАМИН СЯДОХ ПО 2 СКИЛИДКИ ЧЕСЪН НА ДЕНИ ПИХ ПРОПОЛИС НА КАПКИНУЖНО Е ДА СЕ ПОДСИЛИ ИМУНИТЕТА А НЕ САМО ДА СЕ РАЗЧИТА НА ОРГАНИЗМА ДА СЕ СПРАВИ САМ!

9

ДААА

преди 4 години

Светла памет на жената! Ха сега СПЕЦИАЛИСТЪТ Мангъров да я замести, тъкмо е педиатър инфекционист. Колко лекари измираха при емидемии и зарази, г-н Мангър? Или това е нормално за егото ви да се почеше?

8

The Ghost

преди 4 години

Мир на праха и.Не мога обаче да разбера, защо се прекспонира трагедията? Нима другите починали от вируса не заслужават същото внимание?

7

Анонимен

преди 4 години

Лекарите сеят заразата.

6

ПлитъкГР0Б

преди 4 години

ЩАБът работи, вземат се мерки, министърът на здравеопазването нарежда ... и това са последствията.

5

Гого

преди 4 години

Лекар е , знаела е риска. Защо е чакала толкова дълго? Нещо се крие от нас

4

Анонимен

преди 4 години

Когато изнасят 40 на горката жена, колко медии ще се включат?

3

НЕКОЙ

преди 4 години

Защо се занимава обществото с лични трагедии? Това е нелепо. Всеки губи свои близки. Я сиктир.

2

Анонимен

преди 4 години

"Веднага е хоспитализирана заради тежкото си състояние."Извинявайте, но точно това бяха съветите и мерките на щаба, чак когато станете зле и не може да дишате-тогава да се обръщате към болниците. Днес изказват съболезнования....На друго място се каза, че жената е починала в следствие на проблем със сърцето, заради някакви медикаменти, с които е лекувана?

1

язък за жената

преди 4 години

Като прочета нещо такова,и направо превъртам!!!