17

Грчанин

преди 4 години

До ВидинчанинНе те знам на колко години си и какво си слушал преди 20 години, ама преди 20 години само в Грци живееха 5 хиляди души. И ако не виждаш разлика между тогава и сега...Колкото до това на какво дередже са провинциалните градове- хич да не е пътувам доста из Южна България, нещата не са чак толкова зле, колкото в Северозапада.

16

Нарочно

преди 4 години

са заразени както и децата инвалиди.Не си свършиха работата не стават първо докторите трябваше да проверят.

15

Анонимен

преди 4 години

Направо са младоци в сравнение с 98- годишния френски лекар

14

Лойко

преди 4 години

Вчера открих нова отсечка от магистралата! Тия с пари за здраве ще ме занимават, пфу! Сигурно ще искат и увеличение на заплатите на сестрите и лекарите, ама нъцки! После сигурно ще искат и ремонт на болниците и нова апаратура, ама не са познали!

13

Видинчанин

преди 4 години

До 11 ГрчанинМного си черноглед!Тия приказки за мъртвия град ги слушам от 20 години,пък гледам ,че не изчезнал града!В по -голямата част провинциалните градове на България не се различават коренно от Видин!

12

Анонимен

преди 4 години

Еми, като съветваш висшистите да стават овчари и очерняш всеки, който иска нормална заплата, така става. Ама за теб има Правителствена, а за електората - квото остане.

11

ех

преди 4 години

българските медици много добре се справиха с корона вируса, ама в Германия

10

Грчанин

преди 4 години

До видинчанинЗемляк, викаш след 5 години нема да има кой да лекува. След 5 години нема да има и кой да бъде лекуван. В панелките тук-там по некой прозорец свети. В цел Видин нема 15 хиляди души. В околията е пълно със села със население под 10 човека. След 10 години единствения глас дето ще се чува по драките на север от Монтана ще бъде на самодивите от Шишинци. Видин е мъртъв. Да си го погребеме, да се прекръстиме и айде.

9

Гинка

преди 4 години

До Анонимен 8Погледни им партийната ориентация на медицинския елит във Видин и тогава коментирай!Ако се съмняваш питай пРезидента, той там дарява заплатите си.

8

до 6

преди 4 години

Със или без пенсия-все тая-няма да сме в състояние да работим!А други будали като нас няма да се намерят!

7

видинчанин

преди 4 години

И вече каквото и ще да направят е много късно за всичко!

6

Анонимен

преди 4 години

То в тази държава не може и да се пенсионираш вече, така че не е проблем.

5

видинчанин

преди 4 години

Така е във Видин 98% от лекарите сме около 60-те.След няколко години никой няма да може да работи. Няколко години такава кампания имаше срещу нас,че вече никой млад човек не е луд да учи медицина!Тая професия я убиха още преди коронавирусната епидемия!

4

Бащицата

преди 4 години

Ги изгони другите с умрелите заплати който им раздаваше, защото като дава пари казва ,,аз давам....той храни знаете кои ,че да има кой да го защити от народа....храни и администрацията която също е част от прикрита репресивна машина .... сега като се успокоят нещата още повече народ ще духне ,защото тук батака ще стане нетърпим....вдигнаха пенсиите с по 20лв ,ама месото страна 3-пъти по-скъпо... Селата са унищожени и банди плячкосват къщи и дворове на къра да засееш нещо трябва да си луд..

3

The Ghost

преди 4 години

Така ще е, докато се инвестира само в манекенки, певици и футболисти...

2

Ананито

преди 4 години

Нема страшно, ще работят до 80.А после ще си харчат със здраве огромните пенсии...

1

Анонимен

преди 4 години

Такава здравна система направиха точно най-именитите лекари. С високомерие, наглост и алчност.