12

Анонимен

преди 4 години

България я има заради църквата! Къде отивате, когато ви е трудно? Палите свещи за здраве и упокой. Вярата е по-силна в църквата. Свещениците са наши учители и душевни лекари. Самият Господ ни ги е дал.

11

поп

преди 4 години

Има изход ще вдигнеме цените за погребения и па ще забогатееме и то точно сега по време на чума парите ще валят

10

Господ е Българин

преди 4 години

Така е като бпц пее молитви против джендърите и истамбулската конвенция ни пари ни божии огън и чумата се зароди

9

Анатема

преди 4 години

Да останат малко на пост и молитва, че попа вляво на снимката много е надул бузите.

8

воинствен атеист

преди 4 години

Монасите (особено тия в Троянския манастир) да спрат да си купуват вазелин, поповете да си разпродадат ланците и ролексите - и верно няма да им трябва държавна помощ! И то за дооооста дълго време.Аман от пиявици. Религията е най-голямото психично разстройство.

7

Анонимен

преди 4 години

От мои наблюдения,финансите на църквата е много сложен механизъм.Той си върви от векове.Вариациите санай различни.Там средствата от външенфактор не бива да се регулират.Веднагаможе да се отиде към грях,който трудно се изкупува.Има, към енориите настоятелства,но как работят и къде гиима ,трудна работа.Ако е за тези 25 млнотпускани от държавата-въобще нямасмисъл да се призърта,на фона намилиардите,които потъват.Другото,отцърква,църковен имот не крадете.Ако,решите, дайте от сърце.

6

А истинската

преди 4 години

Вяра е в манастирите!В градовете-половината попове,над 100кила,корони,плюш,свила и скъпи коли!Как ще стигат парите?За "Ролекса"не говорим!

5

До 5

преди 4 години

Кой ти каза, че съм вярващ? Аз дори не съм покръстен. Религията е най-добрата форма на самоуправление. Хората не могат сами да си развият морални ценности, тази работа не е лесна. Без религия, обикновения човек е полу-животно.

4

..

преди 4 години

До ТрябваТи май имаш акъл колкото "вожда". Дядо Коледа какво ти донесе?

3

Трябва

преди 4 години

Да направят православната вяра задължителна и да затворят джамии и католически/протестански църкви. Църквата и държавата трябва да се слеят. Само така ще ви се покаже правият път.

2

..

преди 4 години

Истината е, че църквата има много повече от всяка друга институция в БГ. Не мога да разбера защо трябва да им давам още? А да, сетих се, поредната "хранилка".Как пък не се появи един дето да не ламти за пари и власт...Как едно време е имало толкова много хора, които да милеят и да умират за България, а сега да няма? Как?

1

Fil

преди 4 години

Тиквенкопф си ти, не тотенкопф.