145

seira

преди 4 години

"ИЗВЪНРЕДНОТО ПОЛОЖЕНИЕ" = ПАРАВАН ЗА УЗАКОНЯВАНЕТО НА ФАШИСТКА ДИКТАТУРА В БЪЛГАРИЯ!!!НАРОДЕ!!!!!

144

хепаткт с

преди 4 години

Колко са заразените с хепатит?

143

Waffen SS

преди 4 години

Както се казва" Нагоре по лай.яната река без гребла".Има ли нещо ,за което ,кое и да е правителство през последните 30 години да се е захванало за нещо и да не се е провалило.На първо четене ,няма.Тогава защо в хипотетичната борба с COVID-19,да има изключение.Все пак оставам с чувството,че присъствуваме на една световна манипулация.Както има един анекдот,за човек починал от удар с брадва по главата,да го регистрират като починал от корана-вирус

142

xaxsas

преди 4 години

Кога в Днес.бг ще напишете нещо за Валя Ахчиева? Никой ли няма да спомене че я уволниха от БНТ 2 дни след като разкри резултатите от тестовете в Банско? И Вие ли сте част от платените медии, които не правят нищо освен да всяват паника в населението, за да го държат зомбирано пред мониторите докато разни еничари в костюми им манипулират съзнанията? Случващото се в България е пълна подигравка с народа и с устоите върху които се основава демокрацията. Това не е журналистика а манипулация.

141

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен Сега е редно да обяват третият ПИК ,после четвъртият ,петият и така до ...?

140

Анонимен

преди 4 години

Горкия, само влак не го е блъснал.

139

Анонимен

преди 4 години

Вижте, според мен реябваше да се даде срок на тези къде идват от чужбина и заминават да решат къде да останат и след това да се затворят границите, какви бригади, какво само пътуват. Ако беше се направило то бройката си мисля щеше да е много малка. Само тирове да минават и толкова.

138

Анонимен

преди 4 години

Отваряйте всичко във Варна, само КПП-тата да останат. От повече от седмица няма нов случай. В цялата област за месец и половина - 26!

137

упс

преди 4 години

До Анонименлошо няма, и един швед да е загинал, пак сме на далавера и има поне един спасен нормален човешки живот.

136

Анонимен

преди 4 години

Броят на "установените" по области много точно повтаря разпределението на шведите у нас.

135

lol

преди 4 години

До ВъзмутенРУМЕН ГРИПЕНА е неадекватен ... не знам как е успявал да ги пилотира тези самолети...пълен клоун

134

Мен

преди 4 години

Аз от днес съм с температура 37 градуса, но до последно няма да отида да ме изследват, защото ме е страх да не ме карантинират за един месец и да няма кой да ми носи храна.

133

г-жа Паркинсон

преди 4 години

"Вълнение, възникнало от напрежение, се разширява до запълване на всички мисли, откъдето се пренася върху всички хладнокръвно мислещи"

132

Анонимен

преди 4 години

Вече 2 седмици не гледам нито брифинги нито новини по телевизията.Определено се чувствам много по добре. Опитайте

131

БХК

преди 4 години

Пичове ай стига вече с вашите глупости.Излизате по талавизора, ръсите простотии,после излизат къде доктори,къде тествани и си казват че нема тестове,нема предпазни средства нема нищо.Защо продължава този цирк?И като продължава как искате да ви вземат на сериозно?Те и така не вярват, че вируса протича тежко и е по-заразен от обикновения грип,ама с вашите глупости съвсем няма как *** да се озапти.Даже по принцип спазващите ще спрат скоро.Стегнете се.

130

Анонимен

преди 4 години

Спряха да пишат средна възраст на починалите, щото надмина средната продължителност на живота и почна да става смешно...ПП. В момента средната възраст на починалите е 71г. а средната продължителност - 69.1...

129

предимно Видин

преди 4 години

Тоест, пак братчeдите.

128

Анонимен

преди 4 години

До Шсъ мре налиИ те така те!

127

Анонимен

преди 4 години

Значи за Великден софиянци са пътували предимно за Видин по магистрала Тракия?!!!

126

Анонимен

преди 4 години

Въпрос:защо болниците се превръщат в основни заразопреносители въпреки мерките с маски които са професионални?Отговор:защото хигиената по почистване на кабинети и коридори на болниците професионално липсват. От последни изследвания короната се лепи и по дрехи и обувки при директен контак, защото микронната и структура заразява след 10 минута, но нашите профани от Щаба не го вярват!