109

Meсец май

преди 4 години

Адолф Хитлер ми стана една идея по-малко симпатичен, когато разбрах, че не е имало никакъв холокост и никакво обгазяване, убийства и кремация на евреи в гигантски размери. Пак го обичам де!

108

1

преди 4 години

Октомври 1943 година,след като е сменена обстановката,папата разрешава да спасяавт евреи,но вече е било твърде късно и е нямало ниакъв смисъл от този акт,но явно папата е искал да спаси най-вече себе си,а и може би църквата.Сега разбрах какво искат,искат да оневинят нацисткия папа,това искат,нищо няма да излезе от тази история,няма как да бъде оневинен

107

1

преди 4 години

През юли 1943г. в Италия пада режимът на Мусолини и Хитлер поема отговорността да го възстанови.Нахлуването на съюзническите сили в Сицилия на 19 юли 1943 г. 500 американски самолета хвърлят бомби над Рим по-конкретно над железопътните възли,но както знаем,в това участва и италианската мафия от САЩ и Италия,по договорка с ЦРУ.Октомври 1943 година,след като е сменена обстановката,папата разрешава да спасяавт евреи,но вече е било твърде късно и е нямало ниакъв смисъл от този акт,той е искал д

106

Щирлиц

преди 4 години

Папа Пий явно е пил нещо отровно,че много зловещ изглежда..

105

Анонимен

преди 4 години

Кога е повярвал за холокоста? Когато са го заплашили че ще разкрият за ищенията на католическите свещеници към малките помощници в църквите ! Тия работи с дечица не са от сега . Векове наред тези лъже представетели на Иисус Христос за грабили, мамили, ,продавали,опрощавали за гадни дела ,изтезавали духом и тялом за своя изгода . Надушили се че са от една порода . Хайде днес бг трийте поста

104

в грешка си

преди 4 години

До до BondГорното говори красноречиво,че е лесно да допуснеш грешка!Нищо повече!Освен това си пристрастен!Тук не е партийна трибуна,а форум!И да слагаш всички отричащи тази еврейска измишльотина под общ знаменател говори красноречиво колко ти е акъла!

103

до Bond

преди 4 години

Само да те светна:2400 / 60 = ? Не е равно на 400...... :)А дадената цифра от коментар 60 - 2,281 - се чете две цяло двеста осемдесет и едно....... :) :) :)Горното мисля, че говори красноречиво колко грамотни са хората, отричащи Холокоста!

102

Истината

преди 4 години

Един достоен човек !

101

муспи

преди 4 години

Душещипателно! Излиза, че един вид, евреите са биле притеснявани - имало демек, холокост?! За пред кого? - когато се знае че е нямало?! За пособия, гигантски де.

100

Анонимен

преди 4 години

Това е известно отдавна и коронавирусът няма нищо общо.За Хитлер... всичко е много по-сложно.Оказва се, че протести е имало и тогава.И някои протести дори са имали успех!Пример за това е протестът на Розенщрасе в Берлин. Тогава германските съпруги на мъже евреи в Берлин, последните които Йозеф Гьобелс е заповядал да бъдат депортирани, се вдигат на бунт!Първоначално са заплашени да бъдат разстреляни от отряди на SS. Но жените не отстъпват. Накрая, отстъпва Гьобелс.Сега там има паметник!

99

Американ

преди 4 години

Лаенето срещу католическата църква е нова мода в дженерастките страни, но за изляма си мълчат, щото там тези са им мили на душата свещенни крави..

98

Русия

преди 4 години

Тоя яку е бил на Билина!

97

имало е

преди 4 години

До Анонимен 110Да те накарат зорлен да бачкаш и то без пари си е холокост отвсякъде!

96

Анонимен

преди 4 години

ссср умря

95

Анонимен

преди 4 години

Ами ако наистина не е имало Холокост?

94

Бесно куче

преди 4 години

Майката на Хитлер е вярваща католичка,а бащата е антиклерикал.Хитлер е кръстен,преминал е конфирмация на 15г. и от тогава няма участие в обредите на църквата.Националсоциализмът е секуларна,материалистическа и вярваща в науката идеология и в този смисъл е икстеншън на прогресизма на от 18 и 19-ти век.Нацистите са планирали да възвърнат езическите вярвания на немците и в символиката им е пълно със сатанински и окултни символи.Нацизмът е бесното куче на материализма и прогресизма.

93

Анонимен

преди 4 години

Хитлер е от Протестанско семество До колкото изобщо е религиозен национал Социалистите като цяло са Полу атейстични като идеология

92

Анонимен

преди 4 години

И като е знаел какво да прати 282 си швейцарски стражи с алебардите срещу танковете на СС ли ? И надругия ден папа щеше да e Химлер или Айхман аман от либерал мишки дето нищо немогат осен да пюят

91

LBG

преди 4 години

Добро Утро!

90

6

преди 4 години

Всички са знаели всичко до най-малките подробности , но са се надявали фашистите да ликвидират съветския строй , което стори по-късно Горбачов и кликата му ! След като фашистите се провалиха обърнаха палачинката !Това е !