13

Пийте си виното

преди 4 години

Вино, оцет за разреждане на кръвта. Пийте си виното. Сланина и масло за белите дробове. Цените на маслото уж паднали повсеместно, но май тук нищо не пада. Айде чао и наздраве.

12

ами

преди 4 години

Това ,което и аз казах,без да съм мастит професор от Швейцария-ако болестта се хване и се лекува в самото начало,няма да има умрели.Просто и логично.Не знам какви са тези указания,да се чака докато спреш да дишаш и тогава като ти хакнат тръбата в трахеята-надявай се.И най-обикновенните аналгин -хинин и аспирин,биха предотвартили доста от случаите.За тези ,които имат язва-да ползват аспирин,който се разтваря и абсорбира в червата.

11

ahahaaa

преди 4 години

ВЕЧЕ НИКОЙ НЕ ВИ ВЯРВА БЕ СМЕШНИЦИ///

10

До ИСТИНАТА

преди 4 години

Хммм, А ски учителят от Троян койтосе заразява в Банско и изкара болеста тежко? Определено трудно можеш да кажеш за активен спортист че не се грижи за себе си...

9

ИСТИНАТА

преди 4 години

Затова спортувайте редовно и внимавайте какво ядете и пиете. 90% от заразените и смъртни случаи са на хора, които и преди това не са се грижили за себе си. Храната обуславя здравословното състояние, а спорта имунната система.

8

Анонимен

преди 4 години

Пълен фейк, глупости и пропаганда.

7

Анонимен

преди 4 години

Аспиринът помага срещу съсирването на кръвта. Но не е добре, даже може и да е опасен, ако сте язваджия.

6

.

преди 4 години

толкова мн експерти,и още ще се изкажат, и резултата е - ...

5

До 5

преди 4 години

Ти звучиш съвсем като Доналд Тръмп

4

V

преди 4 години

Еми значи трябва с нещо да се инхалират. Нали тез дет пушат канабис през дихателната система дрогата стига до кръвта .А дебелите и старците с кръвно по принцип не живеят дълго. По пътя на канабиса трябва да се пробва нещо .А дебелаците и с високо кръвно хора да си лекуват другите болести.

3

боцмана

преди 4 години

Четете, мислете, а не да пишите простотии. Вирусът си е сериозен.

2

Анонимен

преди 4 години

Ще питам моята фризьорка какво мисли за това щото нещо не им вярвам на тия.

1

Анонимен

преди 4 години

Ами то цяла България е с високо кръвно! Малко хора познавам без кръвно! Да, дамите повечето са с ниско, но другите сме дроп!