11

Анонимен

преди 4 години

Дезинформацията от Мангъра и Чалгара да се докладва на ЕП.

10

Анонимен

преди 4 години

Еми тя първата дезинформация е че е пандемия. Втората е че седейки вкъщи ще я преборим. Третата е че е смъртоносен, реално смъртността е 0.12-0.2 %. Четвърта е че са нужни аспиратори. 90 % от хората поставени на тях умират.

9

НЕКОЙ

преди 4 години

Основната дезинформация се нарича "Сутришен брифинг на кубето". Там се лее дива дезинформация. ЕП светкавично да се заеме с това.

8

Эврапэйскый Союз

преди 4 години

Ами тогава да не гледат по-далече от Беликичкият Тедрос от СЗО, той каза:- Предаване от Човек на Човек няма- Не спирайте МеждуНародните Пътувания и Полетии т.н. така, че Питам Министерство на Истината в Брюксел - кой точно ДеЗинформира и защо мислят Свободата на Словото е Най-важна - щото иначе, Истината Умира - остават само Лъжите на Хора като Тедрос - Милионери с Парите на Данъкоплатците, дето имат интерес - икономически и политически, да лъжат и твърдят, че това е Истината!!

7

Анонимен

преди 4 години

Аз знам, защо се появи коронавирусът. Защото се наруши забраната за ядене на криви краставици. Кривите краставици са основен източник на коронавирус. Това го знае всеки начинаещ микробиолог.

6

да,да ама не

преди 4 години

Колко непроверена информация се изнесе вчера в този Вашия сайт за село Брестовица!?

5

ъъъ като цяло

преди 4 години

Добра инициатива, но преди всичко трябва да се промени отношението на хората към новините за коронавируса. В момента то е безотговорно, нека си го признаем. Може да ви се стори смешно или глупаво, но опитайте и ще се убедите във възпитателния ефект на следното: нека от днес щом чуем думата коронавирус, да падаме възнак и да си бием главата в земята ридаейки горко. След няколко такива лечителни сеанса гарантирано ще почуствате едно такова душевно облекчение най-малкото... Пробвайте, моля!

4

Дезинфекация

преди 4 години

Ако чуят тука ЩАБа кви ги плещи всеки ден ...

3

Анонимен

преди 4 години

Да има такова място, където да се дава точна и ясна и проверена информация! Че ми писна да криете важно инфо! Писна ми от ***, дето отнемат думата на лекари, но оставят необразовани тролчета да подстрекават хората да вършат глупости! А пък и вие от днес бг да имате от къде да превеждате с гуглито!

2

Точна-ха-ха

преди 4 години

Таратанци точна. Лъжите ви край нямат

1

Анонимен

преди 4 години

тези са най-неадекватните