22

Анонимен

преди 4 години

Аз от кога ви разправям че живот си живеете в Бг, но пусто нали българинът е свикнал само да се оплаква .

21

Анонимен

преди 4 години

А нашият план къде е при 100 ПЪТИ по-малко умрели за деня и 60 ПЪТИ по-малко заразени за деня? Някой май се опитва да ни плаши и държи в страх за да слушкаме!? При нашата заболеваемост в Испания, Италия, Англия, Франция, САЩ щеше да има 0 задължителни мерки! Само устни препоръки за най-страхливите!

20

Фаза 4

преди 4 години

- Гъвкавост на общата мобилност.- Търговски центрове с 1/3 капацитет, минимум 2 метра разстояние.- Увеличаване на капацитета на ресторанти при стриктно спазване на дистанция и дезинфекционни мерки.Както споменах всяка фаза ще е по две седмици и преминаване към следваща ще се осъществява само при спад *** заразените.

19

Фаза 3

преди 4 години

- Отваряне вътрешната част на заведения с 1/3 капацитет.- Кина, Театри и подобни с 1/3 капацитет.- Провеждане на културни събития на открито с 1/3 капацитет.- Места за поклонение с 50% капацитет.

18

Фаза 2

преди 4 години

- Отваряне на магазините с изключение на търговските центрове.- Отваряне на ресторанти за ползване само на 30% от терасите им.- Отварят хотели и места за туристи с изключение на общите им зони.- Отваряне на места за поклонение с 1/3 капацитет.- Отварят центрове с голямо значение за спорта с 1/3 капацитет.

17

Фаза 1

преди 4 години

Така да допълним статията с липсващата информация безплатно и без да съм завършил журналистика. За съжаление трудно може да се нарече завръщане към нормален живот. Всяка фаза ще продължи по две седмици. Преминаване към следващата ще се осъществява само пако няма увеличение на заразенитеФаза 1-Контролирано излизане на децата.-Отваряне на заведения само с предварителни доставки по домовете.-Индивифуални тренировки на професионални спортисти.-Подготовка и дезинфекция на всички публични места.

16

Анонимен

преди 4 години

Само вижте този обширен плаж само с палми на него. Кристално чистата вода отделно. И се сетете за министърката, дето ни праща при мутритe, да се къпем в собствените си л..на, в хотелите на плажа, да плащаме за всяка педя слънце. Испанците събориха доста хотели по курортите, ние кога? Че и още правим. За кого?!

15

Анонимен

преди 4 години

Смирените и разумни хора в общия случай са и страхливи, та бъдещето няма как да е тяхно.

14

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 12 - Да, обосновано пътувам! Имам имот до града и трябва да си го наглеждам,а и по-добре да се изолирам там на въздух и природа, съседите са далече! С тия КПП-та, рай за престъпниците, половината полицаи вардят на КПП, другата половина парковете! Глупости до безкрай! *** то от МВР и *** нищо умно не може да се очаква!

13

Анонимен

преди 4 години

Така. Начи ако съм от областен град - София, Бургас, Пловдив и тн имам КПП и не мога да пътувам. Ако съм от ''необластен'' град или село мога и до морето да стигна. Някой ще може ли да ми обясни логиката?!

12

До 4

преди 4 години

Като не ти харесва живота бегай към някои манастир там ще ти е ок

11

Анонимен

преди 4 години

До 11Да нямат КПП, но от т. А до т. Б ще те спрат няколко пъти за проверка, дали пътуваш обосновано

10

Не

преди 4 години

До 1 и 6нямат

9

Анонимен

преди 4 години

Viva España

8

до 4

преди 4 години

на картони ли си хаха

7

До 4

преди 4 години

Не се залъгвай - тоя свят е по-лесно да бъде унищожен, отколкото променен.

6

Анонимен

преди 4 години

До 1В нито една фаза на възстановяване не е предвидено пътуване между градовете и селата, дори и посещения при роднини, т.е. забранено е и те проверяват дали е обосновано пътуването

5

Анонимен

преди 4 години

До 4Мен пък лудницата ми се нрави ;)

4

Анонимен

преди 4 години

Тази лудница, която 80-те % лyмпeни считате за "нормален живот" повече няма да се върне. Забравете за безсмислените пътувания и бясната консуматорщина. Бъдещето е за смирените и разумни хора. Тия, които се правите на много умни, красиви и интересни, ще ядете дървото на поразия.

3

Анонимен

преди 4 години

I bulgaria ste stane normalna...deputatite, evrodeputatite, ministrite, prezidenta, sadiite, prokurorite, darjavnite medii, nso, dance v zatvora za 19 meseca...i si stava normalna darjavata...