23

Модерен Младеж

преди 4 години

Немате ли снимки с MacBook Pro след 2015-та година. Ква е тая стара кошница ?!Моя MacBook Pro е 2019-та година. Аз съм МНОГО по-модерен от вас.

22

до 22

преди 4 години

За новата болест по децата - оплаквания към Борис Джонсън и Ши ЗинПин!

21

Ебач на жени

преди 4 години

Не можаха да ни държат по къщите с Covid-19 и си измислиха нова болест, която вече убива деца, а?Тц тц тц тц.... е неам думи аз. Колеги, моля поемете случая. Отчайвам се.

20

сера по 2 часа

преди 4 години

Моите дни са си така от поне 5 години, защото съм IT

19

Тонката

преди 4 години

Чакаме интервюто от днес с Георги Гергов:):):):)Казват,че било много интересно:):):):)

18

до 18

преди 4 години

има на Български, ето ти имена на статии:- НОВА МИСТЕРИОЗНА БОЛЕСТ: Токсичен шок поразява деца- Деца умират от нова мистериозна болест във Великобритания- Нова болест като COVID-19 поразява деца в АнглияНовото, обаче е, че болеста вече се появи и в Испания, аз Ирландия я броя за същият остров...

17

Родители Четете

преди 4 години

западната преса, щото на Български нищо не откривам, за новата болест при децата. това е новина номер 1, по мое скромно мнение, за днес. Първо бяха 12 деца в Англия, вече станаха 20, а също Ирландия и Испания докладваха случай. Така, че и това е Заразно, въпреки, че текущата работна версия е нов щам на Китайският вирус.

16

до 18

преди 4 години

ако си Сърдит - не трябва да е на мене - адреса на Китайското Консулство е Известен - ходи им се сърди на тях!!

15

от 15

преди 4 години

който знае Английски и иска да чете да напише в Гугъл:At least 12 UK children have needed intensive care due to illness linked to Covid-19т.е. заглавието на Статията е 12 деца във Великобритания в Интензивното поради болест свързана с КОВИД-19, но заболяването е Напълно Ново - няма кашляне!!

14

до 14

преди 4 години

Абе не знам какво има, ама прочети от днес - Испания, Ирландия и Великобритания днес рапортуваха нова болест по децата - предполага се, че е мутация на и нов щам Уханска чума - във Великобритания за момента децата с тази нова болест са 20. Но по-интересното е, че има и случай в Испания, щото случайте в Ирландия - те са си там близко!

13

Тонката

преди 4 години

И ми пишат минуси:):):):)

12

лош пр0р0к

преди 4 години

днеска като гледам в моментите на слънце какво е по кварталите - без маски, деца в групи по 10 и повече по кварталните градинки и при това и с 2-мата си родители, т.е. по 30 човека тумби без никаква дистанция - пророкувам че това Лято в България ще истинската Пандемия от Уханска Чума. До сега зимата и лошото време, създаваха Илюзията, че Българите са Дисциплинирани и спазват Карантина!

11

Анонимен

преди 4 години

Защото другарите капиталисти оставиха маса народ без работа,и съответно не е от голямо значение да следят кой ден е

10

Тонката

преди 4 години

до 9 Да:):)Чакам и тук да публикуват обширното интервю на Георги Гергов от днес:):):)Интересни неща има за БСП,Корнелия,Президента,Бойко и въобще като цяло:):):):)Чакам:):):):)

9

Анонимен

преди 4 години

Тонката, разходи ли кучето?

8

Тонката

преди 4 години

Днес е денят на Георги Гергов:):):):)Мнооооо голем:):):):)Не чак колкото Бойко,но голем е :):):):)

7

Анонимен

преди 4 години

цял живот работя от къщи и си нямам идея кой ден е така или инак...

6

Анонимен

преди 4 години

Бат Киро Брейка, пусни нов клип в Ютуб, че няма к'во да се гледа, бе брат!Всичкото друго е лайнарияяя!

5

Куково лято

преди 4 години

Както казаха от ЩАБа, военни паради на 6-ти и 9-ти май, няма да има, отлагат се за 69-ти май, което се пада някъде август месец или юли по стар стил.

4

Анонимен

преди 4 години

Удрям 2 кила вино и съм ви евааал и короната и изолацията и стреса!Наздраве!