53

Анонимен

преди 4 години

На кръстовището има камери, защо ги канят да звънят на 112, като е 100% сигурно че знаят кои са. Защо в съда не важи видео записа? В коя година живеем? За какво има инсталирани камери и хора, който наблюдават по цял ден и им се плаща, а видеото не се вземе под внимание и драпат за свидетели?

52

Корумпиран съдия

преди 4 години

Хората ги е страх, защото живеят в бананена република.

51

info205

преди 4 години

Сложете една камера на това кръстовище и в рамките на 5 дни ще преминат поне 50% от тези същите пешпдци, което прави поне 3ма души. 5 дни защото е пандемия и хората, по-рядко излизат. А ми ходите на специализация в Щатите и ние ви плажаме за еккскурцията. Фуражки прости недоспециализани.

50

info205

преди 4 години

Пуснете кадри на 6-тимата пешеходци от катастрофата и Попитайте обществото кои са те.

49

info205

преди 4 години

МВР толкова ли е трудно да кажете, Моля хората които разпознават хората от катастрофата да сигнализат. Вместо това да се обръщате към 6-те души на пешеходната пътека. Вие се обръщате кум 6 човека, а шанса да получите информация е по-голяма, като попитате хората които познават тези от пътеката. Защо сте толкова прости, бре фуражки недомислени?

48

Анонимен

преди 4 години

сигурно съм много ***, въпреки , че имам доста добър IQ и няколко образования. Какво има да се разпитват хората и какво да се доказва, поне 5 камери са снели какво се случи. колко години ще се влачи делото в съда?

47

Покитайчен българин

преди 4 години

Притаяване на истината

46

Анонимен

преди 4 години

Само да попитам.момичето каква вина има че сее возило не.смятам.дори.че.е.виновно виновен е шофиора.тои носи.отговорност останалите не са.тои да.си носи отговорноста другите вина нямат седели всеки седиа такива.като.тоя.да.берат.последствията.доживот вътре.и.да си.тегли.теглото

45

Додо

преди 4 години

Ясно, ще се опитат да ги забъркат в опити убиецът да бъде оневинен, било то частично или напълно. Това би била единствената възможна причина да ги привикват. Защото около катастрофата нещата са ясни. Но, уви, също така е и ясно, че живеем в държава в тежък морален колапс, където тежестта на присъдата се определя не от тежестта на престъплението, а от тежестта на портфейла ти. Справедливостта е напът да бъде изнасилена за пореден път.

44

Анонимен

преди 4 години

До До 39Местан уби дете и е убиец,има и свидетели - родителите на убитото дете,но понеже е политик,не го пипнаха,а трябваше да лежи в затвора!

43

РАЗБИРАТЕЛ

преди 4 години

ДА, ДА, ПОЛИЦЕЙЩИНИ ..................

42

Анонимен

преди 4 години

Само платени момичета на повикване могат да пишат, че колата на убиеца не е виновна за сблъсъка и Местан е спрял на стопа.Но... за всеки си има ред.И над царя има Цар.

41

русофил

преди 4 години

Местан никога не е виновен всеки вярва на компетентноста на съда ще видите че и тук има нещо гнило и младежа не е виновен

40

В.Узунов

преди 4 години

Абе тоя Милен даже и умрял не спря да дразни хората. Е сега хиляда човека разкарват и закони променят та да набеждават някои.

39

До 39

преди 4 години

Докажи че Местан не е спрял на СТОП. Дори и да е спрял, какво значение има като от завоя някой ти излиза с 130км/ч, при ограничение 50км/ч, в момента в който вече си тръгнал от знака СТОП, като си видял че няма идващи автомобили.

38

нормален не гей

преди 4 години

Да се предадат доброволно че по камерите не могат да ги индетифицират не би трябвало заради тях обвиниха младежа защото бил някога друсал наркотици то всеки младеж е взимал дрога

37

Анонимен

преди 4 години

До До 36 анонименТой е спрял, и после е тръгнал.

36

До 36 анонимен

преди 4 години

Ако Местан беше спрял на стоп знака нямаше да се случи.

35

Всичко помним

преди 4 години

До Байчо1. Местан не е шофирал нито пиян, нито дрогиран с 4 вида дрога.2. Ударът между джипа и колата на Местан става в платното на Местан (дясното).3. Джипът на другия шофьор се е движил с 92 км в час, при ограничение от 50 км в час.4. Има множество клипове на същия шофьор отпреди фаталния инцидент, показващи лудо шофиране и със скорост 140 км в час и нагоре.Има и още, но засега стига толкова, Байчо.

34

Анонимен

преди 4 години

Еми да пешеходците са виновни бедняци само щъкат и пречат на шофиорите