35

Анонимен

преди 4 години

Демек ще си умрем от невежество .Учените тепърва разбират ко всъщност прави вируса ?Минаха месеци ?

34

Bobo

преди 4 години

Айде идете вече у копрец.

33

а добър ден

преди 4 години

тест д димери, тромбоцити и при високи стойности фраксипарин

32

i'm

преди 4 години

Е то не остана симптом неприсъщ на Короната. само още не причинява Хеморагична треска, но не е късно разбира се. Има още време и за тези качесва да придобие. Нищо, че е не е от това семейство вируси, ще го преквалифицираме, няма проблем.

31

морков

преди 4 години

да, и аз имам сенна хрема, 2 часа сутрин докато вляза в час

30

Анонимен

преди 4 години

Сега всеки провинциален фелдшер се опитва да блесне с нови разкрития за вируса. А истината е, че в момента страдам много повече от сенна хрема, усложнена от маската и въобще не ми пука за никакъв вирус.

29

морков

преди 4 години

не мисля, че ще ми се размине, нито да липсвам на някой. и ти няма да ми липсваш. все някога ще се мре, сега сте живи, живейте

28

Анонимен

преди 4 години

Вчера в новинарска емисия на канал "Россия 24" показаха как се прилага кръвна плазма... Успех на лекарите.

27

Mudyuхубав

преди 4 години

ами то и здрави млади хора всяка година се разболяват от грип, *** мен це то ви

26

Анонимен

преди 4 години

Интересно е изказването на Оливеро Валоти, началник на болницата в Бергамо, болницата в която работят руските екипи, изпратени на 22.03. Пред британски журналисти той казва, че цялото оборудване на полевата болница в Бергамо състои от руски апарати за изкуствена вентилация на дробовете (ИВЛ), част от руската хуманитарна помощ. Валоти казва, че Западът не разполага с такива апарати. "Ние ги използваме постоянно, оценихме ги. Руските ИВЛ са с най-високо качество", казва началникът на болницата.

25

Истината

преди 4 години

Истината е, че тепърва ще разбираме за последиците от заразяването с този коронавирус. Лошото е, че много хора подценяват ситуацията и са убедени, че на тях ще им се размине или че всичко е измислица и често поставят в опасност живота и здравето на другите хора.

24

Луи Пастьор

преди 4 години

И виното се вкисва заради коронавирусът!

23

До 19

преди 4 години

Ако си направите труда да прочетете статията докрай, ще разберете, че не всички имат други заболявания. Ако беше така, както си въобразявате, учените отдавна щяха да са го казали.

22

Анонимен

преди 4 години

Лежете и яжте няколко месеца и чакайте да дойде пика, пък после не кръвно и тромби ще ви се образуват, а не знам какво. Само акъл е късно да ви се образува...

21

До 25

преди 4 години

В болница са по-тежките случаи.

20

...

преди 4 години

Сега разбрахте ли, защо болните, които са по болниците умират? Защото лежат, не се движат и се появяват тромбове. Които стигат до жизненоважни органи. Тези, които са с положителни проби, но под домашна карантина - движат се и се оправят. Но тези, които са приети в болница - сигурна смърт до няколко дни. Движение и пак движение. Да сте чули някой от карантинираните да е починал докато си седи вкъщи? Иначе от болниците е ясно - всеки ден съобщават за нови случаи на починали.

19

Анонимен

преди 4 години

Прилага се кръвна плазма, тя не съсирва.

18

обрат

преди 4 години

Добре че не причинява разтеж на нови краиници че ще ми вземат инвалидната пенсия

17

Анонимен

преди 4 години

Това са простотии от платени лекари от Бил Гейтс, нали все пак ще искате ваксината срещу пари 8 млрд ваксини по колкото и да ги продадат са си пари и то много. САЩ затъват петрола пада, к'во правиме ?

16

Анонимен

преди 4 години

Хепарин, хелии... Може, но и най-простото аспиринче, вземано три пъти на ден , заедно с другите медикаменти, ще свърше перфектна работа. Важно е лечението в началота на болестта, началото на лечението! В Китай е било много трудно, сега ние ползваме изпитани средства