31

анонимен

преди 4 години

НЕ СТАВАЙТЕ СМЕШНИ. ТА ТЕ В НСИ ПОДАВАТ ФАЛШИВИ ДАННИ, ЧЕ ВАС ЛИ НЯМА ДА ИЗЛЪЖАТ. УПРАВЛЕНИЕТО ИМ СЕ КРЕПИ САМО НА ЛЪЖИ И КРАЖБИ. ИМА ВАШИ И НАШИ. ВАШИ СМЕ НИЕ ПРОСТОЛЮДИЕТО А НАШИ СА ЕЛИТА И УПРАВЛЯВАЩИТЕ. НЕ ЧАКАЙТЕ ОТ УМРЯЛ ПИСМО.

30

Анонимен

преди 4 години

И какво като има регистър?Пак ще трябва одитА одитните отчети и сега са на разположениеОх, и от тая трънка няма да изкочи заек

29

Анонимен

преди 4 години

ама правете си сами тестове Хората Ви обясниха,че лабораториите работят денонощно и това са специалисти-молекулярни биолозиКолко такива има у нас?Шматки,русофилскиСлушайте си какво гАвАрит МАсква

28

Анонимен

преди 4 години

Орешарски искаше да тегли 1 милиард и го свалиха защото ГЕРБ каза, че ще ги открадне.От тогава тр теглиха десетки милиарди за некачествено строителство!

27

Анонимен

преди 4 години

За 40 дни потънаха много пари.Никой не даде отчет за какво се харчат. Държавни, и общински пари. Само за бонуси се говореше за определени категории, но и там е неясно какви суми се раздадоха. Освен това какво се купи от чужбина, на каква стойност. Вече произвеждаме маски, облекла. Какви пари плаща държавата на тея фирми. Каква е крайната цена... Много въпроси

26

(-_-)

преди 4 години

Първо да направят регистър с тестваните, болните по региони и т.н. А не да ми четат статистика като през 1329та година..

25

рублофилия

преди 4 години

Кога русофилите ще бъдат признати за сексуално меншество?

24

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 20Това го знаем благодарение на чужди източници и сайтове, защтото другаде по света публичност съществува и хората успяват да съберат данни за България и да ги публикуват.

23

Смешни сте!

преди 4 години

Опорките Ви са ясни за всеки що-годе мислещ човек.Обаче, ако политическите сили, на които слугувате вършат същите мерки, теще бъдат обявени от същите Вас за гениални, единствени и неотменими.Абсолютни лицемери сте! Всички Вие сте се уредили добре, живуркате си чудесно и лицемерно роните сълзи за редовите българи.Не, не сте само лицемери, вие сте гнусни плазмодий, забравили да бъдат хора.

22

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 23За какъв граждански произвол може да става дума, когато гражданите получават единствено възможността да виждат как се харчат техните пари - нещо, което в момента е обвито в гъста мъгла.

21

Анонимен

преди 4 години

До grajdanski_kontrolЗа граждански контрол ли става дума или за граждански произвол? В България границата между двете понятия съвсем целенасочено се размива от определени политически сили, които неистово се стремят да завземат управлението на страната независимо от средствата.

20

Анонимен

преди 4 години

Нулева дезинфекция от страна на държавата -вижте другите държави как си дезинфекцират улиците -оттук си вадете и изводите -ние всички спазваме това което ни казва щабът но какви са съветите на щаба за държавата т.е за Б.Б никакви защото той им ги казва а докато той им дава съвети ще вървим все по-нагоре по кривата и защо не когато той си прави тест всеки ден а за гражданите ?

19

Да, трябва

преди 4 години

До АнонименДа, трябва публични регистри, особено за кметовете на БСП и Да, България,тогава ще се види безумното и нерационално харчене от тяхна страна.А само празни приказки за присвояване без доказателства мирише на политическа поръчка.

18

Анонимен

преди 4 години

След Албания,Молдова и Украйна, България е страната в Европа с най малко направени тестове на милион население,имайки в предвид че в посочената статистика са включени и заплатените от гражданите тестове,предполагам че Албания и Молдова ни изпреварват!

17

grajdanski_kontrol

преди 4 години

в последните години липсва каквато и да е форма на граждански контрол/гражданското общество е на изчезване/ на изразходваните от управляващи средства, медиите по дефиниция трябва да контролират разходите на правителството и да защитават гражданите, но в момента са станали партийни офиси на управляващата партия, която ги контролира -особено двете частни национални ТВ-та се финансират оттам, така че средствата отдавна се харчат в полза на определени групи във властта

16

Анонимен

преди 4 години

Е да ама Барба Ганьос не харесва това За месец у половина открадна 10 милиарда у никой не може да му каже копче.

15

Лелин

преди 4 години

Леле ако беше кака куринела на власт бая щеше да напълни касичката и за това тя така се пъне.

14

Анонимен

преди 4 години

Много добра идея! Средствата изразходвани за бързи тестове и PCR тестове да са публични! Средствата за увеличението на заплатите на медици,полицаи,санитари и други да са публични! Средствата за изразходвани за предпазни облекла,консумативи и дезинфектанти да са публични! Средствата изразходвани за подпомагане на фирмите и хората да са публични!Хайде да видим стискали му на дебелият крадец да направи всичко това!!!!!!!

13

бай х

преди 4 години

он баце не краде само ръцете му лепнат на чуждите / народните / пари

12

Анонимен

преди 4 години

Щабът наистина не притежава никакви финансови средства, нито купува нещо, нито продава нещо, нито провежда търговски операции, но ... Щабът разпорежда и в съответствие с неговите разпореждания се приемат и издават хиляди уж временни извънредни правила, които може би могат да наливат и да хранят определени фирми, търговци ...