60

Шикалкавене

преди 4 години

По конституция извънредно заседание на НС се свиква по искане на 20% от депутатите. Останалите не могат да отказват свикването. Пенда-Менда е икУнУмиЗД и може да не знае това изискване в ЗНС, но Ненков, който е зам.председател на ПГ на ГЕРБ, е юрист и би следвало да знае тази алинея. Опита се да шикалкави, но едно оплакване в ЕП и до Кьовеши ще го вразуми - и него, и неговите колеги от ГЕРБ.

59

Анонимен

преди 4 години

Е как ще го викат, 200 човека ще се събират да го слушат и после пак ще ходят да се тестват, Бойко през ден е по телевизията да отговоря въпроси

58

Анонимен

преди 4 години

Вераятно пак няма да се проведе по същоте причини, които обаче не важат за главатаря на бандата, той мож де се разхожда дето му скимне. И пак е разправял че можем да изнасяме защитни облекла нищо че за нашите медици няма достатъчно - справка броя на заразените

57

Анонимен

преди 4 години

До 48.Искаш ли Сталин и Берия?Марш с еднопосочен билет за СССР!

56

Анонимен

преди 4 години

Пак популизъм от БСП!Сега е време за работа, а не раздумки като в Ганковото кафене!

55

Анонимен

преди 4 години

До АнонименРадев може да е шапкар, може да е комунист и какво ли не, но е далееееч по-адекватен от всички еднокнижни СИК-аджии. В парламентарна република президента не прави почти нищо, освен да представлява държавата и да драсне някое вето от време на време. Всички знаем, защо СИК не харесва Радев - защото не им цепи басма. Помните ли как *** ядеше шамари зад врата? Мисля, че ако краля слънце опита такова нещо с Радев, ще му се наложи да поседне за малко.

54

Анонимен

преди 4 години

Комунистите нямат право да питат.Докато не отговорят на народа за репресиите срещу негоДа излизат извън закона,както е по Конституция

53

ха ха

преди 4 години

Парлама контрол от бошлаф опозицията

52

Анонимен

преди 4 години

Тия нямат ли си телевизори?Да си публикуват ,,секретните,, въпроси,че станаха банални с техния парлама контрол.

51

Анонимен

преди 4 години

Лошото е ,че БСП са умни.Проблемът им на досегашната номенклатура в БСПто е, че са мързеливи.Не им се работи, имат си достатъчно и обичат да си трайкат.Затова Нинова им е трън в очите.Затова си обичат Боко и не искат да го сменят.

50

До 47

преди 4 години

Хубаво беше да бяха, има още много *** за изчистване ,ама за съжаление не са .

49

Анонимен

преди 4 години

Еее, не можа Бака да се примири, че не стана президент.Това го човърка от много време и накрая ще земе да се поболи.

48

До49

преди 4 години

Не ве добре е че бсп са прости .За кво са ти умни комунисти ??? Хахаха

47

ivailo

преди 4 години

На *** Банкянски не му се занимава с някакъв парламент... Най-добре му е да се качи на джипа , и да си разкарва туловището из цяла България, уж вършейки работа... А мисирките да му задават удобни въпросчета.

46

Анонимен

преди 4 години

Лошото е, че и БСП са прости, а Радев е слаб политик. Той си мисли, че с казване на истината ще събуди някой. В същото време Борисов повече го бива в лъжите и успиването.

45

Анонимен

преди 4 години

До 47Борисов и Гешев са българския вариант на Сталин и Берия.

44

До45

преди 4 години

Като излъга тези Българи най брутално че е НЕЗАВИСИМ .А се оказа болшевишки агент поставен да създава хаос, и разеденение.Очаква го Гешев !

43

Анонимен

преди 4 години

"Радев нещо се покри !"Не се е покрил, журналистити не му дават трибуна - при 111 място по свобода на медиите този бойкот не е изненадващ, всички се мазнят около Борисов, защото това е начинът да оцелее медията им в условия на тоталитъризъм.

42

Анонимен

преди 4 години

Лицето Радев е избран ПРЯКО от 2 200 000 българи.Това до сега не се е случвало с нито един български политик.Де да имахме повече като него.

41

До 37

преди 4 години

Лицето Р.Радев е избран и наложен на бсп от Л Решетников ген от КГБ чужд гражданин изгонен от България за шпионаж