69

noname

преди 4 години

САЩ си събориха кулите преди около 20 години, обвинха намси кой. После дойде кризата от "балоните" в САЩ през 2007/2009 - пак криза. Ето сега дойде момента за нова криза. И пак САЩ са неподготвени. Рестарт на икономиката? Който е олигарх - печели. Малките и микро фирми - по схема. Населението в България - нищо. Седим си дома...

68

Анонимен

преди 4 години

А той откъде знае това --Нобелова награда за ясновидстволи е получил? И трябва веднага давярваме -- този филм не се прожектираотдавна, ще трябва да докаже.

67

Анонимен

преди 4 години

Нагъл дебелак -- като почнетеда пускате чуждестранни специалистив американски болници и лабораториитогава ще си помислим.

66

Barba Ganios

преди 4 години

...na Pompeo mai triabva da mu se iziasni ,che na sveta otdavna mu e pisnalo ot amerikanski tarikati !!!

65

муспи

преди 4 години

Евреите вече се чувстват обидени. Те пуснаха в експлоатация версията "китайски вирус" като умерена дезинформация, но тълпите повярваха и не обръщат внимание на мишцата на Световното Еврейство, която мачка света! Докога тази нетолерантност?! 60 милиона не стигат ли? - Ще мъстим, като почнем с България!

64

КитаЯц

преди 4 години

За да се повишат стандартите на китайските биологични лаборатории трябва посещенията ПЪРВО да започнат от американските биологични лаборатории.За да може света да се запознае с високите стандарти и качество на работа на американските лаборанти и да ги приложи в своите лаборатории. Нека САЩ се отворят за посещение от китайски, руски и европейски специалисти за да се поучат от американския опит и тогава ако е необходимо ще пуснем и американски специалисти да проверят как другите следват опита им.

63

факт

преди 4 години

Люк Монтание не е американски политик,а Нобелов лауреат,световноизвестен вирусолог.Е,след като той е казал,че вирусът е изкуствено създаден в Ухан как да не му вярваме?

62

до 69

преди 4 години

Ако питаш за СТИ да ти кажа,че е от съветско време!

61

Анонимен

преди 4 години

а за вашите центрове за биологични оръжия в украйна и грузия какво ще кажетенищо - и "честната" журналистика в българия и тя нищо

60

BN

преди 4 години

"Д р Джеф Смит от Санта Клара е категоризиран, след като COVID-19 се появява в САЩ още през декември 2019 г., за да се стигне до фаталния случай два месеца по всяко време. Причината за заблуда на медиците е, че по онова време в нещата вилае друга грип с помощта на това и това е помогнало на непознати вирус да се развие безпрепятствено." Шея май са истървали вируса, сега търсят под вола теле.

59

Константин

преди 4 години

Ами то и лабораториите в Китай не се доверяват на САЩ.

58

Анонимен

преди 4 години

Помпео дали се доверява на лабораторията в Англия , град Солзбъри ? Там разработват и забранения "новичок" с който преди време експериментираха върху бившия руски шпионин. а излиза информация, че коронавирус е създаден точно в тази лаборатория и е пуснат в Китай от британските служби.

57

Лубянка

преди 4 години

До КозякНещо не виждам да правиш такива забележки на русофилските мозъци.Що така бе пиле?

56

Козяк

преди 4 години

60, До АнонименНямаше да е лошо ако говориш в единствено число! Или? Как мислиш? Ако пишеш " Българите сме с България!" щях да се солидаризирам безрезервно! А ако работиш официално за Козяк 16, тогава се извинявам.

55

Анонимен

преди 4 години

Koi bylgari kyv si ti da govorisc ot imeto na vsichki kyde se namirasch???????????

54

НЯКОЙ

преди 4 години

То пък някой вярва на САЩ

53

Анонимен

преди 4 години

Каскети в нелегалност ли сте?

52

Анонимен

преди 4 години

И правилно. На комунист вяра не може да се има. Доказали са го многократно. Вече стана ясно на всички, че този вирус е разработен в китайска лаборатория, в Ухан.

51

Анонимен

преди 4 години

62Оф дружинката от сТолипиново.

50

Щирлиц

преди 4 години

Лаборатория в САЩ започнала разработка на коронавируса.Двама китайски учени поискали да участват и те.Обама като разбрал,забранил въпросните изследвания на американска земя,и тогава Китай ги приел на собствена територия.Там обаче вирусът бил изпуснат,дали нарочно или случайно не се знае.