35

Анонимен

преди 4 години

ние в москва ще се опрвим държавата отпускат пари за бизнеса и кредитите се прощават от правителството заплатите се плащат сто на сто мислете му вие българите ще в бг народа ви бъркат в казаните търсят ядене умирате прави бг не е способна да ви плаща познатите ми от банско и велинград умират от глад звъниха ми и испртих натях по 500 евро на две семейства не берете грижи за нас русия със всяко зло и беда винаги е победила мислся че знаете за блокадата на ленинград

34

Rrr

преди 4 години

Придурки, у вас большое будущее

33

Анонимен

преди 4 години

До До 28В провинции Уенжоу, Ханжоу, Нингбо и Тайжоу. Предаваха го масово, репортажа беше на Саут Чайна Морнинг Поуст. Имаше го в авторитетни издания като Бизнес инсайдър и пр. Време в да почнете да четете и гледате и други източници освен Росийская газета, в-к Дума и Руската национална телевизия.

32

COVID 19

преди 4 години

убих го бизнеса с въглеводороти а и русия

31

До 28

преди 4 години

Къде и каква сграда?...не са ли ти казали от DW или CNN

30

Анонимен

преди 4 години

Путин нали щеше да ги води в рая ???явно ще стигнат само до ковчега и червейте )))

29

Анонимен

преди 4 години

русия няма бъдеще

28

Анонимен

преди 4 години

До До 25Явно не си се осведомявал. Какво казваш, руските медии не са съобщили ли?

27

Анонимен

преди 4 години

Путин се покри в бункер, не общува с никой,освен по нета.Освен това наложи вече мечтаната от него диктатура.

26

До 25

преди 4 години

Хубав сън си сънувал с заключване на сгради...циркаджийя тролски

25

Анонимен

преди 4 години

До ЗозоНяма значение, Раша чупи рекорди по стъкмистика, а това е много по-важно от това колко са им заразените. Както е тръгнало, скоро ще настигнат чайниците по брой заразени, но ще имат между 5 и десет пъти по-малко жертви, при положение, че чайниците се саморазправиха с населението за да ограничат заразата (включително заключване на цели сгради с катинари и блокдаи отвън, така че хората вътре да няма как да излязат). Руската стъкмистика е безаналогова.

24

ЦРУ

преди 4 години

До Зозо 10......Путин каза / при цена на нефта 130 $ / - " При цена под 80 $ .....СВЕТОВНАТА ИКОНОМИКА СПИРА "...........Хахаха ...СА предлага невта си БЕЗ ПАРИ - сключваш сделка ...карат ти го ..а ПЛАЩАШ след 90 ДНИ ....Арабите пратиха Жужи в НОКАУТ ...ще го бесят на Червеният площад ...ДЕНГИ НЕТ / 40 % от приходите на Раша са от нефтопродукти /

23

Анонимен

преди 4 години

Икономиката на блатная е по мъртва и от ленин .пропагандата вече обработва рашките за стаден имунитет а баш па руска статистикаи прогноза дето ще вярва някой )))

22

Зозо

преди 4 години

До смея....Русия счупи рекорда - над 6000 заразени за 24 часа. Смей се пак...

21

анонимен

преди 4 години

САМО, ЧЕ ТАМ ТОЙ НАРЕЖДА И ОЛИГАРСИТЕ ИЗПЪЛНЯВАТ А НЕ КАКТО ТУК НАШИЯ ДА ОТПУСКА СУБСИДИИТЕ ЗА ОЛИГАРСИ А ЗА ДРЕБНИЯ БИЗНЕС КРЕДИТИ. ТАМ НЕ ОТПУСКАТ СУБСИДИИ А РАБОТОДАТЕЛЯ ИЗПЛАЩА ЗАПЛАТИТЕ НЕЗАВИСИМО, ЧЕ ПЕРСОНАЛА НЕ Е НА РАБОТА.

20

1

преди 4 години

До Ю кортесТе комунистите винаги прогнозират светло бъдеще .... някъде там .... "Да изтърпим настоящата мизерия, другарЕ, светлото бъдеще ни чЕка. ХАХАХА" (С Бай Тошовия смях)

19

Ю кортес

преди 4 години

Прогнозират.....Газпром и Роснефт преди години прогнозираха 250 долара нефт и 600 газ.Имали фонд.....той замина по покупки на акции на закъсали държавни предприятия и частни банки на олигарси.Последно 43 милиарда за Сбербанк.А колко е откраднато и изнесено....смее ли някой да прогнозира

18

Някой

преди 4 години

До анонимния изумен: Вчера норвежски арктически специалисти бяха бяха изумени, че в условията на пандемия и турболентност, руският "Атом-флот" сключи финален договор с най-голямата руска корабостроителница за старт на строителството на първия от серията 10510 руски ледоразбивачиЗначи викаш БЯХА БЯХА изумени....брех мaмka му,па много се изумили от пустото му тpoлене ;))

17

смея....

преди 4 години

До ЗозоРекорден брой на новите заразени с коронавирус, 90 за 24 часа

16

Някой

преди 4 години

Руските прогнози са най безаналоговите прогнози :))))))