37

1234

преди 4 години

Ами как да има нови като не давате да се пътува! Основание отивам на море на КПП то важи ли? Да ви е ба у ку хите глави нещастници неземни! Или резервацията включва домашно меню с онлайн камера от терасата на стаята с 360 градусова гледка 3Д?

36

Анонимен

преди 4 години

А ще има ли ол-инклузив?Ще пипаме ли храната на другите с ръцеХайде пак.Не стига,че инфекциите в Европа тръгнаха от нехигиеничните курорти, сега пак канат хората , да ги разболяват.И защо ме занимават с туризъма?А за селското стопанство- нито дума.Кой ще сее.Кой ще жъне? Кой ще бепе домати?Докога ще ядем ужасните турски и гръцки домати?

35

Анонимен

преди 4 години

В този момент е важно да сме здрави. Морето няма да се премести, планината също.

34

Анонимен

преди 4 години

Някой има ли чувство че му е Изтрита пощата

33

Активист на БСП

преди 4 години

Важното е да не ни се провали парадът на 9 септември !!!

32

Дърт ерген

преди 4 години

Аз пък много се надявам да ме отвлекат извънземни нимфоманки..... Няма значение от коя планета точно.....

31

Ан Гелкова се надява

преди 4 години

Интересно на кой иска да се надене....

30

Анонимен

преди 4 години

Тази година няма да имаме нужда от министерство на туризма.Мацката ако иска да помогне може да го разпусне и да спести някой лев на данъкоплатците.

29

Анонимен

преди 4 години

Тази година няма да има нормален летен сезон с пълни плажове и пълни хижи в планините. Това би било безотговорно. Още повече че големите събирания са забранени до края на август", заяви тази седмица германският външен министър Хайко Маас, ама Ангелкова е къде, къде по-компетентна.

28

Анонимен

преди 4 години

Тоя пък за бакшиш си мечтае, горкичкия! Първо-селянчетата трудно дават бакшиш, защото знаят цената на парите. Второ-такива като мен плащат само, когато ни се представи касовия бон и пос терминал. Трето-зАбрави сезон тази година, а пък за подаяния към обслужващия персонал въобще.

27

Луд фен на ГРОБ

преди 4 години

Тая година, благодарение на щедрите помощи от правителството, мисля да почивам на Френска Полинезия!(Ако ме пуснат от Курило)

26

Richard Branson

преди 4 години

Ми вижте ся к'во,Ако искате екскурзии, хит това лято ще бъде... Антарктида!Точно така! Сред пингвините на море!Екзотика!Елементарно, Уотсън: Просто това е единственият континент, незасегнат от коронавирус инфекцията... засега.Друг вариант е суборбитален полет.Ми, самолет, само че е малко по-яко!

25

Анонимен

преди 4 години

Летен сезон... в Егейско море, евентуално.Което значи, че няма да бъде лоша идея министърката да се регистрира в бюрото за безработни.Щото скоро нейното министерство ще фалира... май?

24

Анонимен

преди 4 години

А *** какао събоди се.

23

Анонимен

преди 4 години

Празни приказки. Летен сезон и отворени плажове няма да има никъде по света и германският министър им го каза на немците да не се надяват, а тя всеки още се над лява момата.

22

До 21

преди 4 години

Ще ти се, скоро отварят по морето и ще прая по хилядарка на ден от бакшиши от такива селянчета кат вас.

21

Анонимен

преди 4 години

Туризъм няма да има за мнооого дълго време. И после:перфектна чистота, атрактивни цени, безупречно обслужване, вкусна храна и безплатни чадъри! Неща, за които българското Черноморие не знам дали е готово.

20

Анонимен

преди 4 години

Пет месеца няма да се работи, а на шестия-август ще се запътим към морето!? С безлихвеният заем ли или с обезщетението от борсата? Егати, комедията.

19

Анонимен

преди 4 години

Чаплата на какви наркотици е? Ясно е за тези, които управляват автомобили. виждаме резултатите. А тези които управляват държава? Или просто е една от тотално тъпитe калинки на Боко?

18

Вуте

преди 4 години

Ако госпожата ми праи сенкя с носи си може и да намина към морето,но пари за чадъри и шезлонги нема.