10

Анонимен

преди 4 години

Хубаво е да се спомене Аlejandro Jodorowsky, когато се споменава филма за Дюн, но пък то си трябва и обща култура за тази работа.

9

Котка

преди 4 години

До Дънкан АйдахоЗа съжаление Франк Хърбърт не е успял да довърши историята. Това, което сина му пише по записките на баща си, е на светлинни години от първите книги.

8

Принцеса Ирулан

преди 4 години

Велика сага ЧЕТЕТЕ я няма да съжалите! Фантастиката е истината.

7

Гост

преди 4 години

до # 6 ,И втората част е хубава.След това става сложно и безинтересно.Може би точно заради преплитането на много аспекти,герои и техните истории.И аз като теб съм фен на поредицата и я имам.

6

Дънкан Айдахо

преди 4 години

Преди много години, една малка книжка от билбиотека "Галактика" ме грабна много здраво.След години успях да намеря и останалите книги от поредицата, но първата е завладяваща.

5

Един от Северозапада

преди 4 години

Дюн-страхотен научнофантастичет роман, от моята младост......Гигантски червей, подправка, костюми, рециклиращи влагата и я превръщащи във вода за пиене,Оръжия, които убиват само с прошепване на името му.....Извикване на червей и обяздването му....Чел съм я тая книга преди 40+ години, гледал съм и филм по неяпреди поне 20,всъщност-не беше лоша екранизацията..

4

Котка

преди 4 години

Очаквам филма с нетърпение; ясно, че няма как да е на нивото на книгата. Все пак тя е сай-фай шедьовър, може би най-големия.

3

Анонимен

преди 4 години

Има една врачанска рок група Дюн, ама и тя е пълен провал..

2

Пол Атреидски

преди 4 години

Фалшиви Пророци в Днешно Време - Колкото Искаш!

1

БПФ

преди 4 години

Това е една от най-най-великите книги някога и заслужава филм на високо ниво !!!