8

театър на абсурда

преди 4 години

Не мога да разбера обаче защо и Меркел и Конте и ние също на всяка цена искаме да се носят маски. Наистина ли не се разбира че това безсмислено упорство води до конспиративно и комбинативно мислене у хората, а то е пречка за успеха на акцията..

7

az

преди 4 години

Там намаляват щото им се оправя положението. Тук заради селяции по великден, джогиг пидураси и запъхтяни колоездачи по улицата вървим към удължаване.

6

Рамзан Кадиров

преди 4 години

Чудесно! Сега отнов ще могат да прегръщат китайци!

5

Анонимен

преди 4 години

аиде време е вече останъхми глани. триябва да ходим в италияа да берем думати и да работим под масата там дават шефовете неса като нашити чурбажии лоши. там работия циял месетс за 500 евро чисто и живеем сас приателите в кашта и една стаия сме 10 души. после си доида у нас на село за боркани и аганце. 500 евро на месеца кои ште ми даде в балгарияа. теси пари ги вземат само мафийотите. никои в балгарияа не взема нат 300-400 лева абсолиутен максимом!!!

4

Анонимен

преди 4 години

имали бръснати шушони за кунилингус?

3

Анонимен

преди 4 години

3, до октомври коя година?

2

Анонимен

преди 4 години

У нас карантина до 1 Октомври - после може на море ноември.

1

Анонимен

преди 4 години

След състоялото се вчера в Рим съвещание, работата на руския контингент РХБЗ за борба срещу COVID-19 в Ломбардия беше отчетена като прекрасна, успешна, ефективна и беше взето решение руските специалисти, извършващи дезинфекция на най-рисковите обекти, на 21.04.2020 да бъдат преместени в провинция Брешия.Още една италианска провинция Пиемонт отправя горещи молби за оказване на помощот страна на руските специалисти РХБЗ в борбата срещу COVID-19. Италия няма ли сили и средства, та моли Русия