40

Готин

преди 4 години

Слепци сте. Това означава тотален крах на световната икономика, пазари и финанси. Това означава рецесия и глад в световен мащаб. Всичко е свързано и фалита на един, води до фалита на много други. По тази логика, с никакви пари няма да можете да си купите нищо, защото то няма да да съществува.

39

Анонимен

преди 4 години

В Щатите има вече цени на бензин под 0.26$ за литър!

38

Анонимен

преди 4 години

Всичко това означава, че след края на тази измислена криза с корона вируса всичко ще тръгне на горе, понеже вече няма да има конкуренция. Всичко ще се контролира от няколко големи фирми те ще определят цените. Така ще бъде с магазините, с транспортните фирми, производителите на горивата и тн. Малките формички ще умрат понеже нямат достатъчно пари или ще бъдат изкупени от по големите. Това вече сме случва но все още в малки мащаби.

37

По жицата

преди 4 години

Владимир Владимирович, влизайте в бункера и мажете вратата отвън с новичок, че скоро Русия тясна ще ви се стори!

36

До Ф.С.В.

преди 4 години

КЕВР направи официално изявление, че няма да има вдигане на цените.Ясно ли ти е хибридчик?

35

Нормален

преди 4 години

Означава фалит России

34

Анонимен

преди 4 години

През 2010 г вървя със сака и един български "швед" шофьор на такси, след като отказах да му ползвам услугата, вика, че и без пари щял да ме закара и аз се съгласих, но той размисли. Подобни ако ги помолиш да те закарат на къса дистанция за 2-3 лв отказват, че било малък курса. Не виждам лошо всички балонизирани пазари да издишнат и парите да почнат да имат стойност. За 50 лв не можеше да намериш оператор на лопата и кирка за 4 часа.

33

Анонимен

преди 4 години

Използвайки "луксозния" дизел се надявам в крайна сметка да ми излезе по-евтино, както ми препоръчаха.

32

Анонимен

преди 4 години

Ми не използвай луксозен дизел, кво да ти кажа... Или ако си баровец, не пискай.

31

Анонимен

преди 4 години

Дизелът, който използвам, е 2,26 лева днес. Голям спад, няма що. Обикновеният дизел е 1,93 лева, също почти никакво намаление.

30

Анонимен

преди 4 години

че ако поискаш 1 барел трябва да ти дадат 1 барел и 37 долара отгоре бонус Долара не струва и пукната пара------ Струва към 76 пукнати рубли

29

Анонимен

преди 4 години

българския потребител не видя същественна разлика в цените на горивата на фона на 70% спадане на цените на барела.-------- От 2,30 на 1,60 са 35% намаление. Това ако не е съществена разлика, не знам кое е. При горивата всичко си е наред и държавата даже има интерес от ниски цени и високо потребление.

28

Анонимен

преди 4 години

Ако не искате руски бензин от Лукойл, скоро може да има Боко ойл - цена х3, ама ще ви се карат, ругаят и ще говорят с грешни ударения. А бензиностанцията ще е направена с ваши пари. Държавна поръчка за 2 милиона, ама излязла 86 милиона, не че нещо...

27

Анонимен

преди 4 години

САЩ печатаха петро-долари тия долари потъваха в джобовете на петролните магнати за да има винаги достатъчно петро-долари САЩ си ги печатаха и изнасяха инфлация към света. Сега по света има излишък от петродолари и долари изобщо. Светът е фалирал и коронавируса ще послужи за оправдание за този фалит.

26

Анонимен

преди 4 години

Това означава, че ако поискаш 1 барел трябва да ти дадат 1 барел и 37 долара отгоре бонус Долара не струва и пукната пара и то много отдавна не можеш да имаш 20 трлн дълг ако щеш да имаш 100 трлн БВП

25

Анонимен

преди 4 години

Вече е около 25-26 долара за барел.Прочети заглавието на статията, питай google или кварталния бивш зКпЧ.

24

Анонимен

преди 4 години

"Вече е около 25-26 долара за барел"ДрОгаре ще мечтаете за $ 25/26 долара......сега в момента е - $ 36.73.........факт.

23

Анонимен

преди 4 години

Лъжат!Е сега ходих да заредя гориво и ми взеха парите,не ми платиха те,че им зареждам от тяхното гориво!

22

От Русия с любов

преди 4 години

Днес цените на А 95 в БГ са сред най-ниските в Европа.Лукойл

21

Анонимен

преди 4 години

те цял живот ви лъжат и грабят, та чак сега се сещате.всичко върви по план.изглежда една пандемия ще стигне и ше свърши работа за нов световен ред към едно по светло бъдеще