59

Анонимен

преди 4 години

Късно е либе за китка. Пари нема!

58

В

преди 4 години

Добре че в това СЗО предимно са бавноразвиващи,без никакви елементарни познания е областта на медицината,така че мисля че най лощото мина

57

Анонимен

преди 4 години

САЩ внася над 400 милиона годишно към СЗО обаче СЗО *** защитават Китай които едва дават 40м. Всичко беше под контрол нали, вируса не се предавал човек до човек. И най-тъжното е колко много българи все още защитават и обичат Китай но плюят САЩ за измислицата че те били вкарали вируса. Проста работе ей.

56

Анонимен

преди 4 години

Факта че все още има *** които вярват че вируса е дошъл от Америка предположение че е доказано че първите случаи че са били от Ухан.. направо се изумявам колко сте плиткоумни и наивни.

55

Анонимен

преди 4 години

Абе *** вече е доказано че вируса е започнал в Ухан, вземете прочетете малко преди да говорите и да защитавате корумпирания Китай поради които в момента цял свят страда. Аман от *** които четат една статия във Facebook която е пусната ОТ КИТАЙ.

54

Анонимен

преди 4 години

До 62 АнонименЗащо Китай ? Трябва да ругаят този или тези дето пуснаха вируса в Китай. Англия и САЩ.

53

Готин

преди 4 години

,,Ръководителят на Световната здравна организация Тедрос Аданом Гебрейесус предупреди, че най-лошото все още предстои във връзка с пандемията от коронавируса.,,Когато ти резнат бюджета, ти остава само да пънеш мускули и да се правиш, че работиш нещо.Този да не е българин!?

52

Анонимен

преди 4 години

Харесва ми патоса на форумните ***. Е само тук. Всички плюят и ругаят данъкоплатците и изобщо тези, които заради идващата икономическа криза могат да загубят семейството и живота си. И никой не ругае Китай - главният виновник за случващото се заедно с глобалистите с липсващи краекожия, на които и нашето мило правителство от престъпни *** е подчинено. Какъв парад на страхливци и китайски агенти, които заслужават бесилка. Но не от китайски въжета, а от истински и качествени родни.

51

Анонимен

преди 4 години

По телевизията дават всякакви сериали.По-добре гледайте тях вместо да оправяте...Света...Бай Ганьовска работа... ...Не си гледа ocpaния *** ,а почнал да дава акъл

50

Ядосан

преди 4 години

А защо не кажеш още а?Че испанския грип всъщност е китайски...Че основно жертвите дадени първите 24 седмици около 20 милиона...Че това забошяване не прави разлика от това дали някой е болен или не стар или млад, смъртността е еднаква за всички...Или сте супер *** или целите нещо друго с всички тези лъжи

49

Храна за размисъл

преди 4 години

Това, което вони в цялата методология, играта на думи е преднамерена, е, че тъй като е НЕВЪЗМОЖНО действителен вирус НЯКОГА да е бил изолиран, тогава от къде взимат ДНК на корона вируса, за да направят ваксина, какво остава и тест за нея?Защо се вярва на приказки без доказателства по медиите и вече всеки умрял е с корона вирус? https://gnmonlineseminars/covid-19-част-v-планът/

48

.......

преди 4 години

До 45Дай да се гръмнем направо, така или иначе с тия *** мерки ни унищожават глобално. Предпочитам да се заложи на руска рулетка с вируса и стадния имунитет, но после поне да има някакъв живот за оцелелите - не искам и нямам право да избирам кой да бъде, но съм съгласен Господ да си избере - според и най-*** дофтури между 97 и 99% ще оцелеят, това не е чак толкова лош шанс и няма причина да съсипем живота на 100%

47

Анонимен

преди 4 години

Как пък че няма да се ваксинирам с на Бил Гейтс ваксината, като му знам Уиндолса си представям и ваксината ква ще е.

46

Анонимен

преди 4 години

Не знам дали Гейтс си е ваксинирал децата, но знам, че няма да се ваксинирам с негови ваксини, защото нямам вяра нито на този човек, нито на хората около него.

45

Мустафчо

преди 4 години

Тия от тая организацията или там квото е да не се обаждат щото Февруари всеки ден чакаха хората да се обяви пандемия, а тия шиб**** си бяха завряли да не казвам къде шиб***** ни яли ни мирисали!!!

44

До 43

преди 4 години

Зависи! Ако е в Африка, Лат. Америка или бедните региони на Азия - да, смъртта на 100 млн. няма да промени кой знае какво, но 100 млн. трупа в Европа или САЩ ще променят фундаментално света.

43

Кофи Анан

преди 4 години

Според същото СЗО годишно умирали около 250-500 000 души от грипни епидемии. десетки милиони заразени. Всяка година. Тази да имаше друг грип? Цифрите какви са? А, Тръмп ще излезе прав, че в Етиопия математиката не е силно застъпена в средните училища!

42

Българин

преди 4 години

Искаме още 6 месеца изолация. Искам да си пускам лятото онлайн камери от морето и да гледам празните плажове.

41

Додо

преди 4 години

Не ти вярваме, г-н Жангао. Януари месец ни уверяваше, че коронавирусът не се препредава от човек на човек. После не спря да хвалиш китайската комунистическа партия, която скри истината и подпали света. Сега, като Тръмп ти отряза кранчето, се опитваш да си върнеш моментум чрез насаждане на страх.

40

До 43

преди 4 години

Избери кои ще са тези 100 милиона? Това е огромно по мащаби население. Знаеш ли какво значи 100 милиона да починат в рамките на 2 месеца? Покажи здравна система по света, която да издържи и държава, която да не фалира. Световната общност се подготвя за 6 милиона починали докато се намери адекватно лечение и ваксина. Защо не питаш в Щатите с колко се е увеличило почасовото заплащане на медицински персонал. А сега си помисли при неконтролирано заразяване кой ще се лекува първи.