10

Анонимен

преди 4 години

Тази снимка не е актуална

9

ПроСоТо

преди 4 години

мдаааа..."Има нещо гнило в Дания"...ха ха ха ха ха ха .....но какво да са тръшкам ?.."Ум царува,ум робува,ум патки пасе"..Нашия "ум" -тоя на Синекурите от Общежитието , наречено от зевзеците на майтап "МС" ЦАРУВА,ние робуваме..Некои даже патки пасат.....Важното е,че си имаме "билярдни топки" на най-ключовите позиции..."да здравствует бетонирания примитивизъм во Бугария!"

8

Анонимен

преди 4 години

б0ко затваряй!

7

az

преди 4 години

Кой е спирал в България? През ден по телевизията дават по някой фризьор дето ***, че имал по пет клиента на седмица. Като го докараме до шведския сценарий дето им е на главата сега и по един на седмица няма да видите вече.

6

3,

преди 4 години

Кой не е спирал да работи у нас? Целият дребен бизнес спря! И фризьорите, и кафетата, и баничарите даже затвориха. Хайде да не лъжете така безогледно - имам съседи, които правят баници, такива, които правят сладки, фризьорка и познати с фитнес - затвориха ги официално!

5

Анонимен

преди 4 години

Много хубава снимка - спокойни датчани, по-здрави от нас, понеже дишат чист въздух навън и се радват на слънцето и на себеподобните си по свободните си улици. Браво!

4

Анонимен

преди 4 години

До 2В момента съм в Дания. Може да излизам навсякъде, по всяко време, включително в други градове и на гости. А и 10 души може да се събираме мнобщественонмясто, а глобата за повече от 10 души е 370 лева. Не 5000, както беше. Ама 370 лева е надник тук. Ако се чувствам болен, се обаждам н лекаря си, за да ми каже КАК да отида в болницата, в случай че имам симптоми на вируса, а не да седя и да умирам, докато наупкваме по телефона, като врачки, какво ми има. Така че не, не е по-строго.

3

Анонимен

преди 4 години

При нас даже не са спирали да работят от началото на епидемията....Тия са имали значи по-строги мерки.

2

Анонимен

преди 4 години

Фризьорски салони, малки магазинчета от всякакъв тип, у нас си работят отдавна! Ресторантите, кафенетата с маси и хотелите само не работят. Дания уж са либерални, а явно са били доста по-строги от нас!

1

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Генералът да прочете това за границите ....