127

Анонимен

преди 4 години

Пуснаха софиянци по цяла България ,и след това мерки)но да не ги пускат в неделя да се връщат

126

нов щаб:

преди 4 години

За последните 5 часа :срещу мерките - още 25 плюсажелаещи да са доброволци на първа линия - още 1 плюсЕ, значи така :,,На чужд гръб и сто т о.я.г и са малко,,Край на преброяването за днес.

125

HRISTOVA

преди 4 години

TARPENIE DO 4IPOVETE!!! VMESTO VAKSINA!!!

124

Анонимен

преди 4 години

И кой гласува за нея? Никой не си признава сега. По-глупави са единствено тези, които припознаха ВМРО като някаква алтернатива на Шайката и така ги бетонираха в Общинския съвет

123

Анонимен

преди 4 години

Всички отиват на село. А аз съм сам . Не мога да пробия блокадата. Вече чувам гласове . В главата си. Говорят ми нещо успокояващо но не разбирам. Май е на суахили..А скоро ще мръкне.

122

Анонимен

преди 4 години

Заминаващите вчера от София са казвали, че си отиват вкъщи каза един полицайАми то на всеки *** от е ясно къде отиват Софиянци по родзните си местаКато се връщат ще казват, че отиват на работа което си е самата истинаЗа какво беше тогава всичко това приказване по телевизията????

121

Анонимен

преди 4 години

Ако ги пуснат да се върнат тези които заминаха вчера по родните си места да празнуват а нас затвориха тука обявявам гражданско неподчинение и отивам в парка

120

Анонимен

преди 4 години

Седнал Бойко снощи в Новините да ни заблуждава, че навалицата от заминаващи от София е основно от Безработни!Щом обвинява една група хора да каже какви са останалите от заминаващитеПо данни на НОИ от 2019 най много болнични по празници вземат неговите хораВчера и те са били най много от заминаващите защото те си работят и си получават заплатите редовно.

119

Анонимен

преди 4 години

Дивото зове.. Оти не зная, ама сега ще му се лисне у главата

118

Анонимен

преди 4 години

Тепърва...

117

Анонимен

преди 4 години

Абе нека огладнеем както трябва и тогава ще те питам къде ще ни отиде търпението. Имам пари точно до краят на месеца. Децата като ревнат за хляб жената като започне да мърмори и като ми изпуши главният бушон какво ще се случи. Някои сещат ли се.

116

гост

преди 4 години

От един месец нося маска и ръкавици и спазвам ограниченията. Удържането на заразата се дължи на такива като мен. За останалите 10 процента безотговорни може да се положат усилия за дисциплинирането им. Например, полицията да предупреждава на улицата хората без маски. Дори не е необходимо да бъдат глобявани. Всеки ще разбере, че греши.

115

гост

преди 4 години

Преди няколко дни госпожа Фандъкова благодари на 90-те процента, които спазват ограниченията. Не е редно да се налага пълно ограничение заради останалите 10 процента.

114

СОФИЙСКИТЕ СЕЛЯНИ

преди 4 години

До отговорТАМ ИМ Е МЯСТОТО - НА ТИВАТА С МОТИКИТЕ!!! ТАМ НЯМА КАРАНТИНА!!Виждали ли сте всеки петък следобед цели колони леки коли на път за селата!

113

Анонимен

преди 4 години

Противна даскалка!

112

Анонимен

преди 4 години

Фандъкова да каже новозаразените от Факултета ли са и какви мерки се вземат да не разнасят вируси.

111

Ачо

преди 4 години

Язък, нема фандък...

110

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 120Дай кординати и ще отида, какво си мислиш ?При толкова хора които познавам и те са много, не съм видял нито един заразен.Все пак може и да греша, но смея да твърдя че съм интелегентен човек и имам глава на раменете си.Ти самия виждал ли си болен от Короната ??

109

Анонимен

преди 4 години

Фактът, че София бе затворена едва след като масово хора заминаха за провинцията, дава основание за предположението, че и ще бъде отворена бързо, за да могат те да се върнат. Или - по-вероятно - пълната блокада ще остане на думи, за по телевизора, а реално ще бъдат пускани на връщане подобно на заминаването.

108

Анонимен

преди 4 години

То да търпи човек,ама има разлика.Ако си на държавна работа не те интересува,заплатата си я взимаш и не е намалена,няма съкращения.Ако си частник обаче и внасяш точно тези пари,които взимат назначените на държавна работа е съвсем друга работа!Социализма свърши бе другарко Фандъкова!!!!Как я мислите тая работа да се търпи?!!