8

Анонимен

преди 4 години

И като за последно няколко въпроса за размисъл - кой е първият държавник, който превръща създаването на еврейска държава в една от основните цели на своята външна политика? Защо този държавник се отказва от идеята за еврейска държава в Близкия изток и я пренасочва към остров Мадагаскар? Щеше ли да има толкова голямо напрежение в този регион следователно войни и бежански кризи, ако там не съществуваше държавата Израел?

7

До 3

преди 4 години

Разрови се и виж какво е написал в своя дневник "приятелят на Израел" Джон Кенеди за Адолф Хитлер. :D

6

До 3

преди 4 години

Подкрепяш същите израилтяни, които разпнаха Христос и отхвърлиха Неговото спасение. Които всеки ден убиват палестински жени и деца. Които създадоха болшевизма и избиха милиони православни(Маркс е от семейство на потомствено равини). Ако ти защитаваш тези хора, значи няма как да си християнин, защото те са отхвърлили Бога и служат на сатана.

5

Анонимен

преди 4 години

Наскоро излезе инфо, че Джон Кенеди мл е инсценирал смъртта си, жив е, и в момента е част от обкръжението на Тръмп, но ще се разкрие по-късно.

4

Shshs

преди 4 години

Машала на Холивуд за продукцията, чакаме го да го качат в замундата! :}

3

Истина и правда

преди 4 години

Добре е да не се зажбравя и напомня историята не само в памет на достойните хора, но и за да не се повтярят грешките на виновните за да може и съвременното поколение да вземе своя правилен морален избор пред Бога. Както в случая един добър лидер и приятел на Израел е нечестиво убит от един терорист-антисемитски престъпник. За съжаление и днес има хора кото следват нечествите дяволски дела на Хитлер и нацистите както исламксите терористи които с измама клеветят,ограбват,убиват хиляди невинни хора

2

Уонко Нормалният

преди 4 години

Жаклин Онасис! Чаровно.

1

Уонко Нормалният

преди 4 години

J. F. K. е последният американски президент. След тва deep state, на корпорати и не само. Всички от Кенеди са избити. Демокрация!