55

Kozela

преди 4 години

Опитва се да заштитава сидеров с плосак пиниз за свобода на словото

54

K

преди 4 години

Кой е този .....

53

Vmz

преди 4 години

Срам ме е от това нещо. Фашизиран популист-национал социалист. Бареков го вкара в ЕП.

52

Анонимен

преди 4 години

Браво Джамбазки,кажи им го,на тези лицемери!

51

Анонимен

преди 4 години

Пияндето Джамбазки тръгнал да оправя Европа. Отврат.

50

Анонимен

преди 4 години

При Чернобил са знаели много добре какво е станало и са го покрили. Това тук е нов вирус, който се появява тихомълком в разгара на грипния сезон. При 80% от хората протича като обикновен грип. Докато усетят за какво става дума, вече е твърде късно. Не ми се мисли какво щеше да стане, ако се беше появил в друга държава. Но им е лесно да плюят по Китай сега, за да отвлекат вниманието от собствената си некомпетентност.

49

Бунгар

преди 4 години

Докога ще ни занимавате с това *** измислено.Подобни л а й на ри нямат място в Европейския парламент.Резил за България.... Не е виновно момчето, а тези които са го избрали да отиде там. Псевдо патриотизъм и квази патриоти бол в България. Сбирщина от пропаднали ченгета които са свикнали да живеят на държавната хранилка и да крадът собственост създадена с дарения на македонците- бежанци в България.

48

21481

преди 4 години

Има прилика между двете събития. След десетилети подготовка за ядрена война, когато стана аварията в Чернобил, се оказа, че никоя държава нмаше никаква готовност. Всички са наясно за химическите и биологическите оръжия, но никой нямаше готовност за реакция, никакви разписани мерки за помощ на населението. А общността просто забрави за общата външна граница и затвори националните граници. Ценностите ги отнема - видя се. Сега извиненита са мерзост. по стар образец. Но пренареждането е в ход.

47

Пантарей

преди 4 години

Джамбаза - Президент веднага! Разрешават се само 3 (словом: три) професии: Президент (Джамбаза), шофьор и овчар.Отменя се забраната за каране пиян.Национален химн: "Шофьорите са като ято!"Вива Републиката на джамбазите и каракачаните!

46

Анонимен

преди 4 години

Aлкохолиста вън,уволнение .

45

Анонимен

преди 4 години

тоя заедно с другите връзкари *** некадърници евродепутати не ги ли е срам , че живеят като въшк.и на главите на европейците, които пълнят евробюджета?

44

а бе,човек

преди 4 години

До срам нямате ли?Сайта е ЧАСТЕН,от него се печелят пари,и на никой не му пука за твоето мнение!А форума не е за теб,а за троловете,които определят ОБЩЕСТВЕНОТО МНЕНИЕ!И всички се правят на умрели лисици,защото така им отърва!Още обяснения искаш ли!?

43

Нищо ново

преди 4 години

Рускинята Йончева пак плюе по България .........

42

Анонимен

преди 4 години

Подкрепям .Добре им го е казал.

41

затова

преди 4 години

Продължават да карат , защото "бедните" им работодатели милионери дето протестираха с Бентлита и самолети не спазват правила и печелят яко в тая криза, в която западните шофьори спазват правила и карантини! Затова, г-н Джамбозков! А, не бяха ли писали някъде за един тризонет в Париж и не помня кой му беше цитиран като собственик , ама някакъв евродепутат се спрягаше май? Там дали излезе вярно, някой знае ли нещо?

40

Анонимен

преди 4 години

спирам алкохола Джин баски

39

Котки

преди 4 години

Какво русофулско има в констатацията, ча Джамбазки си е продрусал зъбите? Някакъв гигантски логически скок направи, който ми е трудно да проследя...

38

Анонимен

преди 4 години

хаха.. и зъболекари има сред русофилите. Че те руснаците нямат зъби от алкохолизъм , а рускините си ги махат за да "работят" по-добре

37

Котки

преди 4 години

Между другото има ли въобще човек, който да взима тая бе3мозъчна кукундрела Елена Йончева на сериозно? Не вярвам даже и в БСП да има.

36

Котки

преди 4 години

До 61 зъбарАмфетамини.