115

ББ

преди 4 години

от инфаркти умират в пъти повече заради вашите аполикаптични внушения,от обикновен грип умират всяка година в пъти повече,разбира се,че вируса е опасен и хората трябва да бъдат отговорни,е в гетата за които трябваше да "приобщите" с европейски пари а вие и приятелите ви ограбихте разнасят заразата,вината е ваша,лишихте ги от образование и от работа,използвахте ги да ви гласуват,оставка..не ви плащаме да ни ограбвате и крадете,не се справята,бъдете отговорни и не се събирайте,пазете любимите хор

114

Анонимен

преди 4 години

Никой няма да проверява десетките и стотици чували с разните декларации. Ако случайно ги проверяват тоза ще заеме огромен високо платен ресурс с месеци за нищо.

113

фгьжб

преди 4 години

Тоя съвсем изтрещя вече с тия чували и трупове,защо прокуратурата не му повдига обвинения,това е психически тероризъм.Има хора лабилни, ще полудеят, ще получат инфаркт, ще се самоубият,за затвора е тоя.

112

Мнение

преди 4 години

Премиера,Мутафчийски и Ананиев просто плачат за Трибунала в Хага.По подобие на Ратко Младич , Милошевич и другите садисти,диктатори и провеждащи геноцид.За справка,до днес има 80000 (словом за кьоравите - осемдесет хиляди) безработни от началото на т.нар. извънредно положение.Поклон пред Мутафчийски,Борисов и Ананиев.Благодаря ви , че е**те майката на майка България ! А,и Борисов - аз персонален чувал си имам ! Няма да те набутвам с пари да ми внасяш.

111

Оня с ЮМЗ-то

преди 4 години

И да слушате защото ви е приготвил и чувал за всеки който не слуша.Тъй де.

110

Анонимен

преди 4 години

Значи докато Баце не отиде да проверява ,,откритите листове'' лично той по КПП-тата ,този матрял от дума няма да разбере.Лично той трябва да е на първа бойна линия,иначе няма да стане.

109

Анонимен

преди 4 години

Шибанякаът налага силова диктатура над народа с репресивни мерки, прилага геноцид и един ден ще бъде съден за извращенията, които е сътворил, за престъпление против човечеството и за хилядите умрели заради него!Той е за трибунала в Хага не за премиер и един ден премиерата на шиб*няка ще свърши!

108

до шефа на кенефа ?

преди 4 години

4 поколения сме софиянци , но си купихме място на Село и с Радост копаеме домати ,лук и тн , думата ми беше за простииите селянии в София -плявата на нацията ! -като чуят да копаят и доят побесняват .има мн качествени хора от Провинцията

107

Анонимен

преди 4 години

тия КПП не е ясно закакво са, освен да сеят заразата през полицаите, щото де факто никого не връщат

106

Анонимен

преди 4 години

Незнам какво търсят другите държави, но България ще си търси нов премиер, кабинет и парламент след кризата!

105

Баровеца-СФ

преди 4 години

Човек и семейство спазващи самоизолация и излизайки само при нужда не може да отиде до вилата си, с което реално също се самоизолира ! Е това вече е нехуманно и нечовешко от властимащите!

104

до Шефа от Винету

преди 4 години

Няма определена дата. Чакаме някой по-умен народ като руснаци, американци или немци да измислят лекарство. Дотогаз ще се крием и ще чакаме. От нас никой нищо не очаква. Ние сме по-неграмотни от другите народи, не можем сами да измислим лекарство.

103

Анонимен

преди 4 години

Селяните тръгнали да си ходят по родните места и да правят износ на ковид 19, па нема лошо.

102

Арнолд Шравцинегър

преди 4 години

По капепетата хич не проверяват декларациите, просто ги прибират в чували. Накрая ще се окажч, че имената в 80% от тях са измислени и никой не си е направил труда да спре евентуално карантиниран. Сигурно така са събирали декларации и на летището, и на границите, и на имигрантите.

101

Ех,мечти

преди 4 години

Прооостите селянииии ,Дано Никога да не се върнат в София ! в София се изсипа плявата на нацията - плейметки,диджеи,"студентки" , бармани , наркодилъри , продавачки на парцали - това ли е икономиката на София ?Къш на Село да копате картофи и да доите кравите !

100

Анонимен

преди 4 години

Не сте сериозни Борисов, не...

99

Винету

преди 4 години

Правителството трябва да построи паметник на Тодор Живков във всеки град и всяко село, за да се отблагодарим на комунистите за ваксината БЖЦ поставяна на българите след 1951 година. Без тази ваксина в комбинация с псевдо мерките при които половината българи спазват, а другата половина нищо не спазва досега наистина щяхме да задминем италианците. Нали всеки от нас знае, че истински мерки не е имало в България-има само тормоз с КПП-та и маски навън, вместо маски само на закрито.

98

12

преди 4 години

Има ли още наивници , които да се връзват на "Спасителя".....бил ни спасил от мигрантите , сега ни спасява от Вируса .....Да този Вирус го реанимира него иначе беше заминал......нека каже къде кара карантината Борислава Йовчева...

97

Пътника

преди 4 години

с джипката попълва ли декларации?

96

Анонимен

преди 4 години

Ново изобретение за масаж на гушката - закача се на ушичките да клепнат и подпира провисналата гуша. Напоследък непрекъснато го дават по медиите.